Laura Shin – Χωρίς αλυσίδες και χωρίς επιβεβαίωση

Καλύπτουμε την επιρροή κρυπτογράφησης όλη την εβδομάδα. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι ιδρυτές εταιρειών που σχετίζονται με κρυπτογράφηση. Σήμερα θα είναι ελαφρώς διαφορετικό. Από την πρώτη εισαγωγή του κρυπτονομίσματος στον κόσμο, η αντίληψη του κοινού και η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης έχουν αλλάξει δραστικά. Η κοινότητα κρυπτονομισμάτων και blockchain κυριαρχείται κυρίως από άντρες. Ωστόσο, οι γυναίκες κερδίζουν αργά έλξη. Υπάρχουν ακόμη και μερικοί που το έφτασαν Coin TelegraphΗ λίστα των Κορυφαία άτομα στο Blockchain. Ένας από αυτούς είναι η Λόρα Σιν.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στη Laura Shin και πώς διαμορφώνει τη συζήτηση γύρω από το crypto και το blockchain.

Ελεύθερος επαγγελματίας

Η Laura Shin είναι δημοσιογράφος με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια και ειδικεύεται στην κάλυψη κρυπτονομισμάτων, blockchain, χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, επιχειρηματικής καινοτομίας και προσωπικών χρηματοοικονομικών. Ήταν ανώτερη συντάκτης στο Forbes, καθώς και συν-επικεφαλής δημοσιογράφος της λίστας Forbes Fintech 50.

Στη σταδιοδρομία της ως δημοσιογράφος, ήταν η πρώτη δημοσιογράφος που έκανε την αποστολή της να καλύψει κρυπτονομικά στοιχεία πλήρους απασχόλησης. Η δουλειά της έχει διανεμηθεί σε μια σειρά αξιόπιστων εκδόσεων, όπως το Newsweek, The New York Times, Wall Street Journal και The Los Angeles Times.

Τώρα, είναι ελεύθερος επαγγελματίας που εξακολουθεί να συνεισφέρει άρθρα κρυπτογράφησης στο Forbes. Φιλοξενεί δύο podcast crypto και blockchain – Χωρίς αλυσίδες και Ανεξακρίβωτος. Πηγαίνοντας από το προφίλ της Muck Rack, εργάζεται επίσης σε ένα βιβλίο για το crypto.

Πριν ξεκινήσουμε τη δουλειά της σχετικά με την κρυπτογράφηση και γιατί θεωρείται ειδική στον τομέα, ποια είναι ακριβώς η Λόρα Σιν και πώς μπήκε στην κρυπτογράφηση?

Η παιδική ηλικία της Laura Shin

Η Λόρα Σιν μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον χωρίς κανόνες. Γονείς ελικόπτερο; Ήταν πιθανώς οι πιο απομακρυσμένοι από αυτούς. Σε μια ομιλία Tedx, διηγήθηκε μια παιδική ηλικία όπου μπορούσε να φάει ό, τι θέλει και να παρακολουθεί όση τηλεόραση επιθυμεί η καρδιά της. Φανταστείτε να μεγαλώσετε χωρίς περιορισμούς.

Αυτό επηρέαζε αμετάβλητα πώς μεγάλωσε, είδε τον κόσμο και έζησε τη ζωή της.

Η Εκπαίδευση της

Η Λόρα πέρασε τα κολέγια της στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου κέρδισε το πτυχίο της στη σύγχρονη σκέψη και λογοτεχνία. Ακόμη και ως φοιτητής, το δώρο της για γραφή ήταν εμφανές. Έγραψε ως προσωπικό και αργότερα ανώτερο προσωπικό για την ανεξάρτητη καθημερινή εφημερίδα του πανεπιστημίου, The Stanford Daily. Στην ανώτερη χρονιά της, μια ιστορία που έγραψε αντιμετωπίζοντας τα γκράφιτι στο Bay Area κέρδισε το βραβείο «Best Intermission Article».

Έντεκα χρόνια αργότερα, το 2008, ολοκλήρωσε το Master of Arts της από την Πανεπιστημιακή Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Κολούμπια. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος δημοσιογραφίας στα μέσα καριέρας, επικεντρώθηκε στην επιστήμη και τη βιωσιμότητα.

Η καριέρα της

Μετά από μια δεκαετία ως ανεξάρτητος συγγραφέας, αποφάσισε να ενταχθεί στο LearnVest Inc. – μια εταιρεία χρηματοοικονομικού σχεδιασμού που έκτοτε έκλεισε. Λόγω της φύσης της εταιρείας, έγραψε επιχειρηματικά και οικονομικά νέα.


Ταυτόχρονα, ήταν συντάκτης λειτουργιών στο CBS Interactive. Μέρος της δουλειάς της ήταν να επιβλέπει το έργο 25 συγγραφέων σχετικά με τις παγκόσμιες επιχειρήσεις. Έγινε συντελεστής της Forbes το 2013. Μετά από τέσσερα χρόνια, προήχθη σε Senior Editor. Εκεί έγραψε κυρίως για τον χώρο κρυπτογράφησης, το blockchain και τα ψηφιακά στοιχεία. Ούτε ένα χρόνο μετά την προαγωγή, έφυγε για άλλη μια φορά ελεύθερος επαγγελματίας.

Η μοναδικότητα και η ποιότητα της δουλειάς της ως δημοσιογράφος κρυπτογράφησης σε συνδυασμό με τις ιδέες που φέρνει στο τραπέζι, έχει αναγνωριστεί από την κοινότητα. Είναι προφανές ότι δεν βγάζει απλώς περιεχόμενο και το 2016, απονεμήθηκε το Most Insightful Journalist από το Blockchain Award.

Για την πλειονότητα της επαγγελματικής της ζωής, η Λόρα Σιν υπήρξε ελεύθερος επαγγελματίας και την αποδίδει στην ανατροφή της. Απλώς δεν είναι συνηθισμένη σε κάποιον που της λέει τι να κάνει. Το ευέλικτο πρόγραμμα εργασίας της είναι πιο ευνοϊκό από το να είναι ένα άλλο «γρανάζι στον τροχό των μεγάλων εταιρειών».

Ως αυτοαπασχολούμενη δημοσιογράφος, είναι το αφεντικό της και η δική της εργαζόμενη. Πληρώνει άμεσα με τα έσοδά της, χωρίς να χρειάζεται να περάσει από μια μεγάλη οντότητα που πρέπει να δώσει μέρος των κερδών σε άλλα μέρη, όπως ιδιοκτήτες και μέτοχοι.

Αυτή είναι μια τάση που έχει γίνει όλο και πιο διαδεδομένη όλα αυτά τα χρόνια, η οποία δείχνει μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο κερδίζουμε τα χρήματά μας και στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διεξάγουν.

Μήπως αυτή η κατάσταση ακούγεται αόριστα οικεία; Αυτό μας φέρνει στην υποστήριξή της για την κρυπτογράφηση και πώς βρήκε τη θέση της

Υποστήριξη στο Crypto

«Ω, οπότε είναι ειδικός στο crypto. Πρέπει να έχει επενδύσει έναν τόνο σε αυτό! ” Αν αυτό σκέφτεστε, τότε κάνετε λάθος. Στην πραγματικότητα είναι ένας nocoiner – κάποιος που δεν διαθέτει bitcoin. Ωστόσο, αναγνωρίζει την αξία της κρυπτογράφησης και πώς μπορεί να αλλάξει το μέλλον.

Το 2018, έδωσε ακόμη ένα Συζήτηση Tedx σχετικά με το πώς ενδυναμώνει την κρυπτογράφηση, ανοίγοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση και να γίνουν το αφεντικό τους. Συγκρίνει την ανεξάρτητη εμπειρία της με την κρυπτογράφηση ιδιαίτερα πώς η αυτοαπασχόληση θα μπορούσε να διαταράξει τον τρόπο με τον οποίο οι μεγάλες εταιρείες διεξάγουν την επιχείρησή τους, παρόμοια με την κρυπτογράφηση.

Η Laura Shin μπορεί να μην είναι ο ιδρυτής μιας εταιρείας που σχετίζεται με την κρυπτογράφηση. Ωστόσο, η αναφορά στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας blockchain, είναι σε θέση να μιλήσει απευθείας με τα κορυφαία μυαλά και τους καινοτόμους της crypto, της επέτρεψε να έχει μια μοναδική προοπτική του χώρου crypto καθώς εξελίσσεται η ανάπτυξη. Τα podcast της με βασικούς παίκτες της βιομηχανίας έφεραν φως σε ορισμένα ζητήματα. Έπαιξαν ρόλο στην εκπαίδευση των ανθρώπων και στην περαιτέρω εισαγωγή της κρυπτογράφησης στο mainstream.

Για παράδειγμα, η άποψή της για το μέλλον όπου υπάρχουν δίκτυα peer-to-peer που κατέχουν ηγέτες χωρίς ηγέτες, δεν μπορεί να αγνοηθεί. Έχει μιλήσει με τους ανθρώπους που οδηγούν την κατεύθυνση του κύματος κρυπτογράφησης. Η δυνατότητα αυτού του δικτύου να εκτοπίζει τεχνολογικούς γίγαντες και τράπεζες δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Φυσικά, καθώς αυτές οι εταιρείες εξετάζουν επίσης πώς μπορούν να μπουν στην τεχνολογία blockchain, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πώς θα τα πάνε όλα. Υπάρχει επίσης το ζήτημα του πώς και πότε θα τεθεί σε εφαρμογή η ρύθμιση, καθώς αυξάνεται η ανησυχία της κοινότητας.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της?

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα από τη Laura, έχει λογαριασμός twitter μπορείτε να ακολουθήσετε για ενημερώσεις και σκέψεις. Έχει επίσης ένα μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε unchainedpodcast.com. Εάν αυτό δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας, μπορείτε απλώς να ακούσετε ένα από τα εβδομαδιαία podcast της:

Ένα από τα εβδομαδιαία podcast της, με τίτλο Unchained: Ο πόρος που δεν υπάρχει για όλα τα πράγματα Crypto διαθέτει ιδέες από διαφορετικά άτομα στον χώρο κρυπτογράφησης. Έχει συνομιλία με

προγραμματιστές – μερικοί φρέσκοι από το σχολείο και μερικές διακοπές – για τον κόσμο της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης.

Το άλλο εβδομαδιαίο podcast της, Μη επιβεβαιωμένο: Insights and Analysis from Top Minds in Crypto, της επιτρέπει να παρουσιάσει ανάλυση των τρεχόντων ζητημάτων από διαφορετικούς εμπειρογνώμονες στον τομέα της Fintech.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map