Poloniex haarautuu Circlestä nimellä ”Polo Digital Assets”

Globaaliksi tuleminen

Yllätyksellä Circle on ilmoitti että tytäryhtiö, Poloniex, levittää siipensä ja “pyörii” itsestään. Tämä uusi yritys tunnetaan nimellä ”Polo Digital Assets”.

Valitettavasti ja koska ei ole yllättävää, koska Poloniex on yhdysvaltalainen, pörssin osavaltioiden asiakaskunta näkee tulevaisuuden pääsyn palveluihinsä. Vaikka tämä on valitettavaa, on tällaisten yritysten omaksuma välttämätön kanta Yhdysvaltojen sääntely-ilmapiirin vuoksi tähän mennessä.

Kilpailijavaihto ei ole valtakunnallinen, Bittrex, rajoitti äskettäin New Yorkin osavaltiossa asuvien asiakkaiden pääsyä palveluihinsa. Molempien näiden pörssien poistuttua Yhdysvaltojen markkinoilta on nyt valitettavasti ohut valikoima pohjoisamerikkalaisia ​​pörssejä salauksen harrastajille, joilla käydään kauppaa.

Infuusio

Vaikka yhdysvaltalaiset asiakkaat saattavat menettää pääsyn palveluihin, tämä siirto merkitsee itse palvelujen laajentamista itse Poloniexille, koska he keskittyvät nyt maailmanlaajuiseen määräävään asemaan.

Circle on ilmoittanut, että ulkopuolinen sijoitusryhmä on jo varannut 100 miljoonaa dollaria infuusioon Poloniexin tarjoamiin palveluihin.

Joukkue Poloniexissa julkaisi julkilausuman omasta, erillään Circlestä, tarkentamalla tulevia aikomuksiaan. Tiimi ilmoitti pyrkivänsä antamaan ilmoituksen ympärille positiivisuutta ja varmuutta,

“Jatkossa meillä on monivuotinen suunnitelma käyttää yli 100 miljoonaa dollaria Poloniexin kehittämiseen ja laajentamiseen, ja olemme erittäin innostuneita jatkamaan työskentelyä Poloniexin hämmästyttävän globaalin yhteisön kanssa. Kryptovaluutan vallankumous on juuri alkanut, ja olemme siinä pitkään. “

On raportoitu, että Aasian ulkopuolelle sijoittuvaa ulkopuolista sijoitusryhmää johtaa TRONin perustaja Justin Sun. Tätä ei kuitenkaan ole vahvistettu tällä hetkellä, ja se on vain oletuksia.

Aiempi osto

Vaikka ajo-tekijät (Yhdysvaltain lainsäädännön noudattaminen), jotka johtavat tänään keskusteltuun kehitykseen, ovat tunnettuja asioita, muutos oli edelleen yllätys ajoituksen vuoksi.

Circle osti Poloniexin korkealla profiililla, vain 18 kuukautta sitten. Tämän hankinnan arvo oli 440 miljoonaa dollaria. Vaikka Circle todella auttoi Poloniexia laajentamaan palvelujaan ja rakentamaan pilaantuneen maineen, useimmat odottivat pidempää omistusaikaa tällaiselle hankinnalle.

Suunnitelmien muutoksesta huolimatta Circle ei ole horjunut uskossaan digitaalisiin arvopapereihin. Monet uskovat, että oston alkuperäinen tarkoitus oli nähdä Poloniex toimivan jälkimarkkinoina tukemalla SeedInvest-alustan kautta jaettuja digitaalisia arvopapereita.


Suunnitelmien muutos

Vaikka heidän lähestymistavansa sektoriin on saattanut muuttua, Circle silti pitää digitaalisia arvopapereita tulevaisuutena ja on ilmoittanut, että heidän pyrkimyksensä eteenpäin siirtyessään keskittyvät enemmän SeedInvestiin.

Ympyrä osoittaa, että myös seuraavat mielenkiintoiset kohdat näkyvät kehityksessä, kun yritys haluaa kehittää todellisia käyttötapauksia.

  • Maksut
  • Investoinnit
  • Luotonanto
  • Varainhankinta

SeedInvest

Yhtenä menestyneimmistä joukkorahoitusalustoista Yhdysvalloissa SeedInvest tarjoaa potentiaalin tarjota Circlelle tehokkaan etenemisen vakiinnuttaakseen asemansa digitaalisten arvopaperien alalla.

Alusta, jonka Circle osti vuoden 2019 alussa, on tähän mennessä auttanut lukemattomia yrityksiä tuottamaan ratkaisevaa rahoitusta. Ympyrä osoittaa, että heidän tavoitteena on poistaa kuilu perinteisen rahoituksen ja blockchainin välillä. Naimisissa näiden kahden kanssa he toivovat voivansa demokratisoida investoinnit avaamalla uusia mahdollisuuksia minkä tahansa tyyppisille sijoittajille.

Circle Eyes Tokenized Securities with SeedInvest Acquisition

Kommentti

Ilmoituksensa jälkeen Circle Cofounders, Jeremy Allaire ja Sean Neville julkaisivat yhteisen lausunnon. Tämä lausunto käsitteli tämän liikkeen taustalla olevaa järkevyyttä ja sitä, miten se auttaa Poloniexia kypsymään.

“Pyrittäessä luomaan kilpailukykyinen, kansainvälisesti keskittynyt kryptovaluutanvaihto, Poloniex-tiimi ja johto pyörii Circlestä uudeksi itsenäiseksi kansainväliseksi yritykseksi, Polo Digital Assets, Ltd: ksi. merkittäviä resursseja ja vapautta toimittaa tuoteominaisuuksia ja markkinointistrategioita, jotta kilpailu olisi tarpeen. “

Pari kertoi suunnitelmistaan ​​eteenpäin ja SeedInvestin roolin niissä.

“Aiemmin tänä vuonna saimme päätökseen SeedInvestin, Yhdysvaltojen suurimman osakkeiden joukkorahoitusalustan, oston ja olemme auttaneet satoja yrityksiä keräämään satoja miljoonia dollareita Internet-pohjaisten arvopaperitarjousten avulla. Suunnitelmamme tällä liiketoiminnalla on muuttaa yritysten pääoman saantia ja avata sijoitusmahdollisuuksia ihmisille kaikkialla. Olemme työskennelleet kovasti ottaaksemme käyttöön uusia SeedInvestille rakennettuja palveluita, jotka mahdollistavat varainhankinnan rahakkeilla ja digitaalisilla varoilla, naimisiin perinteisten rahoitussopimusten ja salauksen kanssa. “

Poloniex

Delawaresta toimiva Poloniex on suosittu kryptovaluutanvaihto, joka perustettiin vuonna 2014.

toimitusjohtaja, Tristan D’Agosta, valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Ympyrä

Circle on Bostonissa sijaitseva yritys, joka perustettiin vuonna 2013. Ennen kaikkea Circlen takana oleva tiimi pyrkii kehittämään avointa ja maailmanlaajuisesti saatavaa rahoitusjärjestelmää.

toimitusjohtaja, Jeremy Allaire, valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map