3Commas – Et must have kryptovaluta-handelsværktøj til investorer

Introduktion

3 Kommaer er et af de mest komplette kryptovalutahandelsværktøjer, der er tilgængelige på markedet. Hvis du overvejer at investere eller handle med kryptokurver, så vil 3Commas hjælpe dig med at minimere risiciene og maksimere din fortjeneste. Hvis du ikke ved, hvordan du begynder at handle, eller hvis du ikke føler dig sikker nok, vil 3Commas helt sikkert hjælpe dig.

Hvordan fungerer 3Commas?

Platformen, der blev lanceret i december 2017, hjælper dig, hvis du er en ny bruger. Når du tilmelder dig i 3Commas som en ny bruger, har du en velkomstbonus på $ 10.

Når du er registreret, vil du være i stand til at handle i de vigtigste cryptocurrency-børser (Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin og Poloniex understøttes). 3Commas opretter forbindelse til din foretrukne kryptokurrencyudveksling ved hjælp af API’en. Men rolig! Dine midler er sikre. Når du opretter en API-nøgle, skal du deaktivere udbetalinger. På denne måde ville 3Commas ikke være i stand til at trække dine midler ud og vil kun være i stand til at udføre handelshandlinger.

Når du allerede har oprettet en forbindelse mellem din kryptokursudveksling og 3Commas, har du muligheden for at handle med alle de værktøjer, der leveres af virksomheden.

Hvis du ønsker et ekstra sikkerhedslag, tilbyder 3Commas muligheden for at oprette en 2-faktor-godkendelseskode som mange andre kryptokurrencyudvekslinger, tegnebøger og platforme på markedet.

3Commas ‘nøglefunktioner – Smart handel, porteføljer og multi-henvisningsprogram

En af de vigtigste funktioner, der er tilgængelige på 3Commas, er SmartTrading-funktionen. Med SmartTrading er investorer i stand til at bruge TakeProfit- og StopLoss-værktøjerne. Denne mulighed er tilgængelig samtidigt på flere cryptocurrency-udvekslinger. Dette ville give den erhvervsdrivende mulighed for at maksimere overskuddet ved at tilpasse porteføljen med forskellige kommandoer til at købe eller sælge til bestemte priser.

Investorer oprettede en Stop tab når prisen falder under den fastsatte pris. Hvis du købte 1 ETH for $ 100 og Set Stop Loss på -10%, så hvis ETH når $ 90, sælger Stop Loss automatisk ETH på markedet.

Hvis du bruger Tag fortjeneste værktøj fungerer det på en lignende måde end Stop Loss. Hvis du købte 1 ETH for $ 100, og du indstiller Take Profit på 10%, lukker systemet automatisk for dig, når ETH når $ 110,.  

De mest populære værktøjer er Efterfølgende stoptab og Efterfølgende Take Profit. Dette giver dig mulighed for at maksimere overskud og minimere tab, men altid følge den samme indledende strategi. Det er et meget nyttigt værktøj, som de fleste handelsplatforme ikke tilbyder. Generelt er andre kryptokursudvekslinger kun i stand til at give brugeren stoptab eller tage overskud. 3Commas har besluttet at forbedre dette system ved at inkludere Trailing Stop Loss og Trailing Take Profit.

Et andet vigtigt værktøj, som 3Commas har, er porteføljer. Med disse porteføljer kan du vælge en række kryptovalutaer, du vil have eller følge. Dette fungerer på samme måde som ETF’er. Du kan investere i en portefølje, der tidligere er oprettet af en anden bruger, eller du kan oprette din egen portefølje ved hjælp af forskellige virtuelle valutaer.


Hvis du er investor, kan porteføljer hjælpe dig med at diversificere de aktiver, du ejer, og blande dem med mere rentable. Du kan følge disse porteføljer og tage lignende strategier som dem eller blot ved at bruge dem direkte på platformen. 

3Commas tilbyder en henvisningsprogram til flere niveauer der består af tre niveauer. Hvis du henviser en anden investor med dit henvisningslink, modtager du 7% af hans indskud. Hvis denne henvisning inviterer en ny bruger, modtager du 2% af hans indskud. Og hvis den anden henvisning tilføjer en ny bruger til platformen, modtager du 1% af hans indskud på din konto.

Konklusion

3Commas er en brugervenlig investeringsplatform, der giver enkeltpersoner og investorer mulighed for at maksimere handelsfordele og reducere handelstab. Med de mange forskellige værktøjer, der leveres af platformen, vil investoren være i stand til at prøve de bedste handelsstrategier, der reducerer den iboende risiko for handel med ustabile kryptokurver.

Den nyligt lancerede platform hjælper handelshandlere med deres investeringsstrategier med at maksimere deres overskud. Derudover tilbyder 3Commas en forhandlere, der har brug for at være forbundet hele tiden med deres investeringer iOS-applikation der kan downloades gratis fra App Store.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map