Archax ottaa suuren askeleen kohti alustan käynnistämistä FCA: n luvalla

Archax, odotettu digitaalinen arvopaperipörssi, on juuri ilmoittanut onnistuneesta tarjouksestaan ​​tulla täysin säännellyksi virtuaalisen omaisuuden palveluntarjoajaksi (VASP), digitaalisten arvopaperien säilyttäjäksi ja digitaaliseksi arvopaperipörssi.

Nämä Ison-Britannian Financial Conduct Authorityn myöntämät nimitykset edustavat valtavia virstanpylväitä yrityksen polulla käynnistää jälkimarkkinat.

Valtuutus

Alun perin odotettiin, että Archax aloittaa pörssinsä vuoden 2019 jälkipuoliskolla. Tämä viivästyi, koska yritys odotti FCA: n lupaa.

Odotus näyttää kuitenkin loppuvan. Tässä positiivisessa ilmoituksessa Archax osoittaa, että sitä säännellään nyt pk-yritysten kasvumarkkinoina ja kaupankäynnin kohteena olevien digitaalisten instrumenttien jälkimarkkinoina. Tämä tarkoittaa, että FCA: n valvonnassa Archax voi nyt tarjota seuraavia palveluja:

Archaxin toimitusjohtaja Graham Rodford käsitteli lupamenettelyä ja sen merkitystä, toteamalla,

 “Olemme keskustelleet FCA: n kanssa jonkin aikaa, ja hakuprosessi on ollut vaikea matka, mutta olemme iloisia siitä, että olemme nyt saavuttaneet ensimmäisen merkittävän virstanpylväämme valmistautuessamme käynnistämään Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisen FCA: n säännellyn digitaalisen arvopaperipörssin myöhemmin tänä vuonna. ”

Näiden FCA: n myöntämien lupien lisäksi Archax on onnistuneesti suorittanut rekisteröintinsä VASP: ksi. Tämä nimitys on uusi pakollinen vaatimus Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka otettiin käyttöön vuoden 2020 alussa. Tämän rekisteröinnin tarkoituksena on antaa riittävä valvonta digitaaliomaisuuksia, kuten suojaustunnuksia, käsitteleville yrityksille, koska FCA tekee osansa rahan poistamiseksi – rahanpesu ja petollinen toiminta.

Toissijaiset markkinat

Jälkimarkkinat tarkoittavat aiemmin omistettujen arvopapereiden kaupankäyntialustaa – kaupankäynti tapahtuu sijoittajien välillä eikä arvopaperin alkuperäisen liikkeeseenlaskijan kanssa. Nämä alustat ovat välttämättömiä arvopapereiden terveydelle, koska ne tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden saada likviditeettiä omistuksistaan.

Vaikka Archax tarjoaa erilaisia ​​palveluja, se on epäilemättä sen jälkimarkkinapaikka, jota odotetaan eniten. Tällä hetkellä on hyvin harvat yritykset, jotka tarjoavat tällaisia ​​palveluja – osittain siksi, että digitaalisia arvopapereita ei yksinkertaisesti ole annettu riittävästi niiden oikeuttamiseksi. Tämä on kuitenkin muuttumassa, mikä tekee näistä kauppakeskuksista keskeisen tärkeitä tämän lupaavan sektorin jatkuvalle käyttöönotolle.

Tällä hetkellä tunnetuimmat digitaaliset arvopaperit tukevat jälkimarkkinat ovat OpenFinanceNetwork (OFN). Valitettavasti digitaalisen arvopaperisektorin hitaasti kehittyvän kehityksen vuoksi OFN: llä on viime aikoina ollut taloudellisia ongelmia, mikä on muuttanut taktiikkaa.

Archaxin neuvonantaja David Lester ja entinen Lontoon pörssin CSO koskivat blockchainin merkitystä ja mitä Archax yrittää saavuttaa, toteamalla,

”Nykyisessä globaalissa taloudellisessa tilanteessa uusien, tehokkaiden tapojen tarjoaminen pk-yrityksille pääoman saamiseksi on avainasemassa. Lohkoketju ja tokenisointi ovat innovaatioita, jotka voivat antaa enemmän kitkattomia ja läpinäkyvämpiä markkinoita, jotka yhdessä FCA: n säännellyn pörssin kanssa, kuten Archax, voivat tuottaa mitä pääoman tarjoajat, yritysjohtajat ja perustajat nyt todella tarvitsevat. Archax-pörssin käynnistäminen auttaa lähentämään institutionaalisia ja digitaalisia omaisuusyhteisöjä ja avaamaan uuden aikakauden globaaleille finanssimarkkinoille. “


Tasainen yhteistyökumppaneiden virta

Vaikka Archaxin markkinapaikkojen lanseeraus on kestänyt kauemmin kuin alun perin oli suunniteltu, yritys ei ole istunut tyhjäkäynnillä odottaessaan tarvittavaa lisenssiä..

Kuluneen vuoden aikana Archax on onnistunut luomaan erilaisia ​​kumppanuuksia. Jotkut näistä hyödyntävät Archaxin tarjoamia palveluita, kun taas toiset toimivat itse palveluntarjoajina, mikä auttaa Archaxia täydentämään kattavaa tarjontaansa. Seuraavassa on muutamia näistä yrityksistä, jotka ovat nähneet lupauksen Archaxissa ja päättäneet työskennellä yhdessä.

Yleisnero

Äskettäin ilmoitettiin, että käynnistämisen jälkeen Archax tarjoaa täyden tuen Polymathin tuottamille digitaalisille arvopapereille.

Ei sitoumuksia

Osa digitaalisten arvopapereiden kattavan palvelupaketin tarjoamisesta sisältää säilytysratkaisujen käsittelyn. Archaxille tämä tehtiin yhteistyössä Unbound Techin kanssa – New Yorkissa toimivan yrityksen kanssa, joka on erikoistunut vapaudenhoitokykyyn..

Globacap

Samoin kuin kumppanuudessaan Polymathin kanssa, Archax tarjoaa tukea Globacapin ja sen DSO-palveluiden kautta liikkeeseen lasketuille digitaalisille arvopapereille.

Smartlands

Aaltoilemalla Isossa-Britanniassa kiinteistöjen merkitsemisen kautta Smartlands hyötyy pian Archaxin markkinapaikan avaamisesta, koska se toimii tällaisten omaisuuserien koti- ja kaupankäyntialustana..

Tokeny

Tässä yhteistyössä Archaxin tuleva markkinapaikka tukee Tokeny: n kautta liikkeeseen laskettujen digitaalisten arvopapereiden kauppaa – Aivan kuten edellä mainitut sopimukset Polymathin, Smartlandsin ja Globacapin kanssa.

Clearbank

Digitaalisten arvopapereiden kattavan markkinapaikan ylläpito on monimutkainen pyrkimys, joka vaatii erilaisia ​​maksuratkaisuja, API-palveluita ja muuta. Tämän ratkaisemiseksi Archax on tehnyt yhteistyötä Clearbankin kanssa, joka tarjoaa pääsyn näihin tarpeisiin.

Jos näistä asioista käy selvästi ilmi, tulevan markkinapaikan käyttäjillä ei ole niillä niukkaa omaisuuden kauppaa ja altistumista.

Archaxin toimitusjohtaja, Graham Rodford, äskettäin kommentoi näiden kumppanuuksien osalta,

“Teknologiakumppanimme ovat vertaansa vailla, meillä on käytössämme 35 digitaalisen liikkeeseenlaskun putki, ja ilmoitamme maailmanlaajuisten välittäjien ja markkinatakaajien käyttöön.”

Puhuminen Grahamin kanssa

Käynnissä olevassa haastattelusarjassamme täällä arvopapereissa.io olemme olleet onnekkaita, että olemme saaneet päätökseen yksinomaisen keskustelun Archaxin toimitusjohtajan Graham Rodfordin kanssa.

Tässä keskustelussa saamme lisätietoja siitä, mitkä ovat yrityksen tavoitteet, miten he aikovat saavuttaa ne ja mikä erottaa sen kilpailusta. Muista lukea keskustelu TÄSTÄ saadaksesi lisätietoja tästä lupaavasta yrityksestä.

Archax

Vuonna 2018 perustettu Archax ylläpitää toimintaansa Lontoossa, Iso-Britanniassa. Ennen kaikkea Archax toivoo palvelevansa sekä ammattimaisia ​​että institutionaalisia sijoittajia käynnistämällä pian digitaalisten arvopaperimarkkinoidensa.

Toimitusjohtaja Graham Rodford valvoo tällä hetkellä yrityksen toimintaa.

ArchaxArchax

Katso tämä video YouTubessa

Taloushallinnon viranomainen (FCA)

Vuonna 2013 perustettu FCA on finanssialan sääntelyviranomainen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämän sääntelyviranomaisen tavoitteena on varmistaa oikeudenmukaiset ja avoimet markkinat kaikille osallistujille.

Toimitusjohtaja, Nikhil Rathi, valvoo tällä hetkellä FCA: n toimintaa.

Julkaisussa Muut uutiset

Yksi syy siihen, että Archax on joutunut tuotteen lanseerauksen kärkeen, on varhaisen sijoittajan tuki. Yksi tällainen sijoittaja kiinnitti äskettäin huomiomme, koska se on myös ottanut askelia eteenpäin. Tämä olisi SPiCE VC ja sen vasta muodostettu yhteistyö Coinbase Custodyn kanssa.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka SPICE-rahakkeet ovat löytäneet uuden turvapaikan Coinbasen säilytyspalvelujen kautta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map