Stablecoins – Ovatko ne kikka- tai trendikkäitä?

Stablecoins

Nämä blockchain-pohjaiset varat, jotka tunnetaan nimellä stablecoins, ovat digitaalisia rahakkeita, jotka on sidottu toiseen omaisuuteen. Tämä sidonta yhdistää digitaaliset varat yleensä FIAT-valuuttoihin 1: 1-pohjalta yrittäen jäljitellä niiden vakautta.

Näiden omaisuuserien koko tarkoitus on tarjota sijoittajille blockchain-pohjainen maksutapa, samalla kun heillä on kokemusta salausvaluuttoihin liittyvästä volatiliteetista..

Nämä ominaisuudet ovat tehneet stablecoineista täydellisiä käytettäväksi STO / DSO: ssa, joita on toistaiseksi nähty useita kertoja.

Pikkunäppärä?

Vaikka suurin osa markkinoille tulleista vakiomallisista tuotteista on sidottu FIAT-valuuttoihin, on olemassa useita vaihtoehtoja, jotka ovat yrittäneet hyödyntää muiden kuin perinteisten markkinoiden vakautta. Valitettavasti tätä tietä pitkin suurimmaksi osaksi on pidetty temppuja tai suoria huijauksia. Seuraavassa on kaksi esimerkkiä vakioperäisistä aineista, jotka perustuvat ei-tavanomaisiin varantoihin. Yksi potentiaalinen, toinen huijaus – ole ahkera käyttäessäsi tällaisia ​​varoja.

Kannabis

Krypton ulkopuolella yksi kuumimmista teollisuudenaloista on kannabiksen markkinat. Kun laillistaminen tapahtuu kaikkialla Kanadassa, samoin kuin useissa osavaltioissa, teollisuuden hyväksyntä ei ole koskaan ollut korkeampi. Kannabiksen tapauksen vahvistaminen on sen kyky vaikuttaa sekä vapaa-ajan että lääketieteellisen kapasiteetin muutoksiin.

Tunnustaa tämän, miljardööri Alkiviades David on äskettäin ilmoittanut stablecoinista hampun kukka. Tämä stablecoin on BTC-pohjainen tunnus, joka tunnetaan nimellä SWX Coin. Sen käyttöönoton vahvistaminen on Swissx Global Hemp Exhangen tarkoitus luoda jälkimarkkinat tämän kolikon kaupalle.

Haaksirikkoutunut kulta

Tämä tarjous tapahtui ICO: na vuonna 2018, ja sitä pidettiin laajalti suoranainen petos. Korealainen yritys, Shinil Group, myi rahakkeita sijoittajille, joiden piti toimia vakaan kolikkona, joita haaksirikosta löytyi kultaa..

Lopulta paikalliset viranomaiset hyökkäsivät operaatioihin, ja tuli ilmi, että Shinil-ryhmällä ei ollut aavistustakaan, olivatko nämä kultavarastot edes olemassa.

Trendikäs?

Vuonna 2019 havaittu kasvava trendi on salauspohjaisten säästötilien tulo. BlockFi johtaa pakkausta markkinoiden erilaisten tarjousten joukossa. BlockFi: n tarjoamien palvelujen helpottaminen on kukaan muu kuin Kaksoset. Winklevossin run-asu tarjoaa säilytyspalveluja BlockFi: n kautta sijoitetuille varoille – mikä tuo painoarvoa ja mainetta yhdistämällä luvan saaneeseen ja arvostettuun kolmanteen osapuoleen.


Tunnustamalla stablecoiinien merkityksen varojen, kuten Bitcoin, Ethereum ja muut, rinnalla, BlockFi tukee luonnollisesti Gemini-stablecoinia, GUSD: tä.

Tuoreessa palvelusehtojen päivityksessä BlockFi ilmoitti, että sijoittajat, jotka luottavat heihin GUSD: hen, saavat 8,25%: n tuoton kuukausittain. Tämä ohittaa monet hyvin hoidetut sijoitusrahastot, mikä tekee tästä vaihtoehdosta erittäin houkuttelevan vaihtoehdon sijoittajille.

Tämänkaltaiset tarjoukset osoittavat sijoittajille todellisen hyödyn, joka on tosiasiallisesti toteutunut. Erityisesti BlockFi on maksanut kymmeniä miljoonia korkoja viime kuukausien aikana, mikä on ylittänyt lupauksen ja trendin.

Markkinoiden määräävä asema

Siitä huolimatta, että Tether on vaivannut edellisen vuoden aikana, stablecoin-markkinoita hallitsee edelleen kiistanalainen tarjonta.

Vaikka Tetherin nykyinen markkina-asema on edelleen vahva, vaihtoehdot ovat selvästi poistaneet osan liiketoiminnastaan. Viime vuoden aikana olemme nähneet Tetherin osuuden stablecoin-markkinoista >95% karkeasti <75% – merkittävä lasku, mikä osoittaa vaihtoehtojen kysyntää.

Tether vs The Pack

Tarkastelimme äskettäin syvemmin Tetherin havaintoja ja toimintakysymyksiä sekä markkinoiden erilaisia ​​vaihtoehtoja sen korvaamiseksi. Muista lukea seuraava artikkeli saadaksesi lisätietoja näistä vaihtoehdoista ja siitä, miten ne eroavat alan johtavasta Tetheristä.

Stablecoins sisällä Digital Securities

Vaikka yksi edellä mainitussa artikkelissa käsitellyistä vakiomallisista tuotteista saattaa jonain päivänä osoittautua voittavaksi alan rakkaana, todellisuus on, että vielä julkaistavilla Facebook-rahakkeilla, Vaaka, on paras mahdollisuus tehdä niin. Tämä johtuu Facebookin suuresta altistumisesta ja vaikutusvallasta eri markkinoilla.

Keskimääräinen henkilö palkitsee mukavuuden kaikesta muusta. Vaikka on monia, jotka ilmaisevat tyytymättömyytensä ja pelkonsa Facebook-tuotetta kohtaan, tähän mennessä, kun tunnukset lopulta julkaistaan, on olemassa jo olemassa oleva joukko asiakkaita, jotka pääsevät käyttämään, jotka eivät yksinkertaisesti välitä aikaisemmista yksityisyydensuojasta ja tietoturvasta.

Riippumatta siitä, mikä stablecoin lopulta voittaa, on olemassa useita toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja hyvämaineisilta yrityksiltä. Tällä hetkellä teollisuuden osallistujat ovat hemmoteltu kilpailijoiden määrän kanssa, koska monet yrittävät selvittää paikkansa salauksessa – jotkut kikka, toiset trendi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map