Polymath jättää kaksi projektia irti digitaalisista arvopapereista

Polymath tulossa tarkennukseen

Toimitusjohtaja Kevin Northin valvonnassa Polymath on nähnyt 4 tuotealoitetta romutettuna kuluneen vuoden aikana. Kaksi viimeisintä olivat äskettäin ilmoitti, kun yritys yrittää keskittää ponnistelunsa palveluntarjoajamarkkinoidensa ja PolyMesh-verkostonsa kehittämiseen.

Digitaalisten arvopaperien alalla yritykset ovat yleensä noudattaneet vain muutamia polkuja.

  1. Rakenna ja tarjoa kattava palvelupaketti, joka on räätälöity sijoittajille ja pk-yrityksille
  2. Kehitä erikoistunut palvelu ja yhdistä voimansa samanmielisten yritysten kanssa, jotka tarjoavat ilmaisia ​​palveluita
  3. Luo markkinapaikka, joka toimii kodina niille yrityksille, jotka käyttävät toista vaihtoehtoa

Palveluntarjoajamarkkinoidensa kautta Polymath on saanut teollisuuden vetovoiman 3. vaihtoehtona. Ne tarjoavat white-label tokenization -palvelun, joka tarjoaa tarvittavan alustan pk-yrityksen suorittamalle STO: lle samalla, kun se tarjoaa pääsyn useille yrityksille ja niiden kapealla oleville palveluille.

Irtisanomiset

Tämä erityinen aloitteiden teurastus johti siihen, että Polymath erotti 10 työntekijää. Vaikka tämä saattaa kuulostaa negatiiviselta, on selvää, että Polymathilla on selkeä visio ja se pyrkii tuomaan sen keskipisteeseen. Kun digitaalinen arvopaperisektori on syntymässä, tehoton käyttö ja väärät ponnistelut voivat aiheuttaa tuhoja yrityksen kehitykselle.

Tällaisten vaikeiden päätösten avulla Polymath toivottavasti löytää itsensä suoremmalle polulle tuottavaan tulevaisuuteen – hyötyvät paitsi itsestään, myös kaikista alan toimijoista.

PolyMesh

Edellä mainitut toimet toteutettiin suurelta osin kehittymättömän PolyMesh-verkon lupauksen vuoksi. Tämä on blockchain-pohjainen verkko, jonka yritys aikoo toimia ensimmäisenä räätälöitynä digitaalisia arvopapereita varten.

Vaikka se palvelee teollisuutta hyvin, Ethereumia ei ole rakennettu tiettyä tarkoitusta varten. Kun digitaalinen arvopaperisektori vaatii ainutlaatuisen rakenteiden rakentamisen sääntelyn noudattamisen varmistamiseksi, he uskovat, että tarkoitukseen rakennettu verkko on vastaus alan laajempaan käyttöönottoon.

Kun PolyMesh ilmoitti toukokuussa, esitettiin kolme pääkohtaa, joissa selitettiin, miksi muutos oli tärkeä.

  1. ”Vankka ja avoin joukko taloudellisia alkukantoja”
  2. Järjestelmä, joka sallii paitsi kasvun myös identiteetin, omaisuuden omistuksen ja vaatimustenmukaisuuden erottamisen.
  3. Kannustin osallistumiseen

Polymath julkistaa PolyMesh-tarkoituksen – digitaalisten arvopapereiden tarkoitukseen rakennettu lohkoketju

Kommentti

Tehdessään ilmoituksensa moni Polymathin edustaja käytti aikaa kommentoida. Seuraava on, mitä jokaisella oli sanottavaa asiasta.


Thomas Borrel, Polymathin toimitusjohtaja, totesi,

“Olemme innostuneita jatkamaan ponnisteluja yhteistyössä huippulaatuisten yritysten kanssa, jotka tuovat todellista arvoa suojaustunnusten maailmaan … Polymath Token Studio on antanut useille yrityksille mahdollisuuden hyötyä suojaustunnusten automatisoinnista ja tehokkuudesta, ja odotamme innolla uutta kokemus ja ominaisuudet, jotka Polymesh, turvallisuustunnisteille tarkoitettu blockchain, tuo markkinoille. “

Kevin North, Polymathin toimitusjohtaja, totesi,

“Emme suojaa … Lopetimme 2 suurta aloitetta liittyessäni yritykseen viime syksynä ja pudotamme nyt 2 muuta tuotetta, jotka olivat suunnitteluvaiheessa Polymathissa. Yritys on terve ja haluamme pysyä keskittyneenä – Polymathin visiona on tulla teknologiajohtajaksi, joka auttaa tuomaan arvopapereita lohkoketjuun. Teemme tämän tarjoamalla valkoisella leimatulla tokenisaatioalustalla ja suojauksella tarkoitetun lohkoketjun, jossa kaikki suojaustunnukset voivat asua. “

Yleisnero

Polymath on torontolainen yritys, joka perustettiin vuonna 2017. Tämä nuori yritys on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa johtajana kehittyvällä digitaalisten arvopaperien sektorilla. He pystyivät tekemään niin erilaisten tunnusten standardiensa ja tokenointialustansa kautta – mikä johti siihen, että tähän mennessä on jaettu yli 120 suojausmerkkiä.

Yhtiön toimintaa valvoo tällä hetkellä toimitusjohtaja Kevin North.

Julkaisussa Muut uutiset

Polymath-verkoston ilmoituksen jälkeen Polymath on jatkanut aaltoja. Prosessissa he ovat löytäneet itsensä otsikoissamme säännöllisesti. Tässä on muutama artikkeli, joka kertoo viimeisimmistä tapahtumista, joihin osallistui Polymathia ja mieleenpainuvia yrityksiä.

Polymath-asiakkaat hyötyvät CrowdEngine Services -palvelusta

Summa&Aine, joka esiteltiin Polymath-palveluntarjoajan markkinapaikalle

Estä pääsylippujen tarjoaminen polymath-asiakkaille

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map