Prime Trust käyttämään erilaisia ​​Vertalon tarjoamia palveluita

Ketjusuojakansi

Rakentamalla ensimmäistä vuonna 2018 perustettua suhdetta, Prime Trust ja Vertalo ovat ilmoitti uutta kasvua tässä kumppanuudessa.

Tämän kehityksen myötä Prime Trust hyödyntää ja hyötyy Vertalon tarjoamista palveluista, mukaan lukien yläpöydän hallinta.

Jotta yritys menestyisi, on erittäin tärkeää tuntea perusteellisesti oman pääoman jakautuminen – mukaan lukien arvot, laimennus, omistus jne. Tämä tylsä ​​prosessi on yksinkertainen Vertalon kaltaisten yritysten tarjoamien palvelujen avulla..

Jaettu vastuu

Ilmoituksessaan tämä yritysten vertailu merkitsee useita alueita, joilla ne joutuvat tekemään yhteistyötä. Heidän lehdistötiedotteessaan esitettiin seuraavat kohdat, joissa kuvataan heidän työskentelyään yhdessä.

  • Tuhansien Prime Trust -joukkolainan myöntäjien ketjujen ylätaulukoiden luominen ja tukeminen Vertalo-rekisterin kautta, palvelu, joka on suoraan yhteydessä Prime Trustin säilytysyhteisöön, KYC / AML-, escrow- ja onboarding-palveluihin.
  • Etuuskohtainen hinnoittelu Prime Trust -asiakkaille, jotka päättävät käyttää Vertalon B2B SaaS -hintataulukkoalustaa, ja yksinkertainen kieltäytyminen niille, jotka haluavat käyttää laskentataulukkoa tai muuta alustaa sijoittajatiedostojensa hallintaan
  • Mahdollisuus osallistuville liikkeeseenlaskijoille (Prime Trust -asiakkaat) merkitä korkopöydänsä merkkituotteena olevalle Vertalo-käyttöliittymälle milloin tahansa tulevaisuudessa käyttämällä mitä tahansa liikkeeseenlaskualustaa tai älykästä sopimusta, jota pörssi tukee ja on kumppanina Vertalon kanssa

Kommentti

Jokaisen yrityksen edustajat käyttivät aikaa tarkentaakseen tätä kumppanuutta ja mitä se tarkoittaa eteenpäin siirtymistä. Seuraava on, mitä jokaisella oli sanottavaa asiasta.

Kevin Lehtiniitty, Prime Trustin toimitusjohtaja, toteaa,

“Vertalo on havainnut, että varojen tokenisaation massa käyttöönotto edellyttää, että lohkoketjuun liittyvät käsitteet, kuten lompakot ja osoitteet, on mustalla laatikolla tyypilliseltä vähittäiskaupan käyttäjältä. Me Prime Trustissa uskomme Vertalo-tiimille, että kuilun ylittäminen vaatii abstraktiota ja yksinkertaisuutta, mikä saa meidät innostumaan tämän kumppanuuden ilmoittamisesta. Vertalon erittäin intuitiivisten työkalujen avulla kaikki joukkorahoitusliiketoimintamme liikkeeseenlaskijat voivat hallita ja merkitä arvopapereitaan sekä tarjota sijoittajilleen käyttöliittymän pääsyn tarkastelemaan sijoitustaan. Olemme erittäin innostuneita jatkamaan yhteistyötä Vertalon tiimin kanssa kumppanuuden laajentamiseksi ja tarjoamaan tämän merkintäpotentiaalin kaikille liikkeeseenlaskijoillemme. Vertalon mukana on paljon muuta, jonka jaamme maailmalle, kun on oikea aika. “

Vertalon toimitusjohtaja Dave Hendricks toteaa,

“Vertalon kumppanuus Prime Trustin kanssa tarjoaa tuhansille asiakkailleen Vertalon ketjun yläpäätepöydän, liikkeeseenlaskijan ja sijoittajan rajapinnat, jolloin Prime Trustin asiakkaat voivat olla yhteydessä suoraan sijoittajiinsa tavoitteenaan parantaa sijoittajasuhteita ja omistuskokemusta. Vertaloon siirtyville Prime Trust -asiakkaille tarjotaan myös erittäin alhaiset korkotaulukon “valinnaiset merkinnät”, jos he haluavat muuntaa paperiset osakkeensa digitaalisiksi omaisuuseriksi kaupankäyntiin Vertalo-kumppaneilla, kuten OpenFinance. Tämä Prime Trustin ja Vertalon välinen syvällinen integraatio perustuu yli vuoden yhteistyökehitykseen, jolla on pyritty yksinkertaistamaan digitaalisten omaisuuserien ostoa, hallintaa ja myyntiä sekä liikkeeseenlaskijoille että sijoittajille. Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä Prime Trustin tiimin kanssa ja odotamme innolla, että voimme pian ilmoittaa lisää hyödyllisiä innovaatioita yhdessä. “

Pääluottamus

Las Vegasista toimiva Prime Trust perustettiin vuonna 2016. Prime Trustin tiimi on kehittänyt erilaisia ​​tarjouksia, jotka palvelevat digitaalisia arvopaperisektoria. Tähän sisältyy huoltajuus, escrow, noudattaminen ja paljon muuta.


Toimitusjohtaja Scott Purcell valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Vertalo

Teksasista lähtevä Vertalo aloitti toimintansa vuonna 2017. Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​palveluja, jotka on räätälöity blockchain-teollisuudelle – aina korkotaulukoiden hallinnasta liikkeeseenlaskualustaan ​​ja muuhun. Tähän mennessä ne ovat edelleen yksi aktiivisimmista yrityksistä digitaalisten arvopaperien alalla.

Meneillään olevassa haastattelusarjassa meillä on ollut ilo haastatella toimitusjohtaja Dave Hendricksiä. Vieraile tässä haastattelussa saadaksesi lisätietoja Vertalosta ja heidän tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Haastattelusarja – Dave Hendricks, Vertalon toimitusjohtaja

Julkaisussa Muut uutiset

Jokainen tänään keskusteltu yritys on kiinnittänyt huomiomme useita kertoja kuluneen vuoden aikana. Seuraavissa artikkeleissa käsitellään muutamia kehityksiä, jotka kukin ovat tehneet tänä aikana.

Prime Trust nostaa turvatoimet Fireblocksin avulla

Vertalo julkaisee V-Token-ohjelmiston käytettäväksi tokenisaation aikana

Vertalo ja tZERO Katso Influx of Talent usean palkkauksen ollessa tehty

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map