Bitcoin kunne nå $ 400.000 i 2021

  • Den gennemsnitlige pris i 2021 kunne være omkring $ 100K.
  • Scenariet foreslår også $ 40K i det mindst positive scenario.
  • Markedet kan have brug for flere måneder, før det oplever en ny bullish tendens.

August starter, og det er normalt en måned med høj markedsvolatilitet.

Onsdagens makroenyheder har ikke været i stand til at ændre nogen af ​​de vigtigste scenarier for kryptokurver.

Jeg vil bruge undskyldningen for at komme ind i den klassiske feriemåned til at lave et lille stykke arbejde med prisforudsigelse for den næste to-årige cyklus.

Denne type projektion er så avanceret i tid, hvilket gør det kompliceret fra et teknisk synspunkt med en høj grad af tilfældighed.

BTC / USD har været styret i årevis af en trendlinje, omkring hvilken det kredser i en betydelig periode.

Den gennemsnitlige pris for denne fremskrivning i 2021 er $ 100K, men vi skal huske på, at prisen kan afvige betydeligt fra dette interval uden at bryde indbyrdes forhold.

Som jeg har tegnet på diagrammet, ville det høje interval være omkring $ 430K, mens det lave interval ville være på de allerede nedsatte $ 40K.

Det er relativt simpelt at definere et fremtidigt prisklasse. Men vi kan ikke glemme, at volatilitet har en betydelig indvirkning på kort sigt og kan nå for store niveauer for afvigelse fra gennemsnittet.

ETH / BTC dagligt diagram

ETH / BTC-parret handles i øjeblikket til 0,0213 og forbliver på et niveau af smerte, der trækker Altcoins-segmentet.

Strukturen af ​​de glidende gennemsnit indikerer, at det nuværende scenario stadig vil vare flere måneder. Alle tre er tilbøjelige nedad, og hvis de nogensinde beslutter at ændre retning, vil det ikke være en hurtig proces.

Over den nuværende pris er det første modstandsniveau på 0,0221 (prisbelastningsmodstand), derefter det andet på 0,023 (prisbelastningsmodstand) og det tredje på 0,0245 (EMA50).

Under den nuværende pris er det første supportniveau på 0,021 (prisbelastningsstøtte), derefter det andet på 0,020 (prisbelastningsstøtte) og det tredje på 0,0155 (dobbeltbelastningsstøttestøtte).


MACD på det daglige diagram mister både åbenheden mellem linjerne og det bullish kryds. Den mest sandsynlige udvikling er en lateral bevægelse, indtil linjerne kommer tættere på hinanden – og der er en bullish afvisning.

DMI på det daglige diagram viser bjørne klar til endnu et forsøg på at bryde ADX-linjen, hvilket vil genoptage den bearish tendens. Tyrerne er ikke overbeviste om deres muligheder og fortsætter med at trække sig tilbage – og venter på bedre øjeblikke.

BTC / USD dagligt diagram

BTC / USD handler til $ 9.952 og hviler direkte på EMA50. Opadgående bevægelser er minimale, og et mere omfattende træk ser usandsynligt ud.

Efter onsdagens træk har indikatorerne nået krydsningspunkter, og chancerne for afvisningsbevægelser er betydeligt høje.

Over den nuværende pris er det første modstandsniveau på $ 10.800 (prisbelastningsmodstand), derefter det andet på $ 11.200 (prisbelastningsmodstand) og det tredje til $ 14.000 (prisbelastningsmodstand og relativt maksimum).

Under den aktuelle pris ligger det første supportniveau på $ 9.650 (prisbelastningsstøtte), derefter det andet på $ 9.150 (prisbelastningsstøtte) og det tredje på $ 8.800 (prisbelastningsstøtte og SMA100).

MACD på det daglige diagram har nået sit bullish kryds punkt onsdag. Indtil videre er overfarten ufuldstændig, og der vil sandsynligvis være en nedadgående afvisningsbevægelse.

DMI på det daglige diagram viser også et krydsningspunkt, hvor tyrene kæmper for at overtage tilbage kontrol, som tyrene nu har. Begge sider af markedet bevæger sig over ADX-linjen, så de kan accelerere trendkraften uden forhindringer.

ETH / USD dagligt diagram

ETH / USD handler i øjeblikket på 212,9 $ og har været i samme rækkevidde siden midten af ​​juli. Prisen bevæger sig mellem SMA 100 og 200 perioder. Begge glidende gennemsnit viser en opadgående hældning. På den anden side følger EMA50 prisen hurtigt og er tæt på at krydse SMA100 ned og åbne et mere komplekst scenario i de kommende uger.

Over den nuværende pris er det første modstandsniveau på $ 215 (prisbelastningsmodstand), derefter det andet på $ 220 (prisbelastningsmodstand) og den tredje til $ 235 (prisbelastningsmodstand, SMA100 og EMA50).

Under den nuværende pris er det første supportniveau på $ 207 (prisbelastningsstøtte), derefter det andet på $ 200 (prisbelastningsstøtte) og det tredje til $ 195 (prisbelastningsstøtte).

MACD på det daglige diagram opretholder det bullish kors, selvom det ikke forbedrer enten hældningen eller åbenheden mellem linjerne. Det viser fortsat en meget skrøbelig struktur.

DMI på det daglige diagram viser, at bjørne mister styrke og klart mod syd. Tyrerne har det ikke så klart og forbliver på de samme niveauer de seneste uger.

XRP / USD dagligt diagram

XRP / USD handler til $ 0,313 og er ikke i stand til at overvinde den dobbelte prisbelastningsmodstand på $ 0,32.

Over den nuværende pris ud over $ 0,32 er det første modstandsniveau på $ 0,335 (prisbelastningsmodstand), derefter det andet på $ 0,345 (prisbelastningsmodstand og SMA200) og den tredje til $ 0,352 (EMA50).

Under den nuværende pris er det første supportniveau på $ 0,308 (prisbelastningsstøtte), derefter er det andet niveau på $ 0,30 (prisbelastningsstøtte), og det tredje niveau er på $ 0,296 (prisbelastningsstøtte).

MACD på det daglige diagram viser et bullish kryds, selvom der hverken er hældning eller åbenhed mellem linjerne. Skørheden ved denne type struktur bliver tydelig, når man ser på prisadfærden.

DMI på det daglige diagram viser bjørne, der mandaterer og opretholder de samme niveauer i de seneste uger. Tyrerne forbedrer deres positioner og bevæger sig gradvist tættere på salgssiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map