Dan Doney, Securrency – haastattelusarjan toimitusjohtaja

Dan Doney on yhtiön toimitusjohtaja Securrency yksi johtavista tunnusten liikkeeseenlaskijoista digitaalisessa arvopaperitilassa.

Sinulla on hyvin ansioitunut ura, jota olet palvellut useissa rooleissa NSA: n, sisäisen turvallisuuden ministeriön (DHS), puolustus tiedustelupalvelun (DIA) ja liittovaltion tutkintatoimiston (FBI) kanssa. Kuinka siirtyit yhteistyöstä joidenkin maailman arvostetuimpien tiedustelupalvelujen kanssa Securrencen käynnistämiseen? 

Minulla on ollut onni työskennellä eräiden edistyneimpien teknologiainnovaatioiden parhailta puolilta ajallaani eri tiedustelupalveluissa DIA: sta FBI: hen tarjoten täydellisen ponnahduslautan käynnistää Securrency. Tämä antoi minulle käsityksen siitä, kuinka hajanaista tiedonsiirto on virastojen välillä ja keskitettyjen järjestelmien luontaiset tehottomuudet. Kokemukseni yhdistettynä intohimoani ohjelmistokehitykseen, kyberturvallisuus tekoälyyn ja dynaamiseen omaisuuden hinnoitteluun sai minut kiinnostamaan kiinteistö- ja rahoitusalan ihmisiä, jotka halusivat löytää teknologisia ratkaisuja laajalle levinneisiin teollisuuden ongelmiin, kuten omaisuuden epälikviditeettiin. Etsittäessäni ratkaisua näihin ongelmiin, löysin blockchain-tekniikan ja tokenisaation ja huomasin sen valtavan vaikutuksen rahoituspalveluihin. Securrency-kehityksen avulla visiomme on muuttaa digitaalinen omaisuusalue tokenisaation avulla todellisten markkinoiden tehokkuuden parantamiseksi.

Alun perin suunnittelet Securrencyin ydintunnistuspalvelimen, tunnistetiedot (säännöt) -moottorin ja yhteentoimivat kiskot hybridiarkkitehtuurissa (linkittäminen ketjun ulkopuolisiin toimintoihin). Mikä sai sinut valitsemaan tämän rakenteen verrattuna tiettyyn hajautettuun pääkirjaratkaisuun (blockchain)?

Koska Securrencyn markkinainfrastruktuuriteknologia on ensisijaisesti suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja tukea kaikille markkinatakaajille, sen oli katettava sekä perintö- että lohkoketjutoiminnot digitaalisten arvopapereiden laajan osallistumisen ja käyttöönoton varmistamiseksi. Suoraan sanottuna suurin osa STO: sta on siltoja mihinkään. Ilman sisäänrakennettua, integroitua ja yhteentoimivaa markkinapaikkaa, jossa digitaaliset omaisuuserät voivat liikkua, taustalikviditeettiä ei ole tarpeeksi, jotta toiminta olisi kannattavaa useimmille liikkeeseenlaskijoille. Toivomme, että tämä infrastruktuuri muuttuu pitkällä aikavälillä, mutta lähitulevaisuuden tavoitteet ovat luonteeltaan asteittaisempia. On tärkeää pitää tämä mielessä, jotta voimme siirtyä hyppyjen yli ja kohti näiden tekniikoiden kypsä, ammattimaista käyttöönottoa.

WisdomTree Investments yhdessä Abu Dhabi Investment Office (ADIO): n ja muiden sijoittajien kanssa sijoittivat Securrencyen, koska niiden tavoitteena on integroida blockchain-tekniikka pörssiyhtiöiden (ETF) ekosysteemiin. Voisitko kertoa meille, kuinka Securrency-tekniikka integroidaan ETF-pörsseihin?

ViisausPuu on korkean profiilin, erittäin uskottava varainhoitaja, ja strategisena sijoittajana Securrencessa tarjoaa uskomattoman mahdollisuuden hyödyntää tekniikkaansa ETF: n ekosysteemissä. Tärkeintä on, että markkinat tarvitsevat tunnistettavia tuotteita, joilla on jo huomattava likviditeetti, joten ETF: t ovat looginen ja jännittävä käyttötapaus tekniikallemme. Suurin osa ETF: ään liittyvistä digitaalisista arvopapereista on keskittynyt kryptovaluutta-ETF: iin, ja WisdomTree on ollut aktiivinen tässä tilassa Euroopassa. ETF: t houkuttelevat paitsi suuria, kotitalouden nimipörssejä, siirtoasiamiehiä ja sijoituspalvelujen tarjoajia, myös helpottavat ja turvallistavat huomattavasti laajemman sijoittajakunnan osallistumista näihin digitaalisiin sijoituspalveluihin.

Securrency ilmoitti 7. tammikuuta, että A-sarjan korotus on saatu onnistuneesti päätökseen 17,65 miljoonalla dollarilla. Mitä suunnitelmia kerätyille varoille on?

Securrency aikoo käyttää A-sarjan varojaan ohjelmistojensa ja alustojensa kehittämiseen, integroitumiseen strategisten kumppaneiden ja muiden asiakkaiden kanssa sekä rakentaa toimintarakennettaan. Kiitos strategisten kumppaneidemme jatkuvasta tuesta; Abu Dhabin investointitoimisto, Monex Group, Inc. RRE Ventures, Strawberry Creek Ventures ja Panthera Capital Investments, voimme saavuttaa strategisen visiomme ja tehtävämme.

Voisitteko kertoa meille lisää Securrency RegManager ™: sta?


Securrency RegManager sisältää sekä Rules Engine -liittymämme että patentoitavan Compliance Aware Token -kehyksen. Sääntömoottorimme on selkokielinen abstraktiokerros, jonka avulla yritykset ja heidän lakimiehensä voivat paitsi luoda politiikkoja nopeasti myös pystyä tarkastamaan kyseiset käytännöt ja päivittämään ne välittömästi. Tämä mukavuuden taso on välttämätöntä laajalle omaksumiselle. RegManager-käyttöliittymässä on pohjimmiltaan kyse useiden lainkäyttöalueiden noudattamisen työkalujen ja ennennäkemättömän mukavuuden tarjoamisesta rahoituspalvelujen tarjoajille ja markkinaosapuolille.

Olin myös kiinnostunut oppimaan lisää Securrency InfinXchange ™ -sovelluksesta ja sen tarjoamista eduista?

InfinXchange on Securrencen suurin teknologia-IP. Se on API-kirjasto ja rahoitusontologia, joka kartoittaa erilaisia ​​rahoituspalveluja joukkoihin perustoimintoihin, esim. pääoman muodostus, maksut, valuutanvaihto, siirrot, yritysten toimet, omaisuuden hinnoittelu ja vaatimustenmukainen arvonsiirto DLT: n ja vanhojen verkkojen välillä. Se on laajennuskehys, joka on integroitu kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa.

2019 oli hieman hitaampi vuosi kuin olisimme halunneet nähdä turvakoodien syntymisen, uskotko, että 2020 on erilainen?

Odotamme julkisen kaupankäynnin kohteena olevien omaisuuserien merkitsemisen kiihtyvän vuonna 2020. Tämä yhdessä uusien palveluntarjoajien kanssa yhteistyössä toimivien rahoituspalvelujen tarjoajien kanssa institutionaalisen tason omaisuuserien merkitsemiseksi on merkittävä trendi vuonna 2020. Suurten teknologiayritysten rakentamat tokenisaatioalustat kuten Microsoft ja Facebook, syntyy myös todennäköisesti vuonna 2020 yhdistettynä erittäin luotettujen sijoituspalveluyritysten ja varainhoitajien digitaalisiin omaisuuseriin.

Mitkä ovat projektit, joissa Securrency parhaillaan työskentelee?

Ensisijainen tavoitteemme on helpottaa laadukkaita, tuottavia merkintälaskuja, kun vapautamme pääsyn, joka ruokkii hajautetun kirjanpitotekniikan maailmanlaajuista käyttöönottoa rahoituspalveluissa – blockchain-harrastajien unelma yli vuosikymmenen ajan. Tämä edellyttää tiivistä yhteistyötä sääntelyviranomaisten, markkinaosapuolten ja intuitiivisten käyttöliittymien kanssa.

Vierailla Securrency tai Securrency-yritystiedoistamme saadaksesi lisätietoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map