Hirander Misra, GMEX-ryhmän puheenjohtaja ja SECDEX-haastattelusarjan puheenjohtaja

Hirander Misra on yhtiön puheenjohtaja ja toimitusjohtaja GMEX-konserni (GMEX), joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja luomiseen & sähköisen pörssin ja kaupan jälkeisen infrastruktuurin ylläpito arvopapereissa, valuutoissa, johdannaisissa, hyödykkeissä, salauksessa & digitaaliset varat.

Hän on myös hallituksen puheenjohtaja SECDEX, Seychellien arvopapereiden, hyödykkeiden ja johdannaisten pörssi, joka on blockchain-tekniikan mahdollistama digitaalisten ja perinteisten omaisuuserien täydellinen ekosysteemi.

Voitko aloittaa jakamalla GMEX Groupin?

GMEX Group (”GMEX”) on maailmanlaajuinen innovatiivisten usean omaisuuden pörssin kaupan ja kaupan jälkeisen liiketoiminnan ratkaisujen ja teknologian ekosysteemien toimittaja. Markkinainfrastruktuurin toimittajana keskitymme tekniikkaan ja yhteenliitettävyyteen. Ratkaisumme vastaavat lakien ja sopimusten ympäristövaatimuksiin arvopapereiden liikkeeseenlaskulle, kaupankäynnille, selvitykselle ja selvitykselle pörsseissä, kaikissa omaisuusluokissa, mukaan lukien perinteiset, vaihtoehtoiset ja digitaaliset varat, digitaaliset valuutat, sekä perinteisten omaisuuserien digitaalinen arvopaperistaminen, mukaan lukien johdannaiset.

GMEX keskittyy digitaalisten muutosten tekemiseen maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla, mikä antaa osallistujille mahdollisuuden käynnistää uusia ratkaisuja, laajentaa nykyistä toimintaa ja mittakaavaa vastaamaan markkinoiden vaatimuksia. Teemme tämän kahdella todistetulla sitoutumismekanismilla, jotta asiakkaamme voivat käyttää tekniikkaa kaupallisten tavoitteidensa saavuttamiseksi:

 • Markkinoiden edistämisohjelma (MAP), joka tarjoaa monen omaisuuden vaihtoa ja kaupan jälkeistä käyttöönottoa optimaalisella yhdistelmällä perinteisen ja digitaalisen markkinainfrastruktuurin tekniikkaa ja palveluja
 • Kumppanuuteen perustuva lähestymistapa, emme myy vain tekniikkaa, vaan käytämme FinTechin, liike- ja sijoitusratkaisujen yhdistelmää, joka vahvistaa kumppanuuksia ja yrityksiä.

Mikä herätti kiinnostuksesi alun perin käynnistää GMEX?

Kun aloitimme toimintamme vuonna 2012, nykyiset markkinainfrastruktuurimyyjät kuuluivat suurelta osin asiakas-toimittaja-ajattelutapaan, tarjoten vanhan tekniikan korkeaan hintaan ottamatta huomioon todellisia liiketoiminnan ja toiminnan tarpeita, mukaan lukien mahdolliset kaupalliset rajoitteet. Tämä oli tilaisuutemme erottaa itsemme!

Tarjoamme liiketoimintaosaamista, uusinta tekniikkaa, liitettävyyttä & operatiivinen asiantuntemus, joka tarjotaan yhdenmukaisen kumppanuuslähtöisen lähestymistavan avulla pörsseihin, kauppapaikkoihin, selvitystiloihin, säilytyspaikkoihin, rekistereihin ja varastoihin. Monissa tapauksissa tämä antaa meille mahdollisuuden myös yhdenmukaistaa etuja ottamalla oman pääoman osaksi yrityksiä, joiden kanssa työskentelemme, missä ja milloin tällaisilla mahdollisuuksilla on järkeä.

Vuonna 2016 pystyimme hyödyntämään blockchainin tarjoamia mahdollisuuksia, aluksi hyödykkeiden alkuperästä ja myöhemmin pääomamarkkinoista. Olimme yllättyneitä siitä, kuinka useimmat projektit vain hyödyntivät tekniikkaa samalla tavalla kuin perinteistä tekniikkaa käytettiin ja ajattelimme, mikä on järkeä? Se kannusti meitä etsimään tapoja, joilla tekniikkaa voitaisiin käyttää mullistamaan ja demokratisoimaan pääomamarkkinoiden ja muiden omaisuusluokkien markkinapaikkojen toiminta.

Voitteko kertoa meille GMEX-sijoitukset, ja minkä tyyppisiä investointeja tehdään?

GMEX: n sijoituskohde on varhaisen vaiheen oma pääoma ja merkittävä strateginen sijoitus markkinoiden infrastruktuuriin ja niihin liittyviin FinTech-yrityksiin, jotka ovat synergisiä sen kanssa, mitä GMEX tekee palvelun ja tuotekyvyn suhteen. Lisäksi yritämme rakentaa omia aloitteitamme.

Ottaen huomioon mielenkiintoiset pre-A-sarjan FinTech -mahdollisuudet, olemme myös käynnistäneet Digital Investment Fund PCC: n (“DIF”) Seychellien saarelle, joka on maailman ensimmäinen täysin säännelty rahamerkki. Olemme kiinnostuneita yrityksistä, joilla on aitoa henkistä omaisuutta rahoituspalvelujen lohkoketju- ja tekoälyn (AI) tilassa yhdistettynä asiakkaiden varhaiseen pidättämiseen.


Voitko kertoa tarkemmin GMEX Technologiesin tarjoamasta digitaalisesta pörssikaupasta ja kaupan jälkeisestä tekniikasta?

GMEX tarjoaa ensimmäisen todella hybridipörssin ja kaupan jälkeisen ekosysteemin, Fuusio, perinteisten ja digitaalisten hyödykkeiden välisen kuilun kurominen, jota tukevat sääntelykehykset. Tämä on melko analogista yhteenliitettyjen televerkkojen kanssa. Varmistamme, että ratkaisumme vastaavat asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden liiketoiminnan tavoitteita. GMEX Fusion on hybridi keskitetty & blockchain-hajautettu pääkirjateknologiasarja ja väliohjelmisto, jonka monet kansainväliset säännellyt rahoituslaitokset ovat ottaneet käyttöön ja luottaneet ympäri maailmaa. Sviittiin sisältyy:

 • ForumPortal, tunnistus-, rekisteröinti- ja liikkeeseenlaskufoorumi;
 • Forum Trader, toissijainen kaupankäynnin etupään ja tilausten hallintajärjestelmä;
 • ForumMatch, korkean suorituskyvyn pörssikauppapaikka integroidulla vastaavalla moottorilla;
 • ForumDetect, markkinavalvontajärjestelmä;
 • ForumIndex, indeksilaskenta- ja levitysjärjestelmä;
 • ForumCustody, digitaalinen säilytysalusta selvitykseen ja selvitykseen;
 • ForumWallet, lompakonhallinta-alusta, joka voi toimia myös kolmansien osapuolten lompakoiden kanssa;
 • ForumCCP, selvitysjärjestelmä, joka helpottaa luottotarkastusta, positioiden pitämistä ja marginaaleja;
 • ForumCSD, arvopaperikeskus ja rekisterialusta, joka helpottaa selvitystä;
 • ForumPay, yksinkertainen ja turvallinen foorumi kansainvälisten maksujen, rahansiirron, nostojen ja talletusten suorittamiseen useilla rahoitusvälineillä.

Miksi kryptovaluutanvaihto houkuttelee GMEX: n käyttöä?

Salausvaluutta- ja digitaalivarojen vaihto houkuttelee GMEX: n käyttöä, koska he arvostavat, että meillä on aitoja todistettuja ratkaisuja ja käytännön ymmärrys digitaalisista varoista verrattuna hyppyyn ja höyryohjelmaan, jota jotkut markkinoivat markkinoilla..

He pitävät siitä, että teknologiapino on suunniteltu krypto- ja digitaalisten omaisuusmarkkinoiden tarpeisiin ja oivalluksiin, joihin voi sisältyä 24 tunnin kaupankäynti, 18 desimaalin tarkkuudella murto-omaisuuden takia, korkeat volyymivaatimukset ja tarve tarjota tokenisation- ja digitaalisia säilytyspalveluita pelkän vaihto-ratkaisujen lisäksi.

Tärkeää on, että kun tämän alueen markkinoita säännellään yhä enemmän, GMEX pystyy tukemaan asiakkaitamme sääntely- ja liiketoimintaosaamisellamme toimivilla markkinoilla ympäri maailmaa, mikä on erittäin arvostettua.

Kuinka skaalautuva on GMEX-tekniikka?

Salausvaluutalla ja muulla digitaalisella omaisuuden vaihdolla on edessään erittäin vakava haaste lisääntyvien tilausten määrällä, joita heidän on selviydyttävä. Sijoittajat ja keinottelijat odottavat, että tilauksensa toteutetaan muutaman millisekunnin sisällä etenkin hektisissä markkinaolosuhteissa, ts. Kun volyymit ovat korkeimmillaan. Mahdollinen hitaus tilausten toteutuksessa johtaa luottamuksen menetykseen ja tilausvirrat siirtymiseen muihin paikkoihin. Pörssien on varmistettava, että heidän tekniikkansa pysyy kireän kilpailun edellä. Viimeaikaiset epävakaat salausvaluutan markkinaolosuhteet olivat suorituskyvyn herätyskello kryptovaluutanvaihtoon.

Teknologiamme on modulaarinen ja komponenttipohjainen, ja se on suunniteltu tukemaan joustavasti useita omaisuuseriä sekä lukuisia yksityisiä ja julkisia lohkoketjuja. Sillä on myös kyky yhdistää helposti monet solmut, riippumatta siitä, käyttävätkö ne tekniikkaamme vai kolmannen osapuolen alustoja. Alhaisen viiveen ja korkean suorituskyvyn vaihtoratkaisumme yhdistettynä korkeaan käytettävyyteen takaavat onnistuneen toiminnan kriittisissä markkina-infrastruktuuriympäristöissä. Erinomainen suorituskyky saavutetaan myös pienellä laitteiston jalanjäljellä. Mukana on myös sopivia avoimen lähdekoodin komponentteja kolmansien osapuolten lisenssimaksujen poistamiseksi. Teknologiapino skaalautuu virtualisoinnin ja pilvipalvelujen avulla vaihtoehtona paikalliselle käyttöönotolle, jossa on tarpeen tarjota avaimet käteen-ohjelmisto palveluna (SaaS) -malli.

Olet myös SECDEX: n, Seychellien pohjoisen arvopaperi-, hyödyke- ja johdannaispörssin puheenjohtaja. Voisitteko kertoa meille SECDEXistä ja miksi sillä on merkitystä?

SECDEX-konsernin liiketoiminta koostuu säännellyistä:

 • Vaihto;
 • Keskusvastapuolten selvityskeskus (CCP);
 • Arvopaperikeskus, jossa on rekisteri;
 • Digitaalinen markkinapaikka; ja
 • Digitaalinen huoltaja.

SECDEX on ainutlaatuinen, koska se on ensimmäinen täysin säännelty, usean omaisuuden hybridi-markkinainfrastruktuuriekosysteemi, joka yhdistää digitaalisen vaihdon edut perinteisen pörssin etujen kanssa saumattoman kaupankäynnin, selvityksen ja selvityksen tarjoamiseksi. Se perustuu GMEX-ryhmän vahvuuksiin perustajaosakkaana yhdistettynä Digital Partners Networkin (DPN) asiantuntijapalveluihin perustajaosakkaana. DPN-palveluihin kuuluvat lakiasiantuntijat, rahoitus, vaatimustenmukaisuus, yritysjärjestelyt, rahoitus, strateginen konsultointi, teknologiapohjainen digitaalinen muutos ja mahdolliset investoinnit digitaalisen rahaston kautta.

Tämä on pelin muutosta, koska tähän asti välittäjiä on ollut liian paljon näille erilaisille palveluille, eikä niitä ole tarjottu kustannustehokkaasti yhden sateenvarjon alla. Tämä tarkoittaa, että perinteisten arvopapereiden ja johdannaisten listalle ottamisen lisäksi arvopaperimerkintöjä (STO) voidaan toteuttaa säännellyssä ja luotettavassa ympäristössä, jossa liikkeeseenlasku, täysi ammattipalvelutuki merkintäprosessille kattaa oikeudelliset ja arvostuspääomat pääoman hankinnan lisäksi, listautumisella ja toissijaisella kaupankäynnillä SECDEX-pörssissä.

Äskettäin ilmoitettiin myös, että SECDEX-ryhmä on ottanut vastaan ​​uuden lisäyksen joukkoonsa – SECDEX Digital Custodian (SDC). Voisitteko kertoa meille tästä digitaalisesta säilytysratkaisusta?

SECDEX Digital Custodian Limited (SDC) on säännelty digitaalinen säilytysyhtiö, joka tarjoaa kylmävarastointi- ja säilytyspalveluja kryptovaluutoille, suojaustunnuksille ja muulle digitaaliselle omaisuudelle. SDC palvelee vähittäiskaupan, korkean nettovarallisuuden ja institutionaalisia käyttäjiä, mukaan lukien pörssit, markkinapaikat, välittäjät, pankit, maksupalveluntarjoajat ja perinteiset säilytysyhteisöt.

SDC-palvelut sisältävät:

 • Digitaalisen omaisuuden turvaaminen
 • Tapahtumien kirjaaminen ja raportointi käyttäjille
 • Automaattiset siirrot, saldovahvistukset ja tiliin liittyvät pyynnöt
 • Escrow-palvelut
 • Usean allekirjoituksen valtuutusprotokolla, jolla varmistetaan, että kukaan yksittäinen osapuoli ei pysty aloittamaan ja suorittamaan tapahtumaa säilössä. Lisäksi tapahtuman järjestämässä teknologia-alustassa jokaista avainta pidetään erillisillä tileillä.

SDC on jo lyhyessä ajassa houkutellut 544 718 948 dollaria varoja, jotka se on merkinnyt muuttumattomuudella ja avoimuudella Ethereum-lohkoketjussa.

Yksi muista projekteistasi edistää Blockchain-ratkaisuja taloudellisen osallisuuden edistämiseksi koko Afrikassa. Voisitteko jakaa joitain näkemyksiäsi tästä?

Saharan eteläpuolisessa Afrikassa on arviolta 700 miljoonaa pankkitonta viljelijää, ja jokaisella maalla on omat rakenteensa ja monimutkaisuutensa. Ongelman ydin on viljelijöiden hintojen avoimuuden puute heidän tuotteistaan. Paremmat hinnat merkitsisivät parempia tuloja, mikä antaisi heille varaa siemeniin, torjunta-aineisiin, lannoitteisiin ja jopa avaisi luottoja.

FinComEco, Talous- ja hyödykeekosysteemi yhdistää maatalouden uusimpaan rahoitustekniikkaan yksittäisen pienviljelijän tasolla ja sen ulkopuolella lähtöpaikasta määränpäähän. Tämä saavutetaan mallilla, joka on mukautettavissa paikallisiin vaatimuksiin ja jonka taustalla on tekniikan, rahoituksen, vaihdon, logistiikan, hankintojen ja toimitusketjun infrastruktuurin ekosysteemi. Sen tavoitteet ovat:

 • Helpottaa taloudellista osallisuutta, jolla on sosiaalisia vaikutuksia pienviljelijöille;
 • Pankki pankkitili helpottamalla rahoitusta;
 • Helpottaa halvempia tuotantopanoksia ja pääsyä varastoihin; ja
 • Tarjota kaupallisille viljelijöille parempi pääsy markkinoille.

Onko jotain muuta, jonka haluat jakaa joko GMEX: n tai SECDEX: n suhteen?

GMEX on kerännyt palautetta digitaalisen omaisuuden käyttöönotosta arvopaperipörsseiltä, ​​jotka ovat

 • Tietoisena digitaalisten omaisuuserien tarjoamisen tärkeydestä kaupankäyntiin
 • Huolestunut uusista teknologiainvestoinneista
 • Blockchain / DLT-tekniikka on levoton muutaman skandaalin ja huijauksen takia
 • Vastahakoinen tuntemattomien oikeudellisten ja hallinnollisten vaikutusten takia

GMEX, DPN ja SECDEX ovat vastanneet yhdistämällä vahvuutensa yhteen arvolausekkeeseen lukuisiin tekniikka-, sääntely- ja palveluvaihtoehtoihin perinteisen arvopaperipörssin käytettävissä olevan tiedon ja siihen liittyvien liiketoimintamahdollisuuksien lisäämiseksi..

Kun yhä useammat lainkäyttöalueet tunnustavat arvopaperimerkkien vastaavuuden perinteisiin arvopapereihin, on nyt ilmeistä, että pörssioperaattoreiden olisi omaksuttava siirtyminen digitaaliseen tai sopivammin yhdistettyyn yhdistettyyn lähestymistapaan. Perinteiset pörssit, riippumatta siitä, ovatko ne vakiintuneita vai haastajia, toimivat nyt samanlaisten sääntelypuitteiden mukaisesti ja ovat samanlaisilla toimintaedellytyksillä digitaalisen omaisuuden suhteen. Varhaiset muuttajat hyödyntävät tätä uutta aluetta. Digitaalisen talouden muutosvauhdin ja ennakoidun räjähdysmäisen kasvun vuoksi yritysten tulisi kuitenkin nähdä tämä katalysaattorina tavoitteidensa, prosessiensa ja strategioidensa uudelleensuunnittelulle eikä vain korvata vastaavalla tavalla. On elintärkeää toimia heti tämän mahdollisuuden hyödyntämiseksi ja olla osa paradigman muutosta tähän uuteen digitaalisen vaihdon ja jälkikaupan aikakauteen, josta voi viime kädessä olla hyötyä sijoittajille, pk-yrityksille ja laajemmille pääomamarkkinoille..

Kiitos upeista haastatteluvastauksista. Lukijoiden, jotka haluavat oppia lisää, tulisi käydä:

GMEX-konserni (GMEX), joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja luomiseen & sähköisen pörssin ja kaupan jälkeisen infrastruktuurin ylläpito arvopapereissa, valuutoissa, johdannaisissa, hyödykkeissä, salauksessa & digitaaliset merkinnät.

SECDEX, Seychellien arvopapereiden, hyödykkeiden ja johdannaisten pörssi, joka on blockchain-tekniikan mahdollistama digitaalisten ja perinteisten omaisuuserien täydellinen ekosysteemi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map