Bakkt marssi kohti kesäsovellusta kuluttajasovelluksesta sulkemalla 300 miljoonan dollarin sarjan B

300 miljoonaa dollaria

Vaikka salausmarkkinat ovat edelleen vaihtelevassa tilassa, kun maailma käsittelee COVID-19: n jatkuvia vaikutuksia, yksi yritys kuljettaa autoja, vaiheittaisesti. Suosittu digitaalisten omaisuuspalveluiden tarjoaja Bakkt on ilmoittanut B-sarjansa onnistuneesta valmistumisesta.

Tämä tapahtuma näki yrityksen tuottavan yhteensä 300 miljoonaa dollaria useilta sijoittajilta. Tämä nostaa heidän toistaiseksi korotuksensa lähes 500 miljoonaan dollariin kunkin korotuksensa välillä.

Osallistujat

Kun kerättiin niin kova summa, Bakkt näki useiden yritysten osallistuvan B-sarjaan. Seuraava on luettelo yrityksistä, jotka näkivät / näkivät Bakktin lupauksen ja päättivät mukauttaa tavoitteensa nuoren asun kanssa..

 • CMT Digital
 • Pantera Capital
 • Goldfinch Partners
 • M12
 • Mannertenvälinen vaihto (ICE)
 • PayU
 • Boston Consulting Group

Jos nämä nimet soittavat kelloa, tämä voi osittain johtua heidän osallistumisestaan ​​Bakktin alkuperäiseen A-sarjaan. Usean yrityksen toisella investoinnilla näyttää siltä, ​​että Bakkt on onnistunut tekemään hyvän vaikutelman kaikille mukana oleville, koska he ovat siirtyneet myrskyisillä markkinoilla koko elinkaarensa ajan.

Kuluttajasovellus

Bakkt-kuluttajasovellus, jonka on tarkoitus käynnistyä kesällä 2020, on muutakin kuin yksinkertaisesti toinen lompakko digitaalisen omaisuuden säilyttämiseen. Sovellus tuo mukanaan useita ominaisuuksia, joiden avulla se voi erottua pakkauksesta ja houkutella valtavirran hyväksymistä.

Bakkt on ilmoittanut, että sovellus perustuu neljään pääominaisuuteen, joiden avulla sen käyttäjä voi:

 1. Koota erilaisia ​​varoja, jotka vaihtelevat salauksesta, käteiseen, kanta-asiakaspisteisiin ja jopa pelin sisäisiin palkintoihin
 2. Muunna kaikki saamiset saumattomasti Bitcoiniksi, käteiseksi ja muuksi
 3. Kauppa tukee salattuja varoja turvallisesti sovelluksessa
 4. Maksut sovelluksen kautta tai käyttämällä Bakkt-korttia.

Monille heidän lompakonsa ovat täynnä kanta-asiakaskortteja; Kortit, joissa on käyttämättömiä kanta-asiakaspisteitä. Etkö ole varma, mihin käyttää näitä lentomaileja? Yhdistä ne vain Bakkt-sovellukseen ja käytä niitä millä tahansa mielestäsi sopivalla tavalla yllä lueteltujen ominaisuuksien kautta.

Pohjimmiltaan Bakkt-sovellus on maksimoida kanta-asiakasohjelmien ja digitaalisten hyödykkeiden tehokkuus ja joustavuus tarjoamalla samalla ulostulo niiden lunastamiseen ja käyttöön.

Kommentti

Ilmoittaessaan tämän päivän uutiset Bakktin toimitusjohtaja Mike Blandina käytti aikaa jakamaan jännitystä. Seuraava lausunto koski yrityksen saavutusten laajuutta kahden vuoden aikana toiminnan aloittamisesta.

Mike Blandina toteaa,


“Olen innoissani mahdollisuudestamme avata lähes miljardi dollaria digitaalista omaisuutta, kun Bakkt-sovellus käynnistyy tänä kesänä. B-sarjan rahoituksen loppuunsaattamisen ja Bridge2 Solutions -yrityksen äskettäisen hankinnan myötä Bakkt on nyt 350 työntekijän joukkue, joka hallinnoi kanta-asiakasohjelmia seitsemälle kymmenestä suurimmasta rahoituslaitoksesta ja yli 4500 kanta- ja kannustusohjelmaa, joista kaksi on Yhdysvaltojen suurimpia. lentoyhtiöt. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää teknologiaa, infrastruktuuria ja yhteistyökumppaneita kaikkialla liiketoiminnassamme tuomaan markkinoille innovatiivisia uusia tuotteita ja näin laajentaa pääsyä maailmantalouteen. “

CPO toimitusjohtajalle

Huolimatta siitä, että Bakkt aloitti toimintansa vasta 2 vuotta sitten ja jota pidetään toistaiseksi menestyksekkäästi, se on jo nähnyt vartijoiden vaihdon yrityksen päällä. Tämä muutos oli Mike Blandinan äskettäinen ylennys CPO: sta toimitusjohtajaksi.

On kuitenkin huomattava, että Kelly Loefflerin irtautuminen ei johtunut suorituskyvyn puutteista, vaan pikemminkin mahdollisuudesta, jota ei voitu ohittaa – paikka Yhdysvaltain senaatissa.

Tämä mahdollisuus Mike Blandinalle ei ollut yksinkertaisesti onnea. Ylennyksensä jälkeen Bakktin emoyhtiö ICE pani merkille hänen laajan kokemuksensa merkittävänä siunauksena.

ICE: n toimitusjohtaja Jeffrey Sprecher totesi,

“Toimitusjohtajana Mike kartoittaa Bakktin strategista suuntaa, maksutuotteita ja markkinoita sekä valvoo yhtiön sääntelyä ja taloudellista suorituskykyä … Hänen yli 25 vuoden kokemuksensa maksusta tuotteissa, suunnittelussa, strategiassa ja toiminnoissa jatkaa palvelua meitä hyvin. “

Toivon majakka

Kun Bakkt lanseerasi ensimmäisen kerran vuonna 2018, se oli pimeässä salaus- / lohkoketjun maailmassa. Koko teollisuus oli keskellä ns. Salaustalvi. Heidän pääsynsä sektoriin oli paljon ilmoitettu, ja se osoitti toivoa siitä, että asiat tulevat olemaan lanseerausta edeltävinä kuukausina.

Nopeasti eteenpäin vuoteen 2020, ja Bakkt tarjoaa jälleen kerran välähdyksen tulevaisuuden toivosta odotetun kuluttajasovelluksensa kautta. Tätä toivoa tarvitaan ehkä enemmän kuin koskaan, koska epävarmuus ympäröi paitsi salausta ja lohkoketjua, myös koko osakemarkkinaa; Epävarmuus, joka näyttää olevan valmis pysymään, kun markkinat käsittelevät COVID-19: n maailmanlaajuista pandemiaa.

Suuryrityksen merkittävät edistysaskeleet, jotka on tehty tukahdutettujen markkinoiden pimeinä aikoina. Toivotaan, että tämän kesän kuluttajasovelluksen julkaisu ylittää jo korkeat odotukset.

Bakkt

Vuonna 2018 perustettu Bakkt on Intercontinental Exchange -yhtiön tytäryhtiö, joka toimii Atlantassa, Georgiassa. Ennen kaikkea Bakktin tiimi pyrkii kehittämään digitaalisiin omaisuuseriin liittyviä ratkaisuja. Nämä ratkaisut vaihtelevat futuurisopimuksista tulevaan kuluttajasovellukseen ja muuhun.

Toimitusjohtaja Mike Blandina valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

Julkaisussa Muut uutiset

Vaikka jokaisen yrityksen motiivi on erilainen, Bakkt jakaa onnistuneen korotuksensa muiden kanssa tekemään saman viime kuukausina. Seuraavissa artikkeleissa kuvataan muutama näistä tapahtumista, joiden mukaan lupaavat yritykset saivat miljoonia investointeja, jotka vaihtelivat 5 miljoonasta 200 miljoonaan dollariin.

Horizon Globex ravistaa tiimiä isännöittäessään onnistunutta A-sarjaa

Securrency nostaa 17,75 miljoonaa dollaria onnistuneen A-sarjan aikana

Ripple saavuttaa 10 miljardin dollarin arvon 200 miljoonan dollarin sarjan C jälkeen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map