FinTech ‘Unicorn’ Revolut osoittaa positiivista kasvua vuoden 2019 vuosikertomuksessa

Revolut, tekninen ”yksisarvinen”, ja yksi markkinoiden lupaavimmista FinTech-alustoista, on hiljattain julkaissut vuotuisen finanssipoliittisen raporttinsa. Vuosikertomus koskettaa yrityksen toimintaan liittyviä saavutuksia, takaiskuja ja taloudellisia tunnuslukuja koko tilikauden 2019.

Numerot

Revolutilla on useita eri kehitysvaiheita, ja luvut näyttävät suuntaavan myönteiseen suuntaan.

Seuraava on yksi keskeinen metriikka, joka osoittaa suunnan, johon sen päätökset ovat johtaneet – aktiivisiin käyttäjiin.

 • 2018: 3,5 miljoonaa
 • 2019: 10M
 • 2020: 13,5 miljoonaa ja lasketaan

Kun sen käyttäjäkunta kasvaa, niin myös sen käteisvarat lisääntyvät käyttäjien puolesta, ja tämä kokonaishyppy nousi 903 miljoonasta punnasta vuonna 2018 noin 2281 miljoonaan puntaan vuonna 2019.

Lisäksi Revolut panee merkille huomattavan kasvun vuoden 2019 liikevaihdossa vuoteen 2018 verrattuna (162,7 miljoonaa puntaa vs. 58,2 puntaa). Tietysti suuremmat toiminnot aiheuttavat myös suuria toimintakustannuksia. Revolutin tulot kasvoivat huomattavasti ja toimintakustannukset kolminkertaistuivat saman ajanjakson aikana. Hyppäämällä 107,4 miljoonaan puntaan vuonna 2019 34,01 miljoonasta punnasta vuonna 2018.

Vaikka laajentuminen uusille markkinoille voi ruokkia tätä liikevaihdon kasvua, laajentuminen on ensinnäkin ollut mahdollista onnistuneiden pääoman korotusten avulla. Revolut keräsi menestyksekkäästi 580 miljoonaa puntaa pelkästään vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla, ja odotamme saavan lisää varoja.

Palvelun laajennus

Epäilemättä erilaiset vuoden 2019 aikana käyttöön otetut käyttöympäristöominaisuudet ovat myös vastuussa osasta Revolutin kasvua. Muutamia esimerkkejä näistä ovat:

 • Apple Payn tuki
 • Komission vapaakauppa Yhdysvaltojen listatuista osakkeista
 • Laajennus Singaporeen, Australiaan *, Yhdysvaltoihin *, Japaniin *

* julkaistu beetaversiossa

Odotan innolla

Huolimatta siitä, että voittoa ei ole saatu, vuosi 2019 oli Revolutille yleisesti ottaen positiivinen vuosi, kun otetaan huomioon sen jatkuva halu kasvaa globaalisti. Tulevaisuudessa yhtiö on jo laatinut pelisuunnitelman varmistaakseen voiton jonain päivänä. Seuraava on ote finanssipoliittisesta raportista, jossa käsitellään näiden suunnitelmien merkitystä.

 • Tulevat investoinnit teknologiainfrastruktuuriin ja ydintuotetarjonnan kehittäminen Revolut-asiakkaille,
 • Jatka Revolut Bank UAB: n käyttöönottoa ja käyttöönottoa muilla Euroopan markkinoilla,
 • Hanki lisää sääntelyvaltuuksia, joita tarvitaan tuotevalikoimamme laajentamiseksi eri lainkäyttöalueilla,
 • Kehitä nykyisiä toimintoja kansainvälisillä lainkäyttöalueilla, mukaan lukien Pohjois-Amerikka ja Aasian ja Tyynenmeren alue, jatkamalla samalla toimintamme laajentamista Isossa-Britanniassa ja ETA: ssa,
 • Lisäinvestoinnit asiakastukeen, riski- ja vaatimustenmukaisuusinfrastruktuuriin

Kanadan laajentuminen

Riippumatta siitä, katsotaanko vuonna 2019 kertyneet tuotot tai tappiot, kukin voidaan suurelta osin liittää haluun laajentaa maailmaa. Revolut on vakiinnuttanut asemansa sekä Isossa-Britanniassa että Euroopassa ja suunnittelee laajentumistaan.


Yksi esimerkki on yhtiön odotettu pääsy Kanadaan. Vaikka Revolut ei ole toimittanut ennakoitua käynnistyspäivää kanadalaisille palveluille, kiinnostuneet käyttäjät voivat tällä hetkellä liittyä a odotuslista varhaisen pääsyn varalta.

Kun tämä sisäänkäynti väistämättä tapahtuu, Revolut voi odottaa voimakasta kilpailua useiden muiden Kanadassa vakiinnuttavien FinTech-asutusten kanssa. Koskimme äskettäin esimerkkiä tästä, kun kanadalainen WealthSimple lanseerasi uuden salauskauppapalvelun.

Kun jokainen näistä yrityksistä kehittää ja lanseeraa uusia palveluja, yritykset samalla laajenevat ja ovat tiiviisti sidoksissa kilpailijoihin. Etsitpä sitten sijoitusominaisuuksia, säästötilejä, kryptokauppaa, ennakkoon maksettuja pankkikortteja jne. – Revolut ja sen kilpailijat ovat kuulleet sinulle.

Näiden kahden ja kasvavan FinTech-yhtiöiden luettelon jälkeen ei olisi yllättävää löytää totuus huhuja PayPal liittyy pian taisteluun.

Revolut

Vuonna 2015 perustettu Revolut on FinTech-yhtiö, joka toimii Lontoossa, Englannissa. Lanseerauksen jälkeen Revolut on kehittänyt joukon palveluja, jotka ympäröivät digitaalista pankkitoimintaa. Näiden palvelujen käyttöönotto on antanut Revolut-tiimille mahdollisuuden laajentua, yhteensä yli 2000 työntekijää, tähän mennessä.

Toimitusjohtaja Nikolay Storonsky valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map