Sähke voittaa tuomioistuintaistelun, mutta hylkää TON-lohkoketjun

Erittäin suosittu viestintä sovellus, Telegram voitti tällä viikolla lyhytaikaisen voiton tuomioistuimessa Securities and Exchange Commissionia (SEC) vastaan. Liittovaltion tuomari hylkäsi SEC: n pyynnön sähkeestä kaikkien TON blockchain -projektia koskevien tiliotteiden toimittamiseksi ennen 8. tammikuuta. Valitettavasti kasvavat oikeudelliset seuraukset yhdistettynä SEC: n aggressiivisempaan asemaan oikeudenkäynnin aloittamisen jälkeen ovat saaneet yrityksen johtajat harkitsemaan TON-strategiaansa kokonaan.

Sähke on ollut kiehtonut SEC: n tapauksessa TON-lohkoketjun ja Gram-salausvaluutan kehittämisestä kuukausia. Lokakuussa SEC haastettiin Sähke. SEC-asiakirjojen mukaan yritys väittää, että Telegram on rikkonut lukuisia liittovaltion arvopaperilakeja sen aikana ennätyksellinen 2017: n 1,7 miljardin dollarin alkuinen merkintätarjous (ICO).

TON-lohkoketjun puolustaminen

Telegram puolestaan ​​keräsi huomattavan määrän puolustus. Yritys väitti, että grammat ovat hyödyllisyysmerkkejä. Siksi ne eivät kuulu SEC: n lainkäyttövaltaan. Puolestaan ​​SEC näki nämä toimet iskuina. Tämän seurauksena ryhmä päätti laajentaa tutkimusta. SEC ei halua vain lopettaa Gram-rahakkeiden myyntiä, vaan ryhmä pyrkii kyseenalaistamaan yrityksen vuoden 2017 ICO: n pätevyyden.

SEC väittää, että Telegram osallistui vilpilliseen toimintaan varainhankintakampanjansa aikana. Tämä suuntaus kohti yrityksen aggressiivisempaa syytteeseenpano tapahtuu sen jälkeen, kun SEC: n virkamiehet syyttivät Telegramia pysähtymisestä ja tekosyistä ryhmän sijoittajatietopyyntöön. Ironista kyllä, juuri tämä pyyntö on saattanut sähkeen hieman suohon.

Pieni voitto TON Blockchainille

New Yorkin eteläisen piirin liittotuomari Kevin Castel on tapausta edeltävä virkamies. Hän antoi Telegramille pienen voiton tuomioistuimessa tällä viikolla lykkäämällä SEC: n sijoittajatietopyyntöä. Sähke kielsi kyvyn toimittaa näitä tietoja vaadittuun 8. tammikuuta mennessä, koska se olisi EU: n kuluttajansuojalain vastaista. Periaatteessa EU: n tietosuojavaatimukset velvoittavat yrityksen poistamaan kaikki henkilökohtaiset tiedot EU: n kansalaisten tiedostoista ennen niiden luovuttamista ulkomaiselle hallitukselle.

Tuomari Castel ilmoitti kuitenkin sähkeen virkamiehille, että kieltäminen oli oikeastaan ​​vain lykkäämistä. Hän totesi, että “ei liian kaukaisessa tulevaisuudessa” yrityksen olisi toimitettava pyydetyt tiliotteet SEC: lle. Lisätty aikataulu antaa sähkeelle mahdollisuuden tuottaa tällaisia ​​tietueita rikkomatta ulkomaisia ​​tietosuojalakia.

TON Blockchain -konseptin uudelleentarkastelu

Lisääntyneen SEC-paineen jälkeen Telegramin virkamiehet päättivät, että on parasta luopua TON-lohkoketjustrategiansa kriittisimmistä osista. Viime aikoina blogi postitse, yritys valotti hieman monumentaalisia muutoksia, joihin johtajat päättivät. Ensinnäkin Telegram ei enää integroi Gram-salausvaluutan lompakkoa Telegram Messengeriin. Pohjimmiltaan lompakko on saatavilla vain itsenäisesti.

TON Blockchain Post kautta Twitter sähke

TON Blockchain Post kautta Twitter sähke

Posti oli yhtä haitallinen TON-lohkoketjuprojektille. Yrityksen virkamiehet ilmoittivat, että he eivät aio ylläpitää tai kehittää tulevia sovelluksia TON-lohkoketjuun. Itse asiassa yritys ilmoitti toivovansa, että kolmannen osapuolen kehittäjät astuvat sisään pitääkseen lohkoketjun toiminnassa jonkin uuden perustetun säätiön kautta.

Massiivinen isku TON Blockchain -sijoittajille


Päätös olla integroimatta TON ekosysteemi Telegram Messengeriin on valtava isku sijoittajille. Telegramilla on yli 200 miljoonaa kuukausittain aktiivista käyttäjää. TON: n suora integrointi alustaan ​​olisi tarjonnut järjestelmälle valtavan edun kilpailuun nähden. Konseptin aloittaminen valtavilla kytkösmarkkinoilla ja käyttäjien välitön ja saumaton pääsy Gram-rahakkeisiin oli tärkein liikkeellepaneva voima useimpien sijoittajien päätöksessä tulla osaksi TON-lohkoketjua.

Ajoakseen postin kotiin, Telegram antoi julkisen lausunnon, joka on enemmän laillista vastuuvapauslauseketta. Vastuuvapauslausekkeessa yritys ilmoitti yllättäviä tosiseikkoja. Ensinnäkin Telegram väittää, ettei se koskaan “ei ole antanut mitään lupauksia tai sitoumuksia kehittää mitään sovelluksia tai ominaisuuksia TON Blockchainille. ”  Tämä viesti sai TON-sijoittajat miettimään, mitä heidän pääomalleen tapahtuu nyt, kun projektin pääpiirteet eivät enää ole todellisuutta.

Sanoma – TON kiinni ristikkäin

Ottaen huomioon Telegramin vuoden 2017 ICO: n valtavan koon, ei ole suuri yllätys nähdä, että SEC päätti painostaa yritystä. Valitettavasti SEC on nyt jättänyt TON-sijoittajat pitämään laukkua, koska yritys on luopunut salausunelmistaan.

Onko se huijausta?

Jotkut analyytikot uskovat, että Telegramin uusi taktiikka on itse asiassa osa laajempaa strategiaa. He näkevät liikkeet keinona helpottaa alustan olemassaoloa. Tuottaen TON-lohkoketjun ja lompakon erillisenä kokonaisuutena, sähke voi välttää suuren osan pelosta ja halveksunnasta sääntelyviranomaiset ja lainsäätäjät ovat toistaiseksi osoittaneet.

Suuri osa tästä negatiivisesta lehdistöstä johtuu Facebookin Vaaka-projektin läpiviennistä. Hallituksen virkamiehet eivät ole kiinnostuneita valtavista sosiaalisen median alustoista, jotka saapuvat salausalalle. Jo käytännön molemmin puolin olevat lainsäätäjät ovat esittäneet tukahduttavia sääntelylaskuja hidastaakseen kryptovaluuttojen käyttöönottoa näissä teknisissä behemoteissa. Nyt on edelleen kysymys, riittävätkö nämä määräykset näiden hankkeiden pysäyttämiseen? TON-lohkoketjun tapauksessa näyttää siltä, ​​että ne olivat.

TON – Kadonnut unelma

On surullista nähdä niin edullinen konsepti kuin hitaasti purettu TON-lohkoketju. Telegramin verkon pelkkä koko olisi lisännyt merkittävästi kryptovaluutan käyttöönottoa maailmanlaajuisesti. Analyytikot viittasivat massiivisiin sosiaalisen median verkostoihin yhtenä nopeimmista tavoista integroida salausvaluutan käyttö tehokkaasti. Valitettavasti se on juuri tämä laajamittainen hyväksyntä, jolla on lainsäätäjiä ja sääntelyviranomaisia.

Ei grammaa sinulle

Huolimatta sijoittajien vahvasta tuesta ja ennätyksellisestä ICO: sta näyttää siltä, ​​että koko TON-lohkoketju on tullut kyseenalaiseksi. Toivottavasti sähke ja SEC löytävät keskinäisen ymmärryksen. Jos näin on, se voi sallia tämän ainutlaatuisen ja peliä muuttavan lohkoketjun kehittämisen jatkamisen. Toistaiseksi kryptoyhteisö odottaa sekä SEC: n että Telegramin lopullista vastausta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map