Globaali näkökulma – Aasian painos

Globaali näkökulma

Vuoden ja vuosikymmenen loppuessa olemme arvopapereissa. Io ajatteli, että on järkevää mitata teollisuuden mielipiteitä sellaisenaan. Mikä on digitaalisten arvopaperisektorin nykytila? Onko se tänään parempi kuin eilen? Ehkä nuo tietävät tietävät, että strategista työtä on vielä tehtävä.

Nämä ovat kaikki kyselyitä, joita monilla saattaa olla, myös meillä arvopapereina.io. Tässä mielessä olemme ottaneet yhteyttä useisiin alan edustajiin. Jokainen kotoisin maapallon eri alueilta.

Seuraavat kommentit antavat käsityksen heidän ajatteluprosesseistaan ​​ja siitä, miten sääntely-ympäristöt voivat muokata markkinoiden käsitystä.

Vaikuttajat

Afrikka, Aasia, Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Yhdistynyt kuningaskunta. Nämä ovat alueita, joita olemme päättäneet tarkastella yksilöllisesti.

Tässä ”A ​​Global Perspective” -numerossa viiden yrityksen toimitusjohtajat ovat käyttäneet aikaa jakaa ajatuksensa.

  • MERJ (Afrikka)
  • InvestaX (Aasia)
  • Fintelum (EU)
  • Vertalo (Pohjois-Amerikka)
  • Smartlands (Yhdistynyt kuningaskunta)

Penny ajatuksillesi?

Menetelmämme oli yksinkertainen – kysy samat viisi yksinkertaista digitaalisiin arvopapereihin liittyvää kysymystä viidelle toimitusjohtajalle ympäri maailmaa. Maali? Hanki käsitys maantieteellisen sektorin käsityksen ja omaksumisen vaihteluista. Jotain mielestämme on tärkeä mittari, kun otetaan huomioon alan potentiaali vaikuttaa FinTechiin maailmanlaajuisesti. Kysymykset olivat seuraavat,

Aasia – Julian Kwan, InvestaXin toimitusjohtaja

Vuonna 2015 perustettu InvestaX ylläpitää pääkonttoriaan Singaporessa. Yrityksen johtajana toimii toimitusjohtaja Julian Kwan, ja tiimi työskentelee digitaalisiin arvopapereihin erikoistuneen alustan kehittämiseksi.

Yhtiö kuvailee heidän toimintaansa “keskeisten sidosryhmien ekosysteemin ytimenä, joka tarjoaa kokonaisratkaisuja arvopapereiden liikkeeseenlaskuun, sijoittamiseen ja myyntiin digitaalisessa muodossa”.

Seuraava on lyhyt, mutta informatiivinen, 10 minuutin leike Julian Kwanista, joka käsittelee ”Arvopaperien historiaa”.

Julian Kwan arvopapereiden historiasta | Digital Securities Forum Singapore 2019Julian Kwan arvopapereiden historiasta | Digital Securities Forum Singapore 2019


Katso tämä video YouTubessa

  1.    Mielestänne mikä on alan suurin tähän mennessä saavutettu saavutus / este?

Sanoisin institutionaalinen testaus, eri blockchain- ja DLT-käyttötapausten käyttöönotto, eli projekti UBIN (MAS Singapore) ja JP Morgan’s Quorum -alusta.

  1.    Kun edellä mainitut saavutukset luovat perustan teollisuudelle, se on edelleen suurin este eteenpäin?

Suurin este on avaruuteen tulevien ihmisten ja projektien laatu, salauksen ja ICO: n joukossa oli huonoja toimijoita, jotka yrittivät hyödyntää uutta helppoa rahaa, eivätkä tulokset olleet aina positiivisia. Digitaalisten arvopapereiden / arvopapereiden toteuttamiseen tarvitaan ihmisiä, jotka ymmärtävät ensin pääomamarkkinat ja tekniikan toiset, tuoden molempien maailmojen parhaat puolet yhteen yhteensopivalla tavalla, jotta sijoittajat ovat suojattuja ja sijoitusten laadun on parannettava dramaattisesti, mitä olemme nähneet tapahtuvan kaikkialla 2019. 

  1.    Mitä tulee “ystävälliseen” sääntelyyn ja hallituksen hyväksyntään, oletteko huomanneet muiden maiden jättävän jäljelle jääneet maat?

Singapore ja Sveitsi näyttävät olevan ulospääsy edessä monilla tasoilla.

  1.    Digitaalisten arvopapereiden muutosominaisuuksista on tehty paljon. On mahdollista vaikuttaa muutokseen monilla toimialoilla, jotka mielestänne hyötyvät eniten digitaalisista arvopaperisektoreista?

Ei ole yhtä henkilöä / teollisuutta, joka saa eniten hyötyjä, meillä on nyt parempi tekniikka, joka johtaa parempaan ja tehokkaampaan tapaan harjoittaa liiketoimintaa. Ihmiset, jotka loukkaantuvat, ovat vuokria etsiviä välittäjiä, joita ei tarvitse siellä yritykset voivat alentaa toimintakustannuksia poistamalla paperin ja back-office-järjestelmänvalvojan, mikä on huomattava kustannuskuorma monille yrityksille, erityisesti pankeille.

  1.    Katse eteenpäin, missä kasvupolun varrella näet digitaalisia arvopapereita seuraavien kahden ja viiden vuoden aikana?

Kahden vuoden kuluttua monet laitokset ovat julkaisseet ensimmäisen digitaalisen tietoturvansa, viiden vuoden kuluttua ei ole enää uutta paperiin perustettua yritystä, ja jokainen tietoturvatarjonta on digitaalinen, kun älykkäät hallitukset siirtävät perustetun yrityksen ja johdon hajautettuihin kirjanpitoihin poistamalla tarpeen mihin tahansa paperiin.

Johtopäätös

No, sinulla on se! Kun vuosi 2019 on päättymässä, sektorilla on selkeä suuntaus – positiivinen. Vaikka monet esteet on saavutettu ja selvitetty, horisontissa on vielä paljon enemmän. Tästä huolimatta digitaalisten arvopapereiden potentiaali sijoittamisen uudistamiseksi on edelleen yhtä houkutteleva kuin koskaan.

Otamme yhteyttä tukiasemaan muutamassa kuukaudessa arvioidaksemme teollisuuden tunnetta uudella vaikuttajilla ympäri maailmaa. Siihen asti pysy ajan tasalla lukemalla arvopapereita!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map