Blockstation isännöimään DSO: ta Kawhi Leonardin houkuttelemiseksi

Kawhi Leonard – ”KaWhi Wait”?

Blockstation on äskettäin ilmoittanut Kawhi Coinista (viitaten Kawhi Leonardiin). Tämä on suojaustunnus, joka jaetaan sijoittajille #KaWhiWait -liikkeessä – STO, jonka itse isännöi Blockstation..

Tämän STO: n tarkoituksella on kaksi yksinkertaista tavoitetta.

  1. Houkuttele Kawhi Leonard sopimaan uudelleen Toronto Raptorsin kanssa tänä kesänä
  2. Tarjoa sijoittajille ja koripallofaneille mahdollisuus taloudelliseen tuottoon.

Näiden tavoitteiden lisäksi MLSE hyötyy transsendenttisen kyvyn säilyttämisestä, ja fanit hyötyvät suosikkijoukkueensa jatkuvasta hallitsemisesta.

Tarkemmat yksityiskohdat

Tapahtuma on rakennettu niin, että se houkuttelee Kawhi Leonardia yksinkertaisen idean perusteella – raha on tänään arvokkaampaa kuin huomenna.

Vaikka Kawhi saa korkeimman tason sopimuksen minne hän menee, nämä varat maksetaan hänelle monien vuosien aikana. Tämä STO näkee, että suurin osa hänen sopimusarvostaan ​​maksetaan heti allekirjoitettuaan uudelleen Raptorsin kanssa.

Kun nämä rahat maksetaan ajan myötä, nämä vuodet ovat voineet “toimia Kawhin hyväksi”. Viiden vuoden arvoinen noin 150 miljoonan dollarin kasvu investoinneilla ei ole mitään pilkkaa. Kasvu, jota ei näy Blockstationin tarjouksen ulkopuolella.

Vaikka numeroita ei ole lukittu, Blockstation on antanut esimerkin odotetusta sijoitetun pääoman tuottoprosentista. Yksinkertaisesti sanottuna osa Kawhin sopimuksen rahoista ohjataan sijoittajille, mikä antaa heille suunnilleen 4% vuotuisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Tässä tilanteessa, vaikka Kawhi saa kokonaisuudessaan hieman vähemmän rahaa, hän pystyy korvaamaan sen enemmän kuin saamaan vuosikasvua omilla investoinneillaan.

Kawhi Leonard – Miksi hätää?

Huolimatta siitä, että monet pelaajat vaativat korkeimman tason sopimuksia NBA: ssa, vain harvoilla on kykyä todellakin perustella. Usein pelaajat saavat nämä sopimukset muiden vaihtoehtojen puutteen ja potentiaalin vuoksi. Kawhi Leonard ei ole kumpikaan näistä. Kawhi on # 1 vaihtoehto, joka on osoittanut ansiot. Hän on pelaaja, jonka priorisoit, ja “toinen vaihtoehto”, jonka joukkueet toivovat saavansa.

Aivan äskettäin LA Clippersin päävalmentaja Doc Rivers kommentoi Kawhia sanoen: “Hän on eniten [Michael] Jordanin kaltainen, jonka olemme nähneet … Kuten, siellä on paljon hienoja pelaajia. LeBron [James] on ilmiömäinen. KD [Kevin Durant] on ilmiömäinen. Mutta ei siitä, että hän on Jordania tai vastaava, mutta hän on eniten hänen kaltaisensa. Isot kädet. Lähetä peli. Voi lopettaa. Suuri hyppääjä. Suuri puolustaja. Pelin välissä. Jos voitat hänet paikalle, kolahtaa sinut. Sitten lisäät hänen 3-pisteen ampumisen. “

Katso a tuore artikkeli ‘Raptors Rapture’: lla, saadakseen lisätietoja hänen hallitsevista esityksistään.

Me Pohjoiset


Toronto Raptors on kanadalainen koripallojoukkue, joka ylläpitää valtakunnallista fanikantaa. Vaikka joukkue on kesken ensimmäisen matkansa NBA-finaaliin, tämä joukkue on ollut yksi liigan menestyneimmistä yli 6 vuotta peräkkäin.

Toisen kanadalaisen joukkueen, omistetun fanikunnan poissaolon ja vuosi toisensa jälkeen menestymisen välillä voidaan olettaa, että Raptorit ovat saaneet median kunnioituksen. Näin ei kuitenkaan ole, koska monet Yhdysvaltain tiedotusvälineissä jatkavat Raptorsin poistamista käytöstä ja kieltäytyvät uskomasta, että he ovat määränpää, johon pelaajat haluavat soittaa kotiin. #KaWhiWait on pyrkinyt muuttamaan tätä käsitystä ja houkuttelemaan erityisen kyvyn pysyä pitkällä matkalla.

Kommentti

Jai Waterman, Blockstationin tekninen johtaja, julkaisi lyhyen videon, joka kuvaa tätä ainutlaatuista tapahtumaa pyrkiessään kiinnittämään huomiota syyyn..

#KaWhiWait – Auta pitämään Kawhi 6-kertaisena#KaWhiWait - Auta pitämään Kawhi 6-kertaisena

Katso tämä video YouTubessa

Blockstation

Kun koko tapahtuma on jäsennelty pitämään maailman parasta koripallopelaajaa Torontossa, ei pitäisi olla yllätys, että Blockstation kutsuu kotiin. Yhtiö on kutsunut Ontarion pääomaa kotiin sen perustamisen jälkeen vuonna 2015.

Blockstation käyttää nykyaikaisia ​​palveluja ja ratkaisuja, jotka mahdollistavat perinteisen pörssin kaupankäynnin digitaalisella omaisuudella sääntelyn mukaisella tavalla.

Yrityksen toimintaa valvoo toimitusjohtaja Marko M. Hafez.

Positiivinen valo

Onko #KaWhiWait onnistunut vai ei (tai vakava asiasta), sitä tulisi silti kiittää kahdesta syystä.

  1. Esittelyssä tietoturvatunnistetarjous villille faneille, joka ulottuu koko kansakuntaan.
  2. Lisätään tietoisuutta Raptorsin takana olevasta kulttuurista ja hallitsevuudesta, jonka he ja Kawhi ovat osoittaneet viime vuosien aikana.

#KaWhiWait

#GoRaptors

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map