Ikke-svampelige tokens: Samlerobjekter, kunst, spil og meget mere

I de senere år blev blockchain-industrien et stort marked for virksomheder til at frigive deres egne produkter og tjenester. Distribueret ledgerteknologi hjalp ikke kun virksomheder med at oprette deres egne virtuelle valutaer, men de har også været i stand til at oprette ikke-fungible tokens (NFT).

I dag er der mange brugssager til ikke-svampelige tokens som samlerobjekter, kunst, genstande i blockchain-baserede spil og også spekulation. Derudover er der flere ledere i rummet, der også udnytter kraften i blockchain-teknologi for at hjælpe andre med at oprette deres egne samleobjekter.

Hvad er et ikke-svampeligt tegn?

Ikke-svampelige tokens er kryptografiske tokens, der giver brugerne mulighed for at eje digitalt unikke ting. Den største fordel ved disse NFT’er er relateret til det faktum, at de ikke kan udveksles gensidigt, da det kan ske med nogle fortrolighedsfokuserede virtuelle valutaer. Hver af disse NFT’er bliver unikke og specielle på sin egen måde.

På grund af denne kvalitet og specifikation blev NFT’er meget nyttige i en bred vifte af industrier, selv uden for de traditionelle krypto- og blockchain-verdener. Med NFT’er kan virksomheder let oprette bekræftende knappe aktiver baseret på blockchain-teknologi.

I dag har disse NFT’er arbejdet massivt på blockchain-netværk såsom Ethereum (ETH) eller Tron (TRX), hver af dem med deres egne standarder. RSK-netværket tillader også brugere, firmaer og udviklere at oprette samlende tokens og NFT’er i blot et par enkle og nemme trin.

Collectable CryptoKitties

En af måderne, hvorpå NFT’er er udvidet, er med CryptoKitties. Dette var måske første gang, at NTF’er blev brugt massivt af crypto- og ikke-crypto-brugere. Platformen brugte Ethereum-netværket i 2017 og begyndelsen af ​​2018 for at opbygge en platform, hvor brugerne kunne udveksle deres samlebare katte – i nogle tilfælde var de tusindvis af dollars værd.

Galskaben ved dette spil førte til overbelastning af Ethereum-netværket, der registrerede en massiv stigning i transaktionsgebyrer og langsomme behandlingstider. Mange brugere på det tidspunkt besluttede at flytte til Litecoin (LTC) -netværket på grund af lavere gebyrer og overbelastning.

CryptoKitties afvikler præcedens. Brugere udvekslede NFT-tokens uden engang at vide, at de håndterede unikke og værdifulde genstande. Brugere behøvede ikke at vide, at disse katte var unikke. Der var ikke to identiske katte på CryptoKitties, og hver af dem havde en unik ID-kode til at identificere den.

Udvikling af NFT’er

ERC-721 anses for at være standarden for NFT’er. I øjeblikket bruges det over hele verden af ​​firmaer og brugere for at håndtere ikke-fungible tokens. Mens CryptoKitties var den første løsning, der massivt blev implementeret i kryptorummet, er der mange andre brugssager af NFT’er.

Spil og andre initiativer begyndte at bruge disse NFT’er for at give brugerne mulighed for at håndtere blockchain-baserede tokens, der var unikke. Brugere kan være sikre på, at de ting, de har, ikke gentages og ikke kan kopieres.

Nu, når det kommer til NFT’er, er Ethereum ikke den eneste mulighed. RSK leverer også en brugervenlig løsning til dem, der ønsker at oprette ERC-721 tokens i blot et par enkle trin. I de næste sektioner analyserer vi den indflydelse, som RSK i øjeblikket har på markedet, og hvordan det fremmer og bruger ERC-721-tokens.

I fremtiden kunne vi blandt andet se, at krypto og traditionel kunst blev repræsenteret med ikke-fungible tokens. Markedet er meget stort for NFT’er, og dette vil bestemt blive udnyttet af virksomheder og firmaer på markedet.


Der har været nogle tilfælde, hvor virksomheder og sportshold oprettede deres egne NFT’er til at dele blandt deres fans. På trods af at det ikke nåede et stort antal brugere, har initiativerne bestemt været et godt skridt i retning af at øge kendskabet til knaphed og blockchain-unikhed blandt ikke-krypto-brugere over hele verden. Dette er stadig et tidligt marked, og den potentielle vækst er bestemt meget for fremtiden.

RSK bygger infrastrukturen til at oprette samlepenne

Mens oprettelse af et NFT-token på en eller anden måde kan være kompliceret, tillader RSK i øjeblikket brugere at følge en enkel guide til at oprette ikke-svampelige tokens. Dette vil være meget ligetil og bruge RSK blockchain-netværket. Brugere kan blot følge den vejledning, virksomheden har oprettet, eller prøve nye løsninger og muligheder, hvis de har erfaring med håndtering af ERC-721-tokens.

ERC-721-tokens er meget vigtige, fordi det giver brugere mulighed for at overføre ejerskabet af et token, og det inkluderer også muligheden for at forespørge et tokens ejer. På denne måde vil brugerne være de virkelige indehavere af aktiverne bakket op af blockchain-teknologi.

RSK deler også med samfundet pædagogisk indhold om, hvordan man opretter ikke fungible tokens oven på RSK-netværket i blot et par enkle trin. De har afholdt et online webinar, hvor de viser alle de oplysninger, som brugerne skal kende for at få deres egne ikke-fungible tokens implementeret på RSK-netværket og klar til brug.

Der er flere webinarer der er blevet delt af RSK Smart, og som i øjeblikket tillader brugere at have mere information om NFT’er blandt andet. De deler meget detaljerede guider med trinvise data, så virksomheder og udviklere har meget klare oplysninger om, hvordan de korrekt opsætter deres NFT’er på markedet og begynder at udnytte deres magt..

Afsluttende ord

NFT’er er blevet udvidet over hele verden i de senere år. Der har været et par virksomheder, der tilbyder klare løsninger og information om ikke-svampelige poletter. To af disse virksomheder inkluderer CryptoKitties, som har frigivet det første vellykkede applikations- og samlespil oven på blockchain-teknologi ved hjælp af NFT’er.

I mellemtiden arbejder RSK dagligt for at uddanne samfundet i, hvordan man implementerer ikke-svampelige tokens. De har oprettet webinars og pædagogisk indhold, der vil være meget nyttigt for samfundet at begynde at bruge til deres projekter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map