Top 5 mest lovende projekter på Binance Smart Chain

Der er forskellige projekter, der begynder at udvide sig til Binance Smart Chain (BSC). Dette blockchain-netværk er oprettet for at tilbyde brugere og udviklere mere effektive, hurtige og pålidelige tjenester end traditionelle blockchains. 

Dette er grunden til, at vi har besluttet at oprette denne guide over de 5 mest lovende projekter på Binance Smart Chain. Markedet for decentraliseret finansiering (DeFi) er vokset igennem hele 2020, og det kan ses i et stort antal udgivne nye projekter. 

PandekageSwap

PandekageSwap er en decentral børs (DEX), der kører oven på BSC. Imidlertid fungerer denne platform ikke kun som en DEX, men også som en decentral finansiering (DeFi) -tjenesteudbyder. 

Nogle af de funktioner, der i øjeblikket tilbydes af PancakeSwap, inkluderer handel, optjening af renter på forskellige udbyttebedrifter og deltagelse i PancakeSwap-lotteriet. 

Handelsplatformen fungerer som en automatiseret market maker (AMM), der giver brugerne mulighed for at udveksle deres valutaer ved hjælp af BSC. Dette svarer til, hvordan DEX fungerer oven på Ethereum (ETH) -netværket. Den største forskel er, at Binance Chain er meget mere effektiv med hensyn til gebyrer og transaktionstider. 

Earn-løsningen vil hjælpe brugere med at tjene CAKE-kryptokurrency. Dette kan opnås ved at deltage i udbyttebedrifter, indsats og også sirupspuljer. Sirup Pools tillader projekter at distribuere en del til deres tokens til CAKE token-indehavere. 

Endelig giver PancakeSwap-lotteriet brugere mulighed for at matche 4 numre på de billetter, de har købt, og vinde 50% af hele lotteripuljen. Brugere, der matcher 2 eller flere tal i den rigtige position, er dog også garanteret at vinde en belønning. 

I den sidste uge har PancakeSwap gjort registreret 34,44.000 brugere, der håndterede et volumen på $ 106 millioner. Desuden er 64.910 transaktioner blevet behandlet ved hjælp af PancakeSwap. I dag er dette det største projekt, der kører oven på Binance Smart Chain-netværket. 

Pancacke swap

BSCex

BSCex er en ny decentraliseret cryptocurrency-udveksling, der ønsker at gøre Binance off-chain-tjenester tilgængelige på blockchain. Desuden arbejder teamet bag BSCex også for at promovere mange funktioner på DeFi-markedet for at give brugerne økonomiske fordele. 

BSCex fungerer ved at anvende en teknologi kaldet Cross Liquidity Layer 2. På denne måde er det muligt at bruge likviditeten af ​​forskellige AMM’er på BSC for at tilbyde brugerne endnu bedre likviditets- og afkastopdrætstjenester til handlende. 

Nogle af de tjenester, der tilbydes af BSCex, inkluderer SwapX, Launchpad, LaunchpoolX og DexX. SwapX er det nøgleprodukt, der tilbydes af BSCex-økosystemet. Det fungerer som Binance’s Liquid Swap, men det tilbyder langt mere avancerede løsninger og muligheder for brugerne. Derudover understøtter SwapX andre stablecoins og digitale aktiver, hvilket gør det mere tilgængeligt for alle. 

Som navnene antyder, repræsenterer LaunchpadX og LaunchpoolX Binance-udvekslingsløsningerne, men på blockchain. Ved at bruge LaunchpadX kan brugerne nemt skaffe penge gennem Inital Dex Offerings (IDO). LaunchpoolX giver investorer mulighed for at bruge tokens til at opdrætte nye tokens gratis. Dette vil belønne brugere med nyligt mønter, der senere kan handles. 


DexX er den decentraliserede kryptobørs, der bruger den nyeste teknologi til at få den bedste likviditet for forhandlere. Dette vil give brugerne mulighed for at have funktioner som en central børs og en bred vifte af markedsordrer. 

BSCex officielle hjemmeside

Venus

Det Venus-protokol er det andet af vores top 5 mest lovende projekter på Binance Smart Chain. Venus fungerer som et algoritmisk pengemarkedssystem, der sigter mod at bringe et decentralt udlåns- og kreditsystem til Binance Smart Chain. 

Holdet bag Venus-protokollen har arbejdet for at give brugerne mulighed for at låne aktiver, hvis værdi er 75% eller lavere end de aktiver, der leveres som sikkerhed. Desuden kan enkeltpersoner tjene renter ved at give likviditet til protokollen. 

Desuden kan brugerne præges det digitale VAI-aktiv. VAI er en stablecoin, der er knyttet til et 1-til-1 forhold til den amerikanske dollar. Derudover får brugerne adgang til XVS-tokenet, der fungerer som et BEP-20-styringstoken. Brugere kan bruge det til at stemme og være en del af netværkets beslutninger. 

Venus er også en af største protokoller, der kører oven på Binance Smart Chain. I de sidste 7 dage har der været 1,21 tusind brugere på platformen, der håndterede en samlet mængde på $ 96,44 millioner og behandlede 14.760 transaktioner. 

Venus Binance

BageriBytte

BageriBytte er også en af ​​de største og mest populære protokoller, der kører oven på Binance Smart Chain. Dette projekt fungerer som en decentral og automatiseret markedsføringsprotokol, der også tilbyder NFT-handelsløsninger til brugerne. 

Ud over det arbejder BakerySwap også for at blive udviklingen af ​​Uniswap, en af ​​de største DeFi-protokoller på kryptokurrencymarkedet. Hovedforskellen er, at BakerySwap kan tilbyde bedre tjenester til en billigere pris og på en meget mere effektiv måde. 

BakerySwap arbejder med BAKE-tokenet, der kan bruges til afstemning i regeringsførelse og også til modtagelse af udbytte fra transaktionsgebyrer. Desuden kan brugerne bruge tokenet til at oprette tilfældige kombinationsmåltider, skabe unik NFT, der fungerer som et samlerobjekt og som et landbrugsværktøj til BAKE. 

Det er værd at tage i betragtning, at de belønninger, der tilbydes af BAKE-platformen til likviditetspuljer, inkluderer BUSD, ETH, BTC, DOT, LINK og BAKE versus BNB. 

Platformen håndteres 715 brugere inden for de sidste 7 dage og formåede at have mere end 5.670 transaktioner. Den samlede handelsvolumen var lig med $ 2,32 millioner. 

BageriBytte

Spartansk protokol

Det Spartansk protokol er en protokol for incitamenteret likviditet og også syntetiske aktiver, der kører oven på Binance Smart Chain-netværket. Ved at tilskynde investorer er det muligt at danne og oprette en bred vifte af likviditetspuljer, der kan bruges til frembringelse af syntetisk token, udlån, derivater og mere. 

Ved at stille incitamenterede likviditetspuljer til rådighed er det muligt at drive kapitalformation på markedet og tilvejebringe likviditet. Ved at bruge et sæt likviditetsfølsomme gebyrer kan systemet til enhver tid korrigere token-købekraft og muliggøre skalerbar vækst. 

Brugere kan oprette en lang række o syntetiske aktiver, der bruger prisankre leveret af likviditetspuljer. Disse aktiver vil også blive sikkerhedsstillet med aktier i likviditetspuljen. 

Spartansk

Top 5 mest lovende projekter om Binance Smart Chain Final Words

Der er mange andre protokoller og platforme, der kører oven på Binance Smart Chain-netværket. Binance udvider også sine løsninger og tjenester til et stort antal nye brugere og forhandlere. I disse top 5 mest lovende projekter på Binance smart chain har vi set, hvordan DeFi fortsætter med at dominere det decentrale marked. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map