Stratis pysyy uskollisena vuoden 2019 tiekartalle käynnistämällä STO-alustan

STO-foorumi

Tänään on iso päivä yhdelle suosituimmista Blockchain-as-a-Service (BaaS) -yrityksistä – Stratikselle. Kuukausien kehityksen jälkeen yhtiöllä on ilmoitti odotetun STO-alustan käynnistäminen.

Uutiset lanseerauksesta ovat johtaneet terveeseen kolahintaan myös yrityksen tunnushintoihin. Kirjoitushetkellä STRAT on BTC lähes 10% päivänä.

ominaisuudet

Vaikka STO-foorumi on hyvin varustettu ja valmis aloittamaan yhdysvaltalaisen merkintätarjouksen isännöinnin, Stratis on ottanut aikaa esiin tarjouksensa kolme keskeistä ominaisuutta. Seuraava on ote heidän julkaisustaan, jossa käsitellään näitä kohokohtia:

 • Reaaliaikainen hinnoittelu
 • Alusta hyväksyy maksun sekä fiat-valuutassa (USD) että kryptovaluutassa (BTC ja STRAT). Se käyttää useiden palveluntarjoajien valuuttatietoja varmistaakseen, että STO-osallistujat hyötyvät reaaliaikaisesta merkkihinnoittelusta.
 • Tunnuspohjainen tunnuksen myöntäminen
  • Alusta luo yksilölliset käyttäjätunnukset, joiden avulla STO-järjestelmänvalvoja voi akkreditoida tunnuksia luotettavasti ja turvallisesti, kun henkilö suorittaa tilisiirron. Tämä henkilöllisyystodistusjärjestelmä varmistaa KYC- ja AML-lakien noudattamisen.
  • Lompakkopohjainen alusta lisää turvallisuutta
   • Stratis käyttää hierarkkisia deterministisiä lompakoita autonomisten älykkäiden sopimusten sijasta lisäämään ylimääräistä auktoriteettia ja turvallisuutta.
   • ICO-siirtymä

    Stratis on ilmoittanut, että heidän äskettäin ilmoitettu STO-alustansa on heidän ICO-alustansa spin-off. Molemmat on rakennettu C #- ja.NET Core -sovellusten kanssa, kun taas STO-alusta integroi tarvittavat KYC- ja AML-ominaisuudet, jotta ne pysyvät voimassa olevien SEC: n asettamien arvopapereita koskevien säännösten mukaisina..

    Kun yritys kommentoi erityisesti SEC: n noudattamista, on selvää, että tämän alustan käynnistäminen on suunnattu lisäämään Stratiksen nimeä Yhdysvalloissa.

    Painopisteen siirtyminen yksinkertaisesti ICO: lta STO: iden sisällyttämiseen on tärkeä. Valitettavasti siihen mennessä, kun Stratis pystyi kehittämään ja käynnistämään ICO-alustansa, sijoittajien osallistuminen tällaisiin tapahtumiin oli kadonnut. Koska monet tunnustavat STO: t tulevaisuuden korvaajaksi tällaisille pääoman tuottotapahtumille ja koska vuoden 2020 odotetaan olevan iso vuosi sektorille, tämä uutinen on ehdottomasti positiivinen Stratikselle.

    Täydellinen esimerkki tämän siirtymän tunnustamisesta voidaan nähdä Stratis – Gluoniin suoraan sidoksissa olevan yrityksen toiminnassa. Alun perin tämän autoteollisuuden markkinapalvelujen tarjoajan oli tarkoitus olla Stratisin kautta järjestetty ICO. Ajan edetessä kävi selväksi, että onnistuneen vaatimusten mukaisen pääoman tuottotapahtuman varmistamiseksi merkintätarjous olisi strukturoitava vakuudeksi. Nopeasti eteenpäin tänään, ja juuri kun he aikoivat aloittaa ICO-alustan, Gluon on tarkoitus olla Stratisin kautta pidettävä avajaisoperaatio.

    Lompakon lanseeraus

    Tulee vain muutaman tunnin kuluttua STO-alustansa käynnistämisestä, Stratis on myös ilmoitti matkapuhelimen lanseeraaminen.

    Tämä on tärkeä julkaisu STO-alustan rinnalla, koska lompakko tukee yrityksen STRAT-tunnusta. Tämä tunnus on yksi kolmesta maksuvälineestä, joita voidaan käyttää STO-alustalla – päätös, joka varmasti tekee merkkien haltijoista onnellisia.

    Vaikka lompakko on tällä hetkellä saatavana vain Android-laitteissa, yritys ilmoittaa, että IOS-käyttäjät pääsevät tulevina viikkoina käyttämään.


    Kommentti

    Ilmoittaessaan STO-alustansa käynnistämisen Stratisin toimitusjohtaja Chris Trew käytti aikaa jakaa ajatuksensa. Hän totesi,

    “Olemme iloisia voidessamme käynnistää STO-alustamme, joka on yksi vuoden 2019 kehityssuunnitelmamme tärkeimmistä virstanpylväistä. STO-alusta perustuu Stratis ICO -alustan toiminnallisuuteen lisäämällä useita uusia ominaisuuksia, jotka täyttävät STO: n suorittamiseen vaadittavat tiukat sääntelyvaatimukset. STO-alustamme on erittäin turvallinen, joustava ja skaalautuva, minkä ansiosta kaiken kokoisten yritysten on helppo kerätä rahaa varojensa merkitsemisen kautta. “

    Stratis

    Vuonna 2016 perustettu Stratis on brittiläinen yritys, joka on erikoistunut blockchain-ratkaisuihin. Perustamisensa jälkeen Stratisin tiimi on kehittänyt erilaisia ​​tuotteita, joiden tarkoituksena on tehdä “blockchain yksinkertainen”. Jotkut näistä sisältävät ICO-alustan, älykkäät sopimukset, matkapuhelimen ja paljon muuta.

    Toimitusjohtaja Chris Trew valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

    Julkaisussa Muut uutiset

    Ilmoitus, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti tänään keskusteltu STO-alustan käynnistys, ei ole yllätys. Kuukausia sitten kerroimme tämän julkaisun lisäämisestä vuoden 2019 Stratisin tiekarttaan. Tutustu artikkeliin saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka Stratis löysi itsensä nykyään.

    Stratis-etenemissuunnitelma ilmoittaa tietoturvatunnusten tarjoamisen tuen

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map