Manteli – Ole muutos, jota maapallo tarvitsee

Mikä on “manteli”

Almond on blockchain-pohjainen yritys, joka haluaa varmistaa maapallolle valoisan tulevaisuuden. Yhtiö tarjoaa alustan, joka on tarkoitettu kannustamaan kuluttajia kehittämään kulutustottumuksiaan kestävyyttä silmällä pitäen. Alusta on mobiilipohjainen, ja sitä voidaan käyttää sekä IOS- että Android-järjestelmissä.

Tämä ilmainen alusta näyttää avaavan valoisamman tulevaisuuden kannustintehtävien avulla, kuten:

 • Haasteiden ostaminen
 • Huolellisia vinkkejä kestävien tuotteiden ja palveluiden hyödyntämiseen
 • Toimintahaasteet
  • Tavanomaisten toimintojen, kuten liikunnan, suihkun jne. Räätälöinti kestävän asenteen kuvastamiseksi
  • Haasteiden tasaaminen
   • Kannustetaan osallistumista hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.
   • Pelaamalla ja kannustamalla tällaisten tehtävien suorittamista, toivotaan, että tavat muuttuvat, emmekä enää yksinkertaisesti ole tietämättömiä käsiteltävistä asioista. Pikemminkin osallistumme oletuksena kestävään toimintaan.

    Mikä on ongelma?

    Elämme heitettävässä maailmassa. Useimmat meistä ovat yksinkertaisesti tietämättömiä päivittäin syntyvien jätteiden määrästä normaalien arkipäiväisten tehtävien ja toimintojen kautta. Tämä jätteet ovat usein perusteltuja mukavuuden nimissä. Vaikka jotkut yritykset ovat alkaneet lämmetä ajatukseen kestävyydestä (ei enää “yhden käyttötavan” tuotteita), se on edelleen valitettavasti alikehittynyt piirre useimmilla teollisuudenaloilla.

    Suuri osa ongelmasta on yksinkertaisesti kuluttajille tarjottavan avoimuuden puute. Ihmiset eivät ole usein tietämättömiä valintansa vuoksi – et voi tietää mitä et tiedä. Kulutustavarateollisuus tarvitsee käyttäjäystävälliset ja tehokkaat viestintävälineet tuotteilleen kestävyyden tasolle. Toivottavasti kuluttajat voivat tehdä näin tekemällä aktiivisen vaihtoehdon ostaa vihreää.

    Kuinka manteli ratkaisee sen?

    Almond aikoo ratkaista yllä mainitut ongelmat kehittämällä jatkuvasti alustaa. Jatkuvan kehityksen varmistamiseksi yhtiö on päättänyt isännöidä omia suojaustunnustarjouksiaan. Tätä varainhankintatapahtumaa helpottaa TokenMarket – Isossa-Britanniassa toimiva liikkeeseenlaskualusta, jolla on vahva kokemus joukkorahoituksesta.

    Myynnin aikana Almondin joukkue aikoo kerätä 2,4 miljoonaa puntaa. Ne osoittavat, että nämä varat kattavat paitsi julkaistun etenemissuunnitelman, mutta antavat yritykselle 2 vuoden kiitotien tavoitteiden saavuttamiseksi.

    Almond-osakkeina tunnetut digitaaliset arvopaperit edustavat omaisuuserää, joka yhdistää lohkoketjun edut – läpinäkyvyyden, muuttumattomuuden, tehokkuuden jne. – sekä perinteisten sijoitusten edut. Sellaisina nämä merkit edustavat paitsi omistusoikeuksia myös osinkoja.

    Koska nämä ovat digitaalisia arvopapereita, joita myydään rahoitustapahtuman kautta, osallistumiseen liittyy rajoituksia. Jos haluat lisätietoja tukikelpoisuudesta, muista käydä Almond-sivustolla TÄSSÄ.

    Joukkue?

    Seuraavat henkilöt ovat monilla aloilla saatujen kokemustensa pohjalta valmiita varmistamaan mantelin valoisan tulevaisuuden.


    Oliver Bolton – toimitusjohtaja

    Thomas Matecki – teknologiajohtaja

    Rory O’Grady – toimitusjohtaja

    Lorenzo Curci – toimitusjohtaja

    Tiimi perusti Almondin vuonna 2017 ja jatkaa toimintojensa ohjaamista tänään.

    Kommentti

    Tuoreessa lehdistötiedotteessa sekä Oliver Bolton että TokenMarketin toimitusjohtaja Ransu Salovaara kommentoivat tänään keskustelua.

    Oliver Bolton, Almondin toimitusjohtaja, totesi,

    “Manteli on suunniteltu varmistamaan, että kestävän kehityksen mukaisia ​​ostoksia tekeville ja todella käyttäytymistään muuttaville palkitaan. TokenMarketin laaja kokemus tunnusten myöntämisestä, neuvonnasta ja teknologiasta merkitsi sitä, että heidän kanssaan työskenteleminen oli helppo päätös. Olemme innoissamme yhteistyöstä TokenMarketin kanssa ja tulevasta tulevaisuudesta. “

    Ransu Salovaara, TokenMarketin toimitusjohtaja, totesi,

    ”Kestävä kulutus on kysymys, johon mielestämme on puututtava. Almondin työ on todella uraauurtavaa tapaa, jolla ihmiset voivat tehdä kestäviä ostoksia, kannustamalla heitä tietämään lisää ostamistaan ​​ja käyttämään blockchain-tekniikkaa sen toimitusketjun seuraamiseen. TokenMarket on ylpeä työskennellessään yrityksen kanssa, joka voi todella auttaa muuttamaan tapaa, jolla kuluttajat tekevät ostoksia. “

    Mitä seuraavaksi?

    Almondin asukkaat ovat laatineet etenemissuunnitelman, joka vie heidät nyt, vuoteen 2020. Tässä on lyhyt katsaus muutamaan avainmerkkiin heidän polullaan.

    19. huhtikuuta 2019 – Tietoturvatunnistetarjous avataan yleisölle

    19. syyskuuta 2019 – Täysi alusta julkaistaan ​​Isossa-Britanniassa

    Q1 2020 – Platform-pilotti käynnistyy Yhdysvalloissa

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map