Latvian esitteen poikkeusta koskeva muutos

Lainsäätäjät ovat muuttaneet Latvian investointiprosessiin ja digitaaliseen innovaatioon liittyviä linjauksia muuttamalla maan arvopaperilakia (FITL), mikä voi mahdollisesti hyödyttää STO-teollisuutta yleensä. Latvian esitteen poikkeuksen kautta tehdyt mukautukset helpottavat huomattavasti pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) pääoman hankkimista esitteestä vapautetun julkisen osakeannin kautta. Tällainen esitteiden vapauttaminen sopii hyvin tokenointikehykseen, jossa liikkeeseen laskettu pääoma voi hyötyä lisääntyneestä likviditeetistä merkittyjen varojen muodossa.

Latvian esitteitä koskevassa poikkeuksessa esitetään tulevaisuuteen suuntautuva kanta innovatiivisiin rahoitusvälineisiin, mikä mahdollistaa sijoittajien suoran pääsyn pää- ja jälkimarkkinoille pieniin pääomasijoituksiin. Se osoittaa myös maan pääomamarkkinoiden aseman vahvistumisen EU: ssa.

Aikaisemmin yritykset pystyivät keräämään pääomaa 100 000 eurosta 5 000 000 euroon yksinkertaistetun esitteen mukaisesti. Vaikka tämä esitteitä koskeva poikkeus kannusti liiketoimintaa, tehtävä oli hankala. Kaikissa tapauksissa yritysten oli palkattava välittäjä tai pankki ja joukko muita kolmansien osapuolten organisaatioita vain toteuttamaan joukkorahoitushankkeitaan. Tämän seurauksena kaikilla aiheutuneilla kustannuksilla varainhankinta, esimerkiksi 1 000 000 euroa, antoi yritykselle enemmän kuluja kuin etuja.

Latvian esitteen poikkeus

Latvian uusin esitteitä koskeva poikkeus todennäköisesti lisää merkitsemättömien arvopapereiden määrää, jonka yritys voi antaa ennen esitteen jättämistä sääntelyviranomaisille suurempia liikkeeseenlaskuja varten. Uudet säännöt sallivat esitteettömän liikkeeseenlaskun enintään 1 000 000 euroon, ja 1 000 000 – 8 000 000 euron välillä on laadittava yksinkertaistettu tarjousasiakirja sääntelyviranomaisen sääntöjen mukaisesti. Arvopapereita, jotka tarjoavat alle 3 000 000 euroa, voidaan tehdä ilman välittäjän tai pankin osallistumista. Tärkeää on, että tämä viimeinen poikkeus on vain pienten tai keskisuurten yritysten käytettävissä. Hämmästyttävää, että nämä yritykset pystyisivät isännöimään yhtä tai useampaa tarjousta alle 3 000 000 euron 36 kuukauden välein.

Erityisesti esitteen poikkeuksessa luetellaan, että liikkeeseenlasku tarjoaa joko oman pääoman ehtoisia tai velkapohjaisia ​​arvopapereita. Merkitty pääoma ja velka tarjoavat uutta likviditeettiä markkinoilla. Sellaisina uusia markkinoita muodostuu edelleen näiden ainutlaatuisten rahoitusvälineiden ympärille. Keskustellessaan esitteen poikkeuksesta Fintelumin toimitusjohtaja Liza Aizupiete totesi

“Nykyisten arvopaperilain muutosten myötä Latviasta tulee houkuttelevampi EU: n jäsenvaltio pääoman hankkimiseksi tarjotakseen startup- ja kiinteistösektoreille parempia rahoitusvaihtoehtoja. Nykyinen sääntely-ympäristö antaa Fintelumille mahdollisuuden palvella pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka keräävät jopa 3 miljoonaa euroa 36 kuukauden kuluessa ja joiden pääomamarkkinoille pääsyn esteet ovat pienemmät. Sijoittajat voivat sijoittaa fiat- tai kryptovaluuttoihin ja saada osinko-tuottavien hankkeiden ositetun omistuksen, joka on avoin yksityissijoittajille. Fintelumin tokenisaatio- ja vaatimustenmukaisuustyökalujen avulla arvopapereiden tai apuohjelmakoodien osittaiset omistajat voivat vaihtaa kiinnostusta projekteihin vertaisverkkomarkkinoilla ja lisätä siten tyypillisesti epälikvidien varojen likviditeettiä. Esimerkiksi, jos omistat osan yrityksestä, joka omistaa joko kiinteistön tai edustaa liikeyritystä, voit ostaa tai myydä digitaalisesti nämä jakeet nykyisten osakkeenomistajien keskuudessa tai etsiä uusia sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita projektista. “

Latvian salaussektori

Latvia on edelleen yksi EU: n parhaista salausta edistävistä maista. Latviassa on aina ollut aktiivinen Bitcoin kaivostoiminta alalla. Sellaisena maa on nähnyt uskomattoman adoptoinnin. Esimerkiksi vuonna 2014 airBalticista tuli ensimmäinen lentoyhtiö maailmassa myydä lippuja Bitcoiniin. Erityisesti Latvia on yksi maailman johtavista täyden palvelun blockchain-teknologiayrityksistä – Bitfury.

Blockchain-integraatio

Latvian valtion tulopalvelu ilmoitti ymmärtävänsä, kuinka tehokas lohkoketjutekniikka todella oli, käyttävänsä blockchain-tekniikkaa taistelu veronkierto takaisin helmikuussa 2019. Lisäksi nämä sääntelyviranomaiset totesivat julkisesti, että blockchain-tekniikka luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Latvian esitteen poikkeus

Latvian esitteitä koskeva poikkeus vauhdittaa varmasti merkittävästi maan STO-sektoria. Maalla on paljon vauhtia teollisuudessa, ja tämän viimeisimmän lainsäädännön pitäisi tehdä Latviasta entistä houkuttelevampi maa kaikille blockchain-aloittelijoille, jotka etsivät ystävällisiä rantoja. Toistaiseksi monet maailman sääntelyviranomaiset voisivat oppia jotain tai kaksi Latvialta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map