Prime XBT Cryptocurrency Trading Platform Review

Prime XBT είναι μια από τις πιο προηγμένες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στον κλάδο. Ιδρύθηκε το 2018, αυτή η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες διαπραγμάτευσης για πάνω από 30 διαφορετικά εικονικά νομίσματα με μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών 545 εκατομμύρια δολάρια. 

Η εταιρεία λειτουργεί τώρα με περισσότερους από 40 υπαλλήλους και τρία γραφεία που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Προς το παρόν προσφέρουν μόχλευση συναλλαγών για Bitcoin (BTC), το μεγαλύτερο cryptocurrency στην αγορά και άλλα altcoins. Αυτά τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν Ethereum (ETH), XRP και Litecoin (LTC), τα οποία επίσης αναγνωρίζονται ως μερικά από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. 

Prime XBT προσφέρει επίσης στους πελάτες πρόσβαση σε ρευστότητα και διάφορα εργαλεία διαπραγμάτευσης που στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους χρήστες να εκτελέσουν τις στρατηγικές συναλλαγών τους όπως είχαν προγραμματιστεί. Όλες οι λύσεις που παρέχονται από την πλατφόρμα βασίζονται σε πρότυπα ασφαλείας που βοηθούν τα άτομα να αισθάνονται ασφαλή και να απολαμβάνουν αποτελεσματικά συστήματα. 

Εύκολο στη χρήση και καθαρό περιβάλλον εργασίας για τους εμπόρους

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για τους χρήστες είναι να έχουν μια σαφή και εύχρηστη πλατφόρμα. Αυτό περιλαμβάνει μια διεπαφή που έχει αναπτυχθεί για να κάνει τους χρήστες να έχουν σαφή χρήση της πλατφόρμας. Το ευκολότερο είναι να βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για συναλλαγές, τόσο καλύτερη είναι η συνολική εμπειρία για τον χρήστη. 

Εκτός από αυτό, έχουν 100% ανώνυμους λογαριασμούς για το χρήστη χωρίς επαληθεύσεις KYC. Αυτό είναι καλό για πολλούς εμπόρους που θέλουν να αποφύγουν την παροχή πληροφοριών σε πολλές πλατφόρμες του χώρου. 

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης CFD, forex και άλλους δείκτες. Υπάρχουν μεγάλα και δευτερεύοντα ζεύγη νομισμάτων. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετοί δείκτες, συμπεριλαμβανομένου του FTSE 100 ή του S&P 500, μεταξύ άλλων. Αυτό θα παρείχε στα άτομα τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συναλλαγές σε διάφορες αγορές και όχι μόνο σε κρυπτονομίσματα. 

Οι χρήστες θα πρέπει να δώσουν ένα email και έναν κωδικό πρόσβασης για να εγγραφούν σε αυτήν την πλατφόρμα. Θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε να καταθέτετε τα χρήματά σας και να διαχειρίζεστε το πορτοφόλι σας με λίγα απλά βήματα. Άλλες ανταλλαγές απαιτούν από τις ομάδες υποστήριξής τους να ελέγχουν τα παρεχόμενα έγγραφα και τις εικόνες που παρουσιάζονται. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Prime XBT πρέπει να θεωρείται μια εξαιρετική και εύχρηστη πλατφόρμα για εμπόρους και χρήστες κρυπτογράφησης. Πράγματι, το χρηματιστήριο αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν τις συναλλαγές σε μόλις 40 δευτερόλεπτα μετά την εγγραφή τους. 

Στο αριστερό μέρος της οθόνης, οι έμποροι θα έχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τα διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών που είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση. Είναι υπέροχο να αναζητάτε τις πιο σημαντικές συναλλαγές και να έχετε μια επισκόπηση των γενικών τιμών στην αγορά κρυπτογράφησης. Το ενδιαφέρον για αυτό είναι ότι μπορείτε να έχετε ζεύγη συναλλαγών FX και ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όλα στην ίδια διεπαφή, γεγονός που το καθιστά πολύ χρήσιμο για επαγγελματίες εμπόρους που πραγματοποιούν συναλλαγές με διαφορετικά ζεύγη και αγορές. 

Στο κέντρο της οθόνης, θα έχουμε ένα γράφημα που μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε χρήστη. Αυτό είναι ιδανικό για τεχνικούς αναλυτές που χρειάζονται και απαιτούν πολλά εργαλεία για να λειτουργήσουν. Με όλα τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα σε αυτήν την πλατφόρμα θα ήταν σίγουρα άνετο για τα άτομα να αρχίσουν να σχεδιάζουν τις εμπορικές τους στρατηγικές και να κάνουν τις συναλλαγές που χρειάζονται. 

Η κύρια οθόνη θα μοιραστεί επίσης με τους εμπόρους όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το Υπόλοιπό τους, τα ίδια κεφάλαια που έχουν, μη πραγματοποιημένο PLN, το χρησιμοποιημένο περιθώριο και το διαθέσιμο περιθώριο, μεταξύ άλλων. Αυτό, και όλα τα εργαλεία διαπραγμάτευσης και τεχνικά διαθέσιμα για εμπόρους θα κάνουν το Prime XBT μία από τις πιο προηγμένες πλατφόρμες για το εμπόριο ψηφιακών στοιχείων και σε άλλες παραδοσιακές αγορές. 

Η Prime XBT συνεργάζεται επίσης με προϊόντα. Αυτό είναι υπέροχο, δεδομένου ότι έγινε μια από τις λίγες πλατφόρμες που προσφέρει μεγάλο αριθμό εργαλείων για τους εμπόρους για τη βελτίωση των στρατηγικών συναλλαγών τους. 


Μερικά από τα προϊόντα που μπορούν να βρεθούν στο Prime XBT περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Φυσικό αέριο
  • Λάδι Brent
  • Μαζούτ
  • Χρυσός
  • Αμοιβές

Prime XBT Technology and Trades

Τόσο οι νεοεισερχόμενοι όσο και οι επαγγελματίες έμποροι στην αγορά κρυπτογράφησης μπορούν να απολαύσουν τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει η Prime XBT- Οι χρήστες θα έχουν εξαιρετικά αξιόπιστα δεδομένα αγοράς που μπορούν επίσης να αντικατοπτρίζονται στην απόδοση αυτής της πλατφόρμας. 

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων πίσω από αυτήν την ανταλλαγή έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικά γρήγορο σύστημα εκτέλεσης παραγγελιών που επιτρέπει την εκτέλεση συναλλαγών < 7,12 ms κατά μέσο όρο. Αυτός είναι ένας από τους ταχύτερους χρόνους εκτέλεσης σε ολόκληρο τον κλάδο κρυπτογράφησης, ο οποίος διαθέτει πολλά ανταλλακτικά και πλατφόρμες για την εκτέλεση εμπορικών δραστηριοτήτων. 

Επιπλέον, προσφέρουν επίσης στους εμπόρους μια μηχανή συναλλαγών που έχει εφαρμογή διαχείρισης κινδύνων σε πραγματικό χρόνο που υποστηρίζεται από την υποδομή της Amazon AWS. Λόγω του γεγονότος ότι η ανταλλαγή συνδέεται με μεγάλο αριθμό παρόχων ρευστότητας, υπάρχει χαμηλή καθυστέρηση και οι τιμές εμφανίζονται αξιόπιστα στην πλατφόρμα. 

Σύμφωνα με στοιχεία που παρέχονται από την ανταλλαγή, το 74,1% των εντολών αγοράς των πελατών εκτελέστηκαν στην τιμή που περίμεναν. Αυτό είναι πολύ υψηλότερο από τα παραδοσιακά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, τα οποία μπορούν να προσφέρουν λιγότερο αποτελεσματικά συστήματα αντιστοίχισης. Το 20,8% των χρηστών παρουσίασε θετική προσφορά για την αγορά τους και μόνο το 5,1% είχε αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ένας από τους χαμηλότερους αριθμούς σε ολόκληρη την αγορά. 

Κάθε μια από τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται από τους χρήστες θα έχει αμοιβές που θα βοηθούσαν την ανταλλαγή να κερδίσει χρήματα με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Η χρέωση συναλλαγής είναι ελάχιστη, ίση με 0,05% για τα περισσότερα ζεύγη συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, XRP / USD και EOS / USD. 

Οι θέσεις long που χρησιμοποιούν μόχλευση θα πρέπει επίσης να πληρώνουν τέλη. Ωστόσο, τα τέλη είναι διαφορετικά ανάλογα με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που διαπραγματεύονται. Επιπλέον, εάν είστε λανθασμένοι στην αγορά, η χρηματοδότηση ανά ημέρα θα ήταν επίσης διαφορετική από ό, τι εάν ανοίξετε μια θέση θέσης. 

Εκτός από αυτό, υπάρχουν τέλη ανάληψης που θα πληρώνονταν από χρήστες που χρησιμοποιούν τα χρήματά τους στο χρηματιστήριο. Προς το παρόν, οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν μόνο Bitcoin στο πορτοφόλι Prime XBT. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αποσύρσεις που κάνουν οι χρήστες. 

Οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ανταμείβονται μέσω του προγράμματος συνεργατών. Όσο περισσότεροι χρήστες λαμβάνουν παραπομπές, τόσο καλύτερο θα κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Οι πρώτες άμεσες παραπομπές θα σας προσφέρουν κέρδη 20%, 15% κέρδη στο δεύτερο επίπεδο παραπομπής, 10% το τρίτο επίπεδο παραπομπής και 5% την τελευταία. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την προώθηση της πλατφόρμας και επίσης να κερδίζετε χρήματα με την ανταλλαγή. 

Σταθερή επένδυση σε R&Δ και Ασφάλεια

Η Prime XBT επενδύει στην R&D και νέες λύσεις για τους χρήστες. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που καθιστούν αυτή την πλατφόρμα μία από τις καλύτερες στην αγορά.

Όπως εξηγούν στον επίσημο ιστότοπό τους, δείχνουν πόσο δυναμικοί είναι και πώς εργάζονται πάντα για την εξυπηρέτηση των καλύτερων συμφερόντων των πελατών τους. Επιπλέον, θέλουν να προχωρήσουν τα επόμενα χρόνια ως η πιο καινοτόμος πλατφόρμα στον κόσμο, επαναπροσδιορίζοντας τις υπηρεσίες τους σε τακτική βάση και επιτρέποντας στους εμπόρους να εκπληρώσουν τις ανάγκες τους. 

Οι ανταλλαγές έχουν επηρεαστεί πολλές φορές από εισβολές και επιθέσεις από κακόβουλα μέρη. Η βιομηχανία κρυπτογράφησης είχε πολύ κακά πρότυπα ασφαλείας στο παρελθόν, γι ‘αυτό τα χρηματιστήρια επενδύουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να γίνουν ασφαλέστερα για τους εμπόρους και τους επενδυτές. 

Τα περισσότερα από τα χρήματα που διατηρούνται από την πλατφόρμα θα αποθηκευτούν σε ψυκτική αποθήκευση. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να επηρεαστούν από διαδικτυακούς εισβολείς και ότι τα χρήματα είναι ασφαλή από κακόβουλα προγράμματα και άλλες απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing). Το καυτό πορτοφόλι που χρησιμοποιείται από το χρηματιστήριο χρηματοδοτείται με μερικά νομίσματα για την παροχή ρευστότητας στους εμπόρους. 

Χρησιμοποιούν επίσης την τεχνολογία Cloudflare για να αποφύγουν τις Κατανεμημένες Επιθέσεις Άρνησης Υπηρεσίας (DDoS) που ήταν πολύ συχνές στη βιομηχανία κρυπτογράφησης τα τελευταία χρόνια. 

Βασικά, η ανταλλαγή λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των χρηστών και των κεφαλαίων τους από κακόβουλες προσπάθειες επιθέσεων και εισβολέων. Αυτό πρέπει να θεωρηθεί πολύ θετικό σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια που εξακολουθούν να διατηρούν μεγάλες ποσότητες ψηφιακών στοιχείων στο διαδικτυακό τους πορτοφόλι. 

Επιπλέον, διαθέτουν κρυπτογράφηση SSL που θα προστατεύει όλες τις πληροφορίες που στέλνετε μέσω της ανταλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα ήταν δυνατό για κακόβουλα μέρη να το εκμεταλλευτούν ή να κλέψουν τα δεδομένα σας. Εκτός από αυτό, η σελίδα χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο “bcrypt” για να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις μιας εξωτερικής επίθεσης. 

Συνιστάται πάντα να ενεργοποιήσετε το 2FA προκειμένου να μειώσετε τις πιθανότητες πρόσβασης τρίτου μέρους στον λογαριασμό σας και κατά συνέπεια στα χρήματά σας. Αν και αυτό είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό ασφαλείας στις σημερινές ανταλλαγές, δεν προσφέρουν όλες οι πλατφόρμες αυτήν τη λύση. 

συμπέρασμα

Prime XBT είναι μια από τις πιο προηγμένες πλατφόρμες ανταλλαγής που έχει αναπτυχθεί στην αγορά κρυπτογράφησης για εμπόρους. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις καλύτερες υπηρεσίες που παρέχονται από αυτήν την ανταλλαγή. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα αντιστοίχισης συναλλαγών που θα παρέχουν στους χρήστες τις καλύτερες υπηρεσίες ανταλλαγής. 

Τέλος, έχουν αναπτύξει επίσης ένα εξαιρετικό σύστημα ασφάλειας για τους εμπόρους να είναι ασφαλείς για τα χρήματα που καταθέτουν στην πλατφόρμα. Οι ανταλλαγές έχουν επηρεαστεί από παραβιάσεις και άλλα ζητήματα και η Prime XBT λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μείωση αυτών των ζητημάτων. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map