Inside Chainfuel: Telegram Management Dashboard tager kryptoindustrien med storm

Det er ingen hemmelighed, at Telegram fortsat er den dominerende platform for kryptosamfund i dag.

Den allestedsnærværende skyldes i vid udstrækning takket være dens fokus på sikkerhed, databeskyttelse og kryptering (farvel, Facebook!).

Men som enhver, der har deltaget i store Telegram-samfund med tusinder, titusinder eller endda hundreder af tusinder af medlemmer, kan bevidne, skaleres mobilchat-appen ikke altid elegant med så store tal.

Community Managers og administratorer af så store Telegram-samfund vil have følt denne smerte endnu mere akut: mens Telegram er et must-have for kryptosamfund i dag, giver store udfordringer at administrere sådanne samfund i stor skala..

Crypto-samfundschefer i dag er blandt andet ansvarlige for:

 • At beskytte deres community-medlemmer mod spammere, svindlere og trolde.
 • Vejledende produktive og sunde samtaler i gruppen.
 • At skabe et varmt og indbydende miljø for nye medlemmer.
 • Holde samfundet opdateret og informeret med de seneste nyheder, opdateringer og ressourcer fra projektet / virksomheden.
 • Besvare spørgsmål og besvare forespørgsler fra medlemmerne af samfundet
 • Indstilling af gruppens kultur og tone ved at straffe dårlig opførsel og belønne god opførsel.

(Du kan lære mere om den rolle, som crypto community management udvikler sig i den gratis e-bog, “De 7 søjler i Crypto Community Management”)

Mens Telegram giver en solid mobilchatoplevelse og massive netværkseffekter, er det kort til at tilbyde Telegram Community Managers og Admins de værktøjer, de har brug for til effektivt at styre disse grupper i skala.

Og det er her Kædebrændstof, et nyt Telegram-styringsværktøj designet specielt til store krytpo-samfund kommer ind.

Chainfuel eksploderede i kryptoindustrien i februar i år, da de genstartede deres Gratis Telegram Analytics & Anti-Spam Bot til forsiden af Produktjagt.

Med udgangspunkt i succesen med deres erfaringer med at køre Telegram Community Management Services i flere store kryptosamfund, satte Chainfuel-teamet op med at opbygge et produkt, der ville automatisere og strømline alle de almindelige arbejdsgange for Telegram Community Managers, hvilket gør deres samfund mere sikre, engagerende, og informeret.

Og baseret på den voksende liste over de bedste kryptoprojekter, der bruger Chainfuel i dag – herunder NEO, Ontology, Quoine, mybit og mere – ser det ud til, at produktet resonerer blandt nogle af de største navne i branchen.

I dag tilbyder Chainfuel to serviceniveauer: Chainfuel Free og Chainfuel PRO

Chainfuel Free er designet til små grupper, hobbyister og startups, der lige er kommet i gang med Telegram og tilbyder brugerne gratis Telegram Analytics, Spam Blocking og et let CRM-værktøj.

Analytics


For enhver virksomhed, der administrerer deres community på Telegram, er det vigtigt at spore KPI’er og metrics for communityet, så du kan måle effektiviteten af ​​din indsats for marketing, PR og community management.

Mens Telegram ikke tilbyder nogen sådan analyse indbygget, kan Telegram-administratorer nu få adgang til sådan indsigt i Chainfuel Analytics-dashboardet.

Med Chainfuel’s Analytics-tilbud kan community-ledere se:

 • I alt medlemmer
 • Nye medlemmer (over enhver tidsperiode)
 • Churned Members (over enhver tidsperiode)
 • # Besked (over enhver tidsperiode)
 • Daglige aktive brugere
 • Gennemsnitlige daglige beskeder

Samt diagrammer, der viser:

 • Gruppestørrelse over tid
 • Beskeder & aktivitet over tid

Med disse data lige ved hånden er Chainfuel’s kunder i stand til at tage datadrevne beslutninger omkring deres samfund og markedsføringsstrategier.

En væsentlig begrænsning, vi fandt i Chainfuel’s analysetilbud, er, at det ikke kunne vise os historiske data fra vores gruppe – det kan kun vise statistik fra det tidspunkt, vi installerer Chainfuel.

Mens skuffende, forklarede Matt Nguyen, en af ​​medstifterne af Chainfuel, at dette skyldtes begrænsninger i Telegram Bot API, som de bruger til at få adgang til gruppedata, så det er uforståeligt.

Alligevel ønsker vi, at der var en nem måde at se tidligere data på, så med den begrænsning giver vi Chainfuel 4/5 stjerner i Analytics.

Spam-blokering

Som enhver, der har været i en hvilken som helst højt profileret Crypto Telegram Group kan attestere, er spam en af ​​de største faktorer, der påvirker Telegram-samfund i dag, som sådan er bekæmpelse af spam en af ​​de øverste prioriteter for crypto community-ledere i dag.

For at hjælpe Telegram-administratorer med at bekæmpe spam tilbyder Chainfuel en lang liste over konfigurationsindstillinger, som administratorer kan justere i henhold til de unikke behov i deres projekt.

Chainfuel’s Anti-Spam-funktioner inkluderer:

 • Generelle indstillinger = Slå Til / Fra Deltag og efterlad meddelelser
 • Begrænsninger for nye medlemmer = indstil en tidsperiode, hvor nye gruppemedlemmer er begrænset fra at sende forskellige slags meddelelser.
 • Globale beskedbegrænsninger = forbyder forskellige slags meddelelser direkte.
 • Sortlister / hvidlister = Forbyder forskellige stødende sprog for andre sortlisteord og hvidlisting af bots.

Ud over disse konfigurationsindstillinger anvender Chainfuel’s en proprietær anti-spam maskinindlæringsalgoritme, der konstant opdateres baseret på de nyeste teknikker, som spammere anvender på Telegram.

Hvert indlæg, der er lavet i et Chainfuel-samfund, analyseres for lighed med kendte spamteknikker, og hvis der bestemmes en signifikant match, markeres indlægget som spam og slettes.

Selvom vi ikke fik en chance for virkelig at stresstest Chainfuel’s anti-spam-funktioner i stor skala (da vores Telegram-gruppe ikke rigtig blev angrebet af spammere), talte vi med en række Chainfuel’s Anti-Spam-brugere, der har sagt at Chainfuel har været yderst hjælpsom ved at fjerne spam.

Konfigurationsindstillingerne ser ud til at være et hit – hvilket giver administratorer fleksibiliteten til at konfigurere deres moderationsniveauer, så de passer til deres behov, men vi har hørt, at Chainfuel har plads til at forbedre deres anti-spam-maskinlæringsalgoritme – nogle sværere at identificere spam teknikker stadig finde vej ind i grupper til tider, så Telegram Admins bliver stadig nødt til at være opmærksomme, selv mens Chainfuel ser ud til at håndtere de fleste af spam-teknikker på lavere niveau effektivt.

Til dette giver vi Chainfuel en 4,5 / 5 på Anti-Spam.

CRM / People Insights

Sidst men ikke mindst tilbyder Chainfuel Telegram Admins en ny funktion i rummet: en letvægts CRM til deres Telegram Community.

Telegramadministratorer er ofte nødt til at finde og søge efter medlemmer af samfundet og udføre bestemte handlinger for dem.

Mens Telegrams oprindelige iOS-app tilbyder en simpel søgefunktion for medlemmer af samfundet, tilbyder den ikke noget mere i vejen for at se hver persons aktivitet, engagementniveauer eller andet end enkle adminhandlinger.

Når du leger med dette i vores testgruppe og snakker med andre Chainfuel-brugere – er der en forståelig mængde spænding omkring de nye muligheder her.

Med Chainfuel’s CRM har Telegram Admins for første gang nogensinde muligheden for at spore statistik og engagementstal på individuelle Telegram-community-medlemmer.

Vi kunne se tidligere beskeder, deltage / forlade datoer og # beskeder.

Desuden var vi begejstrede for at finde en funktion, der gjorde det muligt for os at markere bestemte medlemmer, så vi kunne få besked, når de deltog i gruppen – en virkelig praktisk funktion til at holde øje med bestemte personer, der var opmærksomme i vores samfund (alt fra hvaler til influencers, til bare BFF’er, vi vil holde styr på).

Yderligere forklarede Matt Nguyen, medstifter af Chainfuel, ”Der er meget mere at komme i vores CRM-funktion. Vi introducerer tagging og avanceret søgning, som giver dig mulighed for at oprette segmenter i din brugerbase, som du kan udføre forskellige handlinger på og afstemninger & undersøgelser, der registrerer svar på individuelle brugerprofiler, så du også kan filtrere efter bestemte svar. ”

På grund af de stærke muligheder med Telegram CRM og det faktum, at vi endnu ikke har set lignende tilbud på markedet, giver vi Chainfuel 5/5 på CRM (og vi er glade for at se, hvor det går)..

Chainfuel PRO

Chainfuel’s gratis tilbud er rettet mod mindre projekter, hobbyister og startups i tidlige faser, der bare kommer i gang med Telegram og er 100% gratis for livet uden begrænsninger for gruppestørrelse eller brug.

For etablerede projekter, der kører Telegram-grupper i størrelsesorden Chainfuel’s PRO tilbud tilbyder endnu flere strømfunktioner, som store grupper kræver, inklusive mere avancerede anti-spam-, analyse- og CRM-værktøjer samt nogle ting, der ikke tilbydes gratis:

 • Forlovelsesværktøjer
 • Velkomstbeskeder
 • Planlagte meddelelser
 • RSS-integration
 • Afstemninger
 • Undersøgelser
 • Brugerdefinerede mærkebots
 • 1: 1 DM’er

Chainfuel-teamet tilbyder i øjeblikket 50% Chainfuel PRO-årlige planer i en begrænset tidsforsalg.

Bemærk: Chainfuel for nylig integreret Kyber Payments-widgeten til at acceptere kryptobetalinger via ethvert ERC20-token i Kyber-netværket.

Du kan lære mere om forkøb på https://app.chainfuel.com/presale, eller kontakt holdet i Chainfuel Telegram Community.

Konklusion

Med Telegrams nylige $ 1,8 m-tokensalg og det afventende Telegram Blockchain-projekt rundt om hjørnet er fremtiden lys for Telegram-økosystemet.

Og når Telegram vokser, vil behovet for værktøjer til gruppestyring, analyse, anti-spam og indsigt kun vokse sammen med det.

For kryptoprojekter, der administrerer store samfund på Telegram, er jobbet hårdt, men Telegram-bots og automatiseringsværktøjer kan hjælpe enormt.

Til det var vi tilfredse med de resultater, Chainfuel leverede i vores test, og vi ser frem til at se, hvad virksomheden har i vente for fremtiden.

Lær mere, og kom godt i gang med Chainfuel gratis på https://www.chainfuel.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map