Joukko enkeleille listaa ensimmäisen STO: n, jota tukee urheilun sponsorointiomaisuus

Joukko enkeleille, Lontoossa toimiva joukkorahoitusalusta, äskettäin lueteltu ensimmäinen STO, jota tukee urheilun sponsorointi. Turvamerkkien liikkeeseenlaskija, Sports Investor Coin, väittää, että suurin osa rahakkeidensa myyntiin kerätyistä varoista käytetään urheilun sponsorointivarojen ostamiseen, mikä luo merkkiarvoa sijoittajille ja tarjoaa urheiluorganisaatioille lainaa likviditeettiä tuotemerkin tulevaa myyntiä vastaan omaisuuserät.

Joukko enkeleille listaa ensimmäisen STO: n, jota tukee urheilun sponsorointiomaisuus

Sports Investor Coinin ”piki” Crowd for Angels -sarjassa

Urheilun sponsorointivaroja käytetään muiden yritysten ja niiden tuotemerkkien mainostamiseen. Esimerkkejä näistä hyödykkeistä ovat kilpa-auton tarra, stadionin nimeämisoikeudet ja joukkueiden kumppanuussopimukset (esim. Virallinen urheilujuoma).

Sports Investor Coin -merkkejä myydään aluksi olemassa olevien urheiluponsorointiverkostojen kautta ja myöhemmin rahakkeiden vaihdon kautta. Prosenttiosuus voitoista palautetaan rahakkeiden haltijoille älykkäiden sopimusten kautta annettavina osinkoina.

Säännelty alusta oman pääoman, velan ja rahakkeiden myymiselle

Crowd for Angels rahoitti oman lanseerauksensa maaliskuussa 2018 ICO: n kautta, jotta siitä tulisi Ison-Britannian ensimmäinen säännelty joukkorahoitusalusta sekä yksityisille että julkisille yrityksille, jotka myyvät osakkeita, velkoja ja salaustunnuksia. Crowd for Angels on Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authorityn (FCA) hyväksymä ja sääntelemä. Yritykset, jotka haluavat kerätä pääomaa, voivat luoda, rakentaa ja hallita CrowdForAngels.com-verkkosivustolla ns..

Sijoitukset tehdään ja pääomaa kerätään myymällä oman pääoman ehtoisia osakkeita, velkakirjoja ja salaustunnuksia.

Oman pääoman korot

Suurin osa Crowd for Angelsin osakemyynnistä tarjoaa valtion antamia anteliaita verovähennysoikeuksia auttaakseen korkean riskin, alkuvaiheen yrityksiä hankkimaan oman pääoman ehtoista rahoitusta. Crowd for Angels tekee paperityötä varmistaakseen, että sijoittajat voivat vaatia koko lain salliman verovähennyksen.

Velkakorot

Perustajat, jotka myyvät joukkovelkakirjoja Crowd for Angels -yritykselle, säilyttävät yrityksensä täyden omistuksen. Lainattujen rahojen takaisinmaksuvelvollisuus syntyy sovittujen ehtojen mukaisesti, minkä jälkeen suhde luotonantajiin päättyy. Luotonantajat nauttivat korkeista koroista, kun taas perustajat hyötyvät helposti ennakoitavista lainamaksujen kustannuksista, jotka eivät vaihtele.

Crowd for Angels -sivustolla myydyt joukkovelkakirjat ovat korkean tuoton velkapapereita, jotka liikkeeseen laskevat yritykset, joilla ei ole luottoluokitusta. Vaikka vaihtovelkakirjalaina on turvattu yrityksen varoilla, se ei takaa korkojen tai pääoman takaisinmaksua. Crowd for Angels -yhtiössä myytäviin joukkovelkakirjoihin sisältyy myös epälikviditeettipreemia, koska ei ole oikeutta ennenaikaiseen käteiseen, koska ei ole jälkimarkkinoita, joilla niitä myydä.

Tunnusten myyntipaikat


Crowd for Angels antaa perustajien ja sijoittajien osallistua ICO: han Ison-Britannian sääntelemässä joukkorahoitusalustassa. Startupit voivat yrittää käynnistää ja skaalata projektinsa maksamalla maksuja vain, jos ICO on onnistunut.

Kuinka sijoittaa

Yksityishenkilöiden ja laitosten on ensin rekisteröidyttävä ja heillä on oltava lupa sijoittajana Crowd for Angelsiin. Tämän jälkeen he voivat selata kenttiä, napsauttaa sävelkorkeuden yhteenvetoruutua nähdäksesi vähimmäis- ja enimmäisrahoitustavoitteet, tähän mennessä kerätyt varat, kentän jäljellä olevat päivät, yrityksen taloudelliset tiedot ja tiimin tiedot.

Oman pääoman korotusten avulla sijoittaja voi tarkastella osakekurssia, tarjottujen osakkeiden lukumäärää ja verovähennyskelpoisuutta. Lainankorotusten avulla sijoittajat voivat tarkastella korkoa, muuntamispäivää (takaisinmaksuaikataulu) ja termiä.

Kun sijoittaja valitsee tuotteen, hän napsauttaa “Sijoita tähän kenttään” ja linkittää pankkitilin. Tämä menettely toimii vain sitoumuksena, kunnes sävel saavuttaa vähimmäistavoitteensa.

Sijoittajat käyttävät Crowd for Angels -hallintapaneeliaan seuratakseen yrityksen päivityksiä, esittämällä yritykselle ja muille sijoittajille kysymyksiä kentän keskustelupalstalla ja saamalla yksityisen pääsyn yritykseen, kun varainhankinta on valmis. Sijoittajat voivat seurata sijoitustoimintaansa hallintapaneelissa olevan Oma salkku -välilehden kautta, mukaan lukien muuntaminen, osingot ja korkomaksut.

Kuinka luetella

Pelikentän luominen Crowd for Angels -sivustolle on täysin online-prosessi ilman ennakkomaksuja. Sävelkorkeuden luova yritys täyttää hakemuslomakkeen, jossa on yrityksen tiedot, haluttu korotusmäärä tai vaihteluväli ja yksityiskohdat varojen käytöstä. Crowd for Angels tarkistaa sovelluksen ja vastaa kahden arkipäivän kuluessa.

Hyväksytty yritys, joka kirjoittaa sävelkorkeuden, upottaa videon, lisää tiimin biosisällön ja lataa sijoittajien asiakirjat. Kun sävelkorkeus saavuttaa tavoitekorotuksensa, Crowd for Angels luo tilaussopimuksen ja kerää ja toimittaa sitten varat.

Tulevaisuus

Crowd for Angels on toistaiseksi kerännyt useita miljoonia euroja pikiyrityksille, joissa on yhdistetty pääoma- ja velkatarjouksia. Sen tavoitteena on nyt hyödyntää säänneltyä asemaansa tarjotakseen tokenoituja osakkeita ja joukkovelkakirjoja Ison-Britannian määräämällä STO-alustalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map