Digital Securities Consortium perustettiin toimialan osallistujien välille

Konsortio

Pyrittäessä nopeuttamaan digitaalisten arvopapereiden maailmanlaajuista laajentumista nykyaikaisessa rahoituksessa, pari kanadalaisia ​​yrityksiä on yhdistänyt voimansa. Tämän pyrkimyksen toteuttavat muun muassa Polymath ja KABN. Se on johtanut siihen, mitä he kutsuvat “yhteenliittymäksi”.

Tämän yhteenliittymän idea on, että “mikä on hyväksi yhdelle, on hyvä kaikille.” Vaikka osallistuvat yritykset voivat olla päällekkäisiä tiettyjen palvelujen kanssa, kasvattamalla koko teollisuutta kukin hyötyy suuresti.

Tämän yhteenliittymän päätavoitteena on vetoomus rahakkeiden liikkeeseenlaskijoille yksinkertaistamalla digitaalisten arvopapereiden liikkeeseen laskemiseen tarvittavien palvelujen saatavuutta ja käyttöä. Yhdistämällä resurssit, tämä yritysten pari voi nyt tarjota kattavan palvelupaketin, joka varmistaa helpon tokenointiprosessin kiinnostuneille yrityksille.

Roolipuhelu

Kuten todettiin, tämä yhteenliittymä ei rajoitu pelkästään Polymathiin ja KABN: ään. Vaikka kullakin on keskeinen rooli, seuraavat yritykset ovat alun perin ryhtyneet toimiin luettelon kasvavan varmasti ajoissa.

 • Tokenise.io (Iso-Britannia)
 • MLG Blockchain (Kanada)
 • Hyperion Technologies (Yhdysvallat)
 • Hassans (Gibraltar)
 • Crypto SA (Australia)
 • Ten Capital (Yhdysvallat)
 • Razlin Capital (Iso-Britannia)
 • Global Blockchain Network (Yhdysvallat)
 • Evoke Capital (Kanada)
 • Suojatut digitaaliset markkinat (Kanada)
 • Digitaalinen omaisuuden hallinta (Gibraltar)

Kuten yllä olevasta luettelosta nähdään, joka on Polymathin julkaisemassa lausunnossa, tämä konsortio on todella maailmanlaajuinen pyrkimys. Eri palveluja tarjoavia yrityksiä on läsnä eri puolilta maailmaa.

Kommentti

Suunnitellun yhteenliittymän ilmoituksen jälkeen sekä KABN: n että Polymathin toimitusjohtajat puhuivat tällaisen toiminnan tarpeesta.

Kevin North, Polymathin toimitusjohtaja, totesi,

“Ratkaisumme tukee digitaalisten arvopapereiden luomista laajasta valikoimasta perinteisiä ja ei-perinteisiä omaisuuseriä … Tämän kumppanuuden tarkoituksena on luoda parhaiden käytäntöjen malli asiakkaille, jotka tarvitsevat apua STO: n (Security Token Offering) koko elinkaaren ajan. . Tässä mallissa liikkeeseenlaskija toimisi integroidun palveluntarjoajien verkoston kanssa, jotka ovat sitoutuneet varmistamaan, että tarjoukset ovat arvopaperilakien, -sääntöjen ja -säännösten mukaisia ​​useilla lainkäyttöalueilla ja kaupankäyntialustoilla, lisäämällä arvoesitystä vähentämällä sijoittajien välistä etäisyyttä ja kitkaa. ja liikkeeseenlaskijat. Tähän mennessä koko STO-polku ei ole selvä useimmille liikkeeseenlaskijoillemme, joten perustimme tämän kumppanuuden tarkoituksena tehdä tästä vähemmän pelottava matka. “

Ben Kessler, KABN: n toimitusjohtaja, totesi,

“Polymathin kanssa yhteistyössä KABN tukee digitaalisten arvopapereiden vaatimustenmukaisuutta Always On -ratkaisullaan, joka tarjoaa nopeamman, paremman ja taloudellisemman ratkaisun liikkeeseenlaskijoille ja sijoittajille henkilöllisyyden, KYC: n ja AML: n validoimiseksi ja todentamiseksi sekä likviditeettiohjelmien hallinnoimiseksi … KABN on myös ensimmäinen yritys merkitsee yrityksen omaisuuden ja luo digitaalisia arvopapereita tällä prosessilla, osoittaen mallin ja tasoittamalla tietä muille tehdä sama tavalla, joka noudattaa lainkäyttövaltaan kuuluvia arvopaperisääntöjä ja -säännöksiä ja tukee sidosryhmille, Blockchain-yhteisölle tarjottavaa arvoesitystä, liikkeeseenlaskijoiden ja sijoittajien kanssa. “

KABN


KABN on Vancouverissa toimiva yritys, joka perustettiin vuonna 2017. Yritys on erikoistunut moderneihin rahoituspalveluihin, jotka vaihtelevat lohkoketjuun perustuvasta tunnistamisesta salaukseen perustuvaan omistukseen liittyvään VISA-korttiin.

Yleisnero

Polymath on torontolainen yritys, joka perustettiin vuonna 2017. Yhtiö pyrkii edistämään digitaalisten arvopapereiden kehittämistä ja käyttöönottoa nykyaikaisessa rahoituksessa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi he ovat kehittäneet useita tunnusstandardeja, jotka helpottavat tokenointiprosessia kaikille kiinnostuneille yrityksille.

Julkaisussa Muut uutiset

Polymath on johtava asema digitaalisten arvopapereiden maailmassa. Tässä mielessä ei pitäisi olla yllätys, että he ovat viime aikoina koristaneet otsikkomme. Alla on muutama artikkeli, jossa kuvataan viime kuukausien Polymathin aikaisempia pyrkimyksiä ja kehitystä.

Polymath osoittaa DEX Security Token -konseptin

LeadBest ja Polymath muodostavat kumppanuuden luoda suojaustunnisteiden eosysteemi

Security Token Platform, Polymath (POLY), listattu kasvavaan pörssimäärään

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map