Globaali näkökulma – Yhdistyneen kuningaskunnan painos

Vuoden ja vuosikymmenen loppuessa olemme arvopapereissa. Io ajatteli, että on järkevää mitata teollisuuden mielipiteitä maailmanlaajuisesti. Mikä on digitaalisten arvopaperisektorin nykytila? Onko se tänään parempi kuin eilen? Ehkä nuo tietävät tietävät, että strategista työtä on vielä tehtävä.

Nämä ovat kaikki kyselyitä, joita monilla saattaa olla, myös meillä arvopapereina.io. Tässä mielessä olemme ottaneet yhteyttä useisiin alan edustajiin. Jokainen kotoisin maapallon eri alueilta.

Seuraavat kommentit antavat käsityksen heidän ajatteluprosesseistaan ​​ja siitä, miten sääntely-ympäristöt voivat muokata markkinoiden käsitystä.

Globaalit vaikuttajat

Afrikka, Aasia, Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat alueita, joita olemme päättäneet tarkastella yksilöllisesti.

Seuraavat yritykset ja heidän johtajansa ovat käyttäneet aikaa ajatustensa jakamiseen.

  • MERJ (Afrikka)
  • InvestaX (Aasia)
  • Fintelum (Eurooppa)
  • Vertalo (Pohjois-Amerikka)
  • Smartlands (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tämä painos keskittyy Smartlandsiin (Iso-Britannia), ja sarjaan tulevat merkinnät julkaistaan ​​lähiviikkoina.

Penny ajatuksillesi?

Menetelmämme oli yksinkertainen – kysy samat 5 yksinkertaista digitaalisiin arvopapereihin liittyvää kysymystä 5 toimitusjohtajalle / toimitusjohtajalle ympäri maailmaa.

Maali? Hanki käsitys maantieteellisen perustan vaihteluista sektorin käsityksessä ja omaksumisessa; jotain mielestämme on tärkeä mittari, kun otetaan huomioon alan potentiaali vaikuttaa FinTechiin maailmanlaajuisesti.

Iso-Britannia – Ilia Obraztsov, Smartlandsin toimitusjohtaja

Smartlands on perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2017 pitänyt toimintaansa Lontoossa, Englannissa. Täältä toimitusjohtaja Ilia Obraztsov valvoo heidän Stellar-pohjaisen alustansa kehittämistä ja käyttöönottoa, kun yritys pyrkii saavuttamaan tavoitteen miljardin dollarin varojen merkitsemisestä.

Tähän mennessä Smartlands on vakiinnuttanut asemansa alan johtajana, ja heidän turvassaan on useita onnistuneita STO: ta.

Investointi murto-omistukseen Smartlands -alueella – selitettyInvestointi murto-omistukseen Smartlands -alueella - selitetty


Katso tämä video YouTubessa

  1. Mielestänne mikä on alan suurin tähän mennessä saavutettu saavutus / este?

Yksi merkittävimmistä saavutuksista tähän mennessä on, että vaatimustenmukaisten turvakoodien (digitaaliset arvopaperit lohkoketjussa) käsite on vihdoin määritelty oikeudellisesti sekä Tyynenmeren molemmin puolin että useimmilla markkinoilla ympäri maailmaa. Erityisesti äskettäinen lainsäätäjien paneeli päätökseen että Ison-Britannian lainkäyttövaltaan kuuluvat digitaaliset varat ovat nyt omaisuutta. Kuten voitte kuvitella, Smartlands on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva alusta varojen tokenointiin, ja tyytyväinen siirtoon. Arvopapereiden digitalisointi on saamassa sääntelyä, mikä pienentää kaikkien avaruuteen osallistuvien riskejä. Johtavat hallitukset ja markkinainstituutiot ovat vahvistaneet arvopapereiden UVP-arvot (lopulliset arvolausekkeet) siinä määrin, että voimme varmuudella väittää, että kaikkien arvopapereiden digitointiprosessi on sekä väistämätön että peruuttamaton.

Tämä yritysten, sääntelyviranomaisten ja riippumattomien yksiköiden tukema toteutus on ratkaisevan tärkeää alkuperäisen lohkoketjulupauksen valossa, jota yritämme nyt pitää yllä; tänään hyödyllisyysmerkkien “hyödyllisyys” jättää hyvin vähän tilaa tulkinnalle ja spekulaatiolle – me kaikki tiedämme mitä ne ovat ja mitä tarkoitusta ne palvelevat, ja jotain täysin erilaista kuin suojaustunnisteiden ekosysteemin tarkoitus.

  1. Kun edellä mainitut saavutukset luovat perustan teollisuudelle, se on edelleen suurin este eteenpäin?

Tiedämme nyt, mikä suojaustunnus on ja miten se eroaa muun tyyppisistä sijoitusvälineistä ja rahoitusvälineistä. Kun kuitenkin on kyse siitä, mitä sillä voidaan tehdä ja missä, haaste on edelleen olemassa. Useimmilla lainkäyttöalueilla puuttuu sääntelyviranomaisten päättäväisyys. Tarvitsemme yhä enemmän selkeyttä, tarvitsemme erilaisia ​​suojatoimenpiteitä ja takeita, jotka antaisivat teollisuuden lisääntyä ja kukoistaa.

Uudelleenkeskittymisvektori on toinen hälyttävä merkki. Sijoittajayhteisö ei ole vielä valmis toimimaan luotettavassa ympäristössä. Meidän on myönnettävä se ja opittava käsittelemään useita välittäjiä, jotka jatkavat vapaus- ja joitain muita toimintoja, mikä on enemmän tai vähemmän ristiriidassa blockchain-tekniikan alkuperäisen viestin kanssa.

Toinen haaste on lisätä yleistä tietoisuutta omaisuuden tokenisaatiosta ja sen toiminnasta. Että kyse ei ole uudentyyppisestä sijoittamisesta, se on lisäarvoa olemassa olevalle mallille – nopeuden ja turvallisuuden parantaminen, useamman ihmisen päästäminen sisään. Mutta se on enemmän ajan kysymys kuin este.

  1. Mitä tulee “ystävälliseen” sääntelyyn ja hallituksen hyväksyntään, oletteko huomanneet muiden maiden jättävän jäljelle jääneet maat?

Tietysti. Esimerkiksi lokakuussa Liechtensteinin parlamentti hyväksyi Token- ja TT-palveluntarjoajalain (“Blockchain Act”), mikä teki Liechtensteinista ensimmäisen maan, jolla on kattava sääntely merkkitaloudesta. Monet muut osavaltiot antavat asteittaisia ​​säännöksiä, joissa keskitytään siviilioikeudellisiin kysymyksiin, jotka liittyvät asiakkaiden suojeluun ja omaisuuden suojeluun, merkkitalouden riittävään valvontaan ja perustavat lisätoimenpiteitä rahanpesun torjumiseksi.

Ehdottomasti Iso-Britannia, jonka sääntelyhiekkalaatikkokokemus johtaa yhteen avaruuden selkeimmistä ja parhaiten artikuloiduista säännöistä. Liettua, Singapore ja muut – jälleen kerran, monet hallitukset omaksuvat uuden kulttuurin ja ovat yhä avoimempia digitalisaatioiden innovaatioille.

  1. Digitaalisten arvopapereiden muutosominaisuuksista on tehty paljon. On mahdollista vaikuttaa muutokseen monilla toimialoilla, jotka mielestänne hyötyvät eniten digitaalisista arvopaperisektoreista?

Kirjaimellisesti mikä tahansa teollisuus- tai omaisuusluokka voi ja sen pitäisi hyötyä monista mukavuuksista, jotka tokenisaatio tuo pöytään. Voimme merkitä aiemmin epälikvidien varojen (kaupalliset / asuinkiinteistöt) osakkeet, mikä lisää likviditeettiä. Voimme estää startupit pois epärealististen arvostusten ja myöhemmin epäonnistuneiden varainhankintojen nykyisestä myrkyllisestä kulttuurista ja kääntää ne seuraavan sukupolven joukkorahoitustavoiksi suoraan, julkisesti ja yksityisesti myyntien kautta. Voimme auttaa pk-yrityksiä saamaan halvempaa pääomaa joutumatta polvistumaan tavanomaisten lainanantajien edessä. Voimme merkitä koko Green New Dealin ja kaikki sen vihreät energiahankkeet – voittoa ja voittoa tavoittelematta – asettamalla ihmiskunta vastuuseen sen muuttumisesta kestävään tulevaisuuteen.

Voimme muuttaa finanssimarkkinoita kokonaan merkitsemällä suuria pääomarahastoja, auttamalla sijoittajia saavuttamaan paremman hajauttamisen ja paremman hallinnan salkkujensa kautta..

  1. Katse eteenpäin, missä kasvupolun varrella näet digitaalisia arvopapereita seuraavien kahden ja viiden vuoden aikana?

Toivomme kahden vuoden kuluttua, että tietoturvakoodien kaupankäynti on viimeistelty maailmanlaajuisesti. Loppujen lopuksi suurempi maksuvalmius ja turvakoodien rajoittamaton jaettavuus ovat edelleen tämän välineen tärkein etu, mutta se ei ole mikään ilman kykyä käydä kauppaa nopeasti, avoimesti, maailmanlaajuisesti ja halvalla. Kaikki tämä tapahtuu, kun turvatunnukset tunnustetaan valtion tasolla ja niistä tulee yhtä rutiininomaisia ​​kuin tilisi kanssa tehtävät toiminnot – näen tapahtuvan noin viiden vuoden kuluttua.

Johtopäätös

No, sinulla on se! Kun vuosi 2019 on päättymässä, sektorilla on selkeä suuntaus – positiivinen. Vaikka monet esteet on saavutettu ja selvitetty, horisontissa on vielä paljon enemmän. Tästä huolimatta digitaalisten arvopapereiden potentiaali FinTechin muotoiluun on edelleen yhtä kiehtovaa kuin koskaan.

Otamme yhteyttä tukiasemaan muutamassa kuukaudessa arvioidaksemme teollisuuden tunnetta uudella vaikuttajilla ympäri maailmaa. Siihen asti pysy ajan tasalla vaihtamalla arvopapereita!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map