KaratGold Coin (KBC) bliver optaget på HitBTC efter en af ​​de største ICO’er nogensinde i historien

KaratGold Coin (KBC), et spil, der skifter kryptokurrency, der repræsenterer kryptoniseret guld, der kan overføres omkostningseffektivt, sikkert og i realtid på tværs af grænser, er nu opført i HitBTC. En satsning fra KaratBars International, KaratGold Coin har for nylig afsluttet en meget succesrig ICO, der sikrede investeringer til en værdi af over hundrede millioner USD.

24. juni 2018

KaratBars International glæder sig over at kunne meddele, at deres guldbaserede kryptovaluta KaratGold Coin (KBC) for nylig er blevet tiltrådt i HitBTC, en af ​​de førende kryptokurrencyudvekslinger. Den første kryptokurrency nogensinde, der knytter værdien til guldprisen, har KaratGold Coin for nylig afsluttet en af ​​de mest succesrige ICO-kampagner nogensinde med en samling på godt hundrede millioner amerikanske dollars..

Guld har fungeret som international betaling såvel som investeringsmiddel i mere end fire tusind år. Skønt de moderne juridiske valutaer ikke længere understøttes af guld, bruger mange centralbanker rundt om i verden stadig guld som deres valutareserve. Kerneideen i KaratGold Coin (KBC) drejer sig om at levere en effektiv løsning på kryptovalutas volatilitet og uforudsigelighed ved at udnytte stabiliteten og pålideligheden af ​​guld.

Arkitekturen i KaratGold Coin (KBC) økosystemet er baseret på den sikre, omkostningseffektive og hurtige Ethereum blockchain-protokol og dokumenterede finansielle sikringsstrategier. I modsætning til mange andre hjælpeprogrammer er denne mønt designet til at være et kryptoaktiv understøttet af en bestemt håndgribelig mængde guld. Som et resultat sikres mønts stabilitet på lang sigt af dens guldsikkerhed.

KaratGold Coin er udtænkt af Harald Seiz, en tysk iværksætter og veteran i den finansielle industri. Grundlaget for KaratGold Coin (KBC) blev bygget af Haralds første produkt CashGold. Dette er et brugervenligt betalingssystem, hvor små guldstænger er repræsenteret på en bestemt type papir, der ligner en pengeseddel. Økosystemet består også af KaratPay og KaratGold Wallet. Førstnævnte er en online platform, der letter elektronisk registrering af CashGold. På den anden side tillader KaratGold Wallet brugere at købe, sælge, holde og administrere forskellige kryptovalutaer sammen med kryptoniserede aktiver.

Nogle af de vigtigste fordele ved KaratGold Coin er

  • Relateret til 24 karat guld
  • Passende mængder KaratGold-mønter kan til enhver tid udskiftes i CashGold
  • Lettelse af realtidsbetalinger hvor som helst og når som helst
  • Omkostningseffektiv
  • Bitcoin og andre kryptovalutaer kan bruges til køb af KaratGold Coin
  • Gratis og grænseløs overførsel
  • Stigende betydeligt antal godkendelsespunkter
  • Lave gebyrer, der betales af købmænd for brugen af ​​KaratGold Coin og KaratGold Ecosystem

”Den globale accept og anerkendelse af guld som en sikker havn vil gøre Mønt og CashGold til et af de førende betalingsalternativer på verdensplan,” forklarer Harald Seiz. ”Derfor vil indehavere af mønt ikke kun nyde beskyttelse mod inflation og vage regeringer og økonomier, men også have mulighed for at deltage i den værdistigning, der vil blive opnået i fremtiden.”

Tre af Asiens største guldhandelsfirmaer har allerede indgået et samarbejde med KaratBars International for at udføre flere millioner guldtransaktioner på daglig basis. Desuden har en høj procentdel af virksomhedens 480.000 CashGold-produkt ejere købt KaratGold Coin til at eje små mængder 24 karat guld. KaratBars International er også i færd med at åbne en af ​​verdens tidligste fuldt licenserede kryptokurrencybanker i Miami, der tilbyder et udsøgt udvalg af tjenester til handlende, investorer, investeringsselskaber og individuelle forbrugere.

Tilmelding til HitBTC er et vigtigt skridt fremad i dette projekt, og KaratGold Coin (KBC) forventes snart at finde vej til andre populære børser, herunder Poloniex, Bithumb, Bitfinex, Bittrex og mange andre. Mønterne handles i øjeblikket med en cent, og denne værdi er lige ved at gå op med spring, da den er helt immun over for de normale valutasvingninger og markedssvingninger.

For at finde ud af mere om KaratGold Coin, besøg venligst https://karatgold.io/

Om KaratGold Coin: KaratGold Coin er en blockchain-baseret kryptokurrency, der er knyttet til fysisk deponeret guld i form af den såkaldte CashGold. Et bestemt antal KaratGold-mønter kan til enhver tid udveksles til den passende mængde CashGold. Det er designet til at blive brugt som et generelt accepteret elektronisk betalingsmiddel for alle, der betragter guld som et traditionelt, sandt, sikkert og værdistabilt medium.

Internet side: https://karatgold.io/

E-mail: [e-mail beskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map