Parvi 2.0 menee livenä – parvi-faktoja

Odotettu Swarm 2.0 -päivitys aktivoitui tässä kuussa. Päivitys työntää alustan jo vaikuttava avoin infrastruktuuri askel eteenpäin. Nyt yritykset voivat antaa suojaustunnuksia useille lohkoketjuille alennettuun hintaan. Tällä hetkellä Swarm voi käynnistää suojaustunnuksia Ethereumissa, Stellarissa ja Tron.

Mikä on Swarm?

Swarm 2.0 on yritystason tokenisaatio- ja liikkeeseenlaskualusta. Yritykset voivat merkitä minkä tahansa omaisuuden hyödyntämällä parvien SRC-20-protokollaa. Tällä hetkellä Swarm merkitsee monenlaisia ​​varoja, kuten arvopapereita, osakkeita ja jopa taidetta. Tämä strategia alentaa investointien alkutasoa ja tarjoaa yrityksille pääsyn maailmanlaajuiseen sijoitusyhteisöön. Tärkeää on, että alustalla on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan kasvavan tunnisteiden joukon joukossa.

Nollan ennakkomaksut

Parvi nosti kulmakarvat salauksen jälkeen ilmoitetaan nolla ennakkomaksurakenne yrityksille, jotka haluavat isännöidä pörssiyhtiötä. Yhtiön uusi hinnoittelumalli poistaa joukkorahoitushankkeisiin usein liittyvät korkeat kustannukset. Aiemmin analyytikot mainitsivat nämä kustannukset yhdeksi tärkeimmistä esteistä, jotka viivästyttivät massaturvakoodien käyttöönottoa. Nyt yrityksillä on kustannustehokas blockchain-pohjainen joukkorahoitusstrategia.

Parvi Twitterin kautta

Parvi Twitterin kautta

Avoin lähdekoodi

Swarm on avoimen lähdekoodin käsite, joka työntää tokenisaation rajat seuraavalle tasolle. Yksi esimerkki yrityksen edullisesta lähestymistavasta markkinoille tapahtui elokuussa 2018. Tällä hetkellä Swarm paljastettu se oli merkinnyt henkilöstöpääomaa erittäin suositussa Robinhood-kaupankäyntisovelluksessa.

Ironista kyllä, Robinhoodilla ei ollut aavistustakaan, kuka tai mikä Swarm oli, kun häneltä kysyttiin liikkeestä. Yhtiö ei koskaan ilmoittanut tai edes suunnitellut tarjoavansa julkisia osakkeita. Onneksi Swarm toimii tavalla, jolla yritys ei vaadi lupaa tarjota näitä tuotteita. Näin Swarm onnistui vetämään tämän liikkeen ilman Robinhoodin hyväksyntää ja miksi se on laillista.

Kuinka Swarm 2.0 toimii

Tässä esimerkissä yhtiö hyödynsi välittäjäkumppanuuksien ja syndikaattijohtajien yhdistelmää saadakseen pääomaa Robinhoodin entisiltä työntekijöiltä. Nämä työntekijät halusivat selvittää oman pääomansa ennen yritysten listautumista. Kun riittävästi pääomaa oli kerätty, se suljettiin kuoriyhtiöön. Sitten Swarm merkitsi kuoriyrityksen osakkeet SRC-20-rahakkeiksi.

Tärkeää on, että SRC-20-tunnukset integroivat automaattiset lakien ja säädösten noudattamista koskevat näkökohdat suoraan protokollaan. Tämä tekee SRC-20-merkkeistä joustavia käyttötapauksissa.

Markkinoille pääsyä koskeva protokolla


Mielenkiintoista on, että Swarm 2.0 käyttää Market Access Protocol (MAP) -toimintoa saumattomien ristilohkoketjutapahtumien mahdollistamiseen. Tämä ominaisuus tekee SRC-20-tunnuksista houkuttelevamman sijoittajille, koska se antaa merkkien saavuttaa paremman yhteentoimivuuden. MAP voi toimia myös muiden turvakoodien kanssa Swarmin SRC-20-tunnuksen lisäksi.

Swarm 2.0 Masternodes

Toinen Swarmin avainominaisuus on Masternodit pitää estoketjunsa turvallisena. Nämä solmut toimivat samalla tavalla kuin Bitcoin, koska ne tarkistavat ja lisäävät tapahtumia lohkoketjuun. Masternodit ansaitsevat SWM-tunnuksia palveluistaan. Onneksi kenestä tahansa voi tulla Masternode. Sinun tarvitsee vain panostaa 50000 SWM-merkkiä.

Olet iloinen saadessasi tietää, että SRC-20-tunnukset ovat yhteensopivia ERC-20-protokollan kanssa. Näin ollen tämä yhteensopivuus tarkoittaa, että voit sijoittaa SWM-omistuksesi mihin tahansa ERC-20-lompakkoon. Kun tunnuksesi on kerätty, lataa masternode ohjelmisto ja olet virallinen.

Suuret kumppanuudet

Kumppanuudet ovat tärkeä osa Swarmin liiketoimintastrategiaa. Erityisesti yritys teki yhteistyötä Isossa-Britanniassa sijaitsevan salauspalvelujen tarjoajan Copperin kanssa. Kumppanuudesta puhuen Swarmin toimitusjohtaja ja perustaja, Philipp Pieper, kuvaili yritysten yhteensopivuutta. Hän käytti hetken myös selittääkseen, miksi Copper sopi hyvin. Kupari tarjoaa institutionaalisen tason turvallisuuden digitaaliselle omaisuudelle.

Parvi sitä

Swarm jatkaa fooruminsa kehittämistä tavalla, joka erottaa sen kilpailijasta. Yrityksen nollan ennakkomaksurakenteen käyttö osoittaa, että tämä yritys haluaa tosissaan jatkaa salauksen käyttöönottoa. Voit odottaa näkevän “parven” uusia projekteja, jotka käynnistetään tältä alustalta tulevina kuukausina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map