Arvopaperikaupan tulevaisuus – ajattelijat

Douglas Borthwick, YMJ INX Limited.

Ennen kuin sukellamme tulevaisuuteen, meidän on ensin keskusteltava nykyisyydestä. Tähän asti Yhdysvalloissa on ollut kaksi erillistä arvopaperimarkkinaa. Julkinen ja yksityinen. Julkiset arvopaperit käyvät kauppaa yleensä kansallisella pörssillä, minkä ansiosta ne ovat useimpien sijoittajien saatavilla välitystilien kautta viime vuosikymmenien aikana rakennettujen infrastruktuurien ja monien putkien ansiosta. Sijoittaja voi tutkia arvopaperin ja vaihtaa sen sitten yksinkertaisesti online-välitystilisi kautta. Tapahtumissa on vähän kitkaa, mutta monet välittäjät. Toisaalta yksityisiä arvopapereita on vaikea löytää. Yleensä sinun on oltava akkreditoitu sijoittaja ja oltava jatkuvasti etsimässä tai oltava postituslistalla nähdäksesi mahdollisuuksia. Harvalla käydään kauppaa pörssissä tai ATS: ssä. Likviditeetti puuttuu.

Koska julkinen arvopaperikauppa kansallisissa pörsseissä on avoinna kaupankäyntiin vain rajoitetun ajan päivän aikana. Suurimmaksi osaksi sinun on vaihdettava kello 9.30–16.00 EST. Ajat ovat peräisin lähes vuosisadalta ja heijastavat markkinakauppaa aamu- ja iltapäivälehtien levittämien uutisten ympärillä. Sulkeutumisaika todennäköisesti palaa takaisin päiviin, jolloin todelliset ihmiset tekivät markkinoita pörssien kerroksilla. Kun yksi arvopaperi siirtyy yhden henkilön kädestä toiseen, välittäjät, joita kutsutaan siirtoasiamiehiksi, huomasivat liikkeet, jotta liikkeeseenlaskijat voisivat havaita omistuksen.

Yksityiset arvopaperit yleensä akkreditoitujen sijoittajien välisessä kaupassa. Sijoittajat, joiden tuotot tai varat ylittävät tietyn tason. Koska yleisöä on rajoitetusti, kaupankäynti on satunnaista, rajoitettua ja läpinäkymätöntä.

Lohkoketju muuttaa kaiken tämän. Ja ehkä tämä on syy, miksi SEC: n entinen puheenjohtaja Jay Clayton sanoi tulevaisuudessa näkevänsä kaikki varat siirtyvän lohkoketjuun.

Lohkoketju antaa yrityksille mahdollisuuden digitalisoida liikkeeseenlaskunsa, mikä luo aivan uuden pelikentän sekä julkiselle että yksityiselle omaisuudelle. Tämä uusi toimintaedellytys tehostaa kaupankäyntiä vähentämällä erilaisten välikäsien tarvetta. Se mahdollistaa 24/7 kaupankäyntimarkkinat, ositetun omistajuuden ja ensimmäistä kertaa INX Limited, avaa yksityiset markkinat ja varhaisen vaiheen rahoituksen yksityissijoittajille. Tämä on tulevaisuus.

Varmasti nykyään on vain virta, mutta uskomme sydämestämme, että pian on suuri siirtyminen vanhoista markkinoista lohkoketjuun, ja se on jo alkanut.

Kun yksityiset arvopaperit digitalisoidaan – tai merkitään – niistä tulee likvidimpiä. Niillä voidaan käydä kauppaa ympäri vuorokauden; ja listautuminen ATS-järjestelmään antaa liikkeeseenlaskijoille mahdollisuuden tuoda selkeyttä ja hintatietoja aiemmin läpinäkymättömille markkinoille. Tunnistettuaan ne voidaan omistaa murto-osalla, ja riippuen siitä, miten liikkeeseenlaskija on toimittanut SEC: lle, yksityissijoittajat voivat joissakin tapauksissa käydä kauppaa niillä listautumisannostaan ​​toissijaiseen kauppaan. Ennen kuin näillä markkinoilla oli merkittäviä lukitusjaksoja, jotka niiden viitteet ohjaivat. Nyt tämä muuttuu.

Julkisilla markkinoilla on jo arvopapereita, jotka ovat päättäneet, että blockchainilla on tulevaisuus tehokkuuden, likviditeetin ja selkeyden suhteen. Overstock.com laski liikkeeseen oman pääomansa tokenoidun version osingonmaksulla osakkeidensa haltijoille. taas INX Limited tuli historian ensimmäinen yritys, joka tosiasiallisesti listautui listausketjuun, jolloin yksityissijoittajat pystyivät sijoittamaan menoja edeltävään yhtiöön meneillään olevassa listautumisannissaan, joka on itse asiassa rekisteröity ICO. Tämä on valtava edistysaskel arvopaperimarkkinoilla. Aikaisemmin yksityissijoittajia estettiin näiltä mahdollisuuksilta, jotka olivat vain akkreditoitujen sijoittajien, pääomasijoitusrahastojen ja pääomasijoittajien käytettävissä..

Listautumalla blockchainiin yritykset huomaavat, etteivät ne enää luota monien välittäjien palveluihin. Omistusrekisterit tallennetaan lohkoketjuun, ja korkotaulukkoa voidaan tarkastella reaaliajassa. Osingot ja voitonjaot voidaan maksaa suoraan sijoittajille ilman välittäjien tarvetta. Ympärivuorokautisen kaupankäynnin ja osakeomistuksen ansiosta sijoittajapohja voi laajentua Yhdysvalloista maailmanlaajuisesti. Yritysten rahakkeista voi tulla edullisia kenellekään riippumatta heidän tuloistaan ​​ja aikavyöhykkeestään.

Sääntelyviranomaiset suosivat, että lohkoketjun tietyillä tunnuksilla voi olla älykkäitä sopimuksia, jotka on suunniteltu varmistamaan itsenäisesti, että kaikki arvopaperin omistajat ovat käyneet läpi AML- ja KYC-seulonnat. Lohkoketjussa arvopaperi voi vaihtaa omistajaa vain, jos molemmat osapuolet ovat lisänneet luetteloon digitaaliset lompakot.

Millennials ovat myös laivalla. He ovat kasvaneet seuraavana päivänä Amazonin toimitusten kanssa eivätkä ole koskaan ymmärtäneet, miksi osakemarkkinat avautuvat ja sulkeutuvat – toisin kuin valuutta- ja salausmarkkinat. Näyttää siltä, ​​että on hieman epäreilua, että yritykset voivat antaa PR-ilmoituksia perjantaina sulkemisen jälkeen ja sijoittajat eivät voi käydä kauppaa omistuksillaan vasta seuraavana maanantaina. Tokenisaatio korjaa tämän.

Arvopapereiden tulevaisuus on nyt. Kun sääntelyviranomaiset, liikkeeseenlaskijat ja kuluttajat näkevät kaikki merkinnöinnin edut, ja kun polku tokenointiin valaistaan ​​tienraivaajien kuten INX Limitedin kanssa, on vain ajan kysymys, ennen kuin tämä virta muuttuu torrentiksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map