Punainen Joutsen -kumppanit Polymathin kanssa 2,2 miljardin dollarin tokenisaatiossa

New York Cityssä toimiva liikekiinteistöyritys Red Swan vain nosti ennakkoarviointikilpailun integroida merkinnät markkinoille. Tällä viikolla yritys ilmoitti uudesta kumppanuudesta suositun Tokenization-alustan, Polymathin, kanssa. Kumppanuuden ansiosta yritys pystyi merkitsemään 2,2 miljardia dollaria kiinteistöihin kaikkialla Yhdysvalloissa. Uutiset osoittavat kiinteistövälityssektorin kypsymisen sekä yhden tähän mennessä suurimmista ja kunnianhimoisimmista tokenisaatioprojekteista.

Keskustelusta liikkeestä Polymathin tokenisaation johtaja Graeme Moore otti hetken puhumaan joistakin kilpailijoiden aikaisemmista merkinnöistä. Hän selitti, että näillä hankkeilla ei ollut todellista kokemusta kiinteistöalalta. Näin ollen nämä teknologiayritykset eivät koskaan kyenneet luomaan todellista ratkaisua yksityisen kiinteistöalan palvelemiseen kasvua edistävällä tavalla.

Markkinoiden kokemus laskee

Moore mainitsi erityisesti Harborin yritykset, joissa yritys joutui luopumaan strategiasta sen jälkeen kun paperityöt alkoivat vaivata projektia. Lisäksi hän viittasi kahteen muuhun merkittävään tokenointivirheeseen kahden viime vuoden aikana Juoksevuus ja Propellr-hankkeet. Molemmat kunnianhimoiset hankkeet pyrkivät merkitsemään kiinteistörahastoja miljoonina. Valitettavasti molemmat olivat hiljaa eläkkeellä sen jälkeen, kun komplikaatiot tekivät käsitteistä käyttökelvottomia.

Yritysasiakirjojen mukaan Punainen joutsen antaa 780 miljoonan dollarin arvosta osakkeita akkreditoitujen sijoittajien saataville ennakkomyynnin kautta. Valmistuttuaan yritys jatkaa 4 miljardin dollarin lisäkiinteistöillä, joka istuu parhaillaan sen tokenisaatioputkessa. Tärkeää on, että 2,2 miljardia dollaria edustaa osakkeita 16 eri A-luokan kaupallisessa kiinteistössä. Nämä kiinteistöt sijaitsevat kaikkialla Yhdysvalloissa. Erityisesti Austin ja Houston, Texas, Brooklyn, N.Y., Oakland, Kalifornia ja Ontario, Kanada.

Punainen joutsen – menestyä siellä, missä muut ovat epäonnistuneet

Punainen joutsen uskoo, että sillä on mitä tarvitsee vetää läpi missä kilpailu epäonnistui. Ensinnäkin johtajat huomauttivat, että yritys on liikekiinteistöyritys eikä toinen tekninen ryhmä. Toiseksi yrityksellä on asema, jotta konseptinsa ansiosta se saadaan markkinoille ajoissa.

Red Swan Ventures kotisivun kautta

Red Swan Ventures kotisivun kautta

Tärkeää on, että Punainen joutsen aikoo pitää sijoittajien varoja turvatalletuksessa huhtikuun puoliväliin saakka. Tähän mennessä yritys toivoo saavansa hyväksynnän Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolta rekisteröidyksi sijoitusneuvojaksi. Tämä lisensointi antaisi yritykselle mahdollisuuden hallita akkreditoitujen sijoittajien omaisuutta eteenpäin.

Polymath – teollisuuden johtaja

Polymath toimitti puolestaan ​​kaikki tokenisaation tekniset näkökohdat. Nämä vaiheet sisälsivät ominaisuuksien merkitsemisen, älykkäiden sopimusten ohjelmoinnin ja alustan eheyden ylläpitämisen. Polymath on tunnustettu johtajaksi tokenisaatioalalla. Tämän seurauksena Punainen Joutsen teki voimakkaan kujan, kun se päätti tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa. Raporttien mukaan Polymath tunnisti kiinteistön käyttämällä alkuperäistä ST-20-protokollaansa. Nämä ST-20-rahakkeet istuvat Prime Trustin ylläpitämässä digitaalisessa lompakossa niiden jakamispäivään saakka. Lisäksi nämä varat on vakuutettu miljardiin dollariin saakka.

RedSwan Twitterin kautta

RedSwan Twitterin kautta


Tärkeää on, että avainhenkilöt totesivat, että yritys aikoo lähitulevaisuudessa antaa tunnuksia yksinoikeudelliselle yrityksen blockchain-alustalle. Tämä uutinen tuo esiin kasvavia huolia julkisten estoketjujen käytöstä STO-markkinoilla. Äskettäin useat käyttöympäristöt, mukaan lukien Polymath, vaihtoivat tunnuksensa Ethereumista omiin lohkoketjuihinsa vedoten ongelmiin skaalautuvuudesta aina aina kaivosmiehiin, joille on määrätty seuraamuksia, hyväksymällä tapahtumia.

Nwokedi puhui myös halusta auttaa palvelusijoittajia, joiden rahoitustaso on 500 000–10 miljoonaa dollaria. Hän totesi, että tällä hetkellä näiden sijoittajien on käsiteltävä riskialttiimpia, alemman luokan hankkeita. Hän uskoo, että Red Swanin lähestymistapa voi tuoda näille sijoittajille pääsyn tärkeimpiin huippuluokan kiinteistöihin tavalla, jota ei aiemmin ollut mahdollista kuvitella.

Punainen joutsenen rooli

Osana rooliaan tokenisaatioprojektissa Red Swan hoitaa kaikki kiinteistöihin liittyvät kaupat. Näihin toimiin kuuluvat kiinteistöjen arviointi, markkinoiden arviointi ja kiinteistöjen myynti ajankohtana. Koska yrityksellä on valtava määrä suoraa markkinakokemusta, näiden tehtävien ei pitäisi olla liian vaikeita. Tällä hetkellä Puna-Joutsenella on yli 30000 akkreditoitua sijoittajaa. Yritysasiakirjojen mukaan alusta vie pienen osan liikkeeseen lasketusta pääomasta. Jos vain pieni osa näistä käyttäjistä hyödyntää yrityksen uusia tarjouksia, yritys on valmis ansaitsemaan huomattavia tuloja.

Lisää likviditeettiä avaruudessa

Toinen tärkeä näkökohta, joka on otettava huomioon Red Swan -merkintäprojektissa, on se, että yritys vapauttaa markkinoilta aiemmin saavuttamattoman likviditeetin. Esimerkiksi Punainen joutsen sallii kiinteistön omistajien merkitä 90% kiinteistön perustana olevasta nettopääomasta. Vertailun vuoksi paikallinen pankkisi sallii sinun käyttää vain 50% kiinteistön omasta pääomasta.

Tokenisaatio kiinteistömarkkinoilla – väistämätöntä

Maailmanlaajuisen kiinteistösektorin merkitseminen tarjoaa markkinoille lukuisia merkittäviä etuja nykyisiin perinteisiin markkinakäytäntöihin verrattuna. Ensinnäkin tokenoituja ominaisuuksia voidaan myydä globaalille yleisölle. Turvakoodeja on paljon helpompi ostaa ja siirtää kuin suoria kiinteistösijoituksia.

Lisäksi tokenisaatio alentaa markkinoille pääsyä haluavien sijoittajien lähtötasoa. Joissakin tapauksissa sijoittajat voivat osallistua tokenoituun kiinteistövälitystodistukseen vain 100 dollaria. Sellaisena tokenisaatio tuo uutta pääomaa suoraan markkinoille. Punainen Joutsen ottaa tämän käsitteen askeleen pidemmälle, koska ryhmällä on valtava kiinteistöyrittäjien verkosto. Yrityksen vaikuttava luettelo akkreditoiduista sijoittajista nostaa varmasti nämä uudet markkinamahdollisuudet seuraavalle tasolle.

Punainen joutsen – Peli on muuttunut

Punainen Joutsen on vienyt maailmanlaajuiset kiinteistömarkkinat eteenpäin tällä tavalla. Yhtiön seuraavat liikkeet sanelevat suuren osan markkinoiden tempoista tulevina kuukausina. Voit odottaa, että joukko muita suuria kiinteistöyrityksiä osallistuu toimintaan sen jälkeen, kun Punainen joutsen alkaa paljastaa tulonsa. Toistaiseksi kiinteistömarkkinat saivat juuri suuren päivityksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map