Επανεξέταση Phemex Exchange: Ένας πλήρης οδηγός

Για νέες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο δύσκολο να παιχτεί: παλαιότερα, καλά εδραιωμένα ανταλλακτικά γίνονται σεβαστά τόσο από τους χρήστες όσο και από το ευρύ κοινό στον κλάδο, ενώ εκείνοι με θεσμική υποστήριξη φαίνεται πιο νόμιμοι για τους νεοεισερχόμενους στο χώρο . Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει Phemex πίσω από την άνθηση σε λιγότερο από μισό χρόνο από την έναρξή του.

Από την προσέγγιση μηδενικών αμοιβών έως τη συνεχή καινοτομία, η ανταλλαγή κάνει το καλύτερο δυνατό για να βρει μια θέση για τον εαυτό της στην κορυφή – και εάν η προηγούμενη απόδοση είναι οποιαδήποτε ένδειξη για το μέλλον, το Phemex είναι σίγουρο ότι θα γίνει όνομα οικιακής χρήσης στο crypto κοινότητα στα επόμενα χρόνια.

Ανταλλαγή Phemex

Μηδενικά τέλη Phemex Exchange για Spot Trading

Πολλές ανταλλαγές αγωνίζονται να βρουν κάτι που τους ξεχωρίζει από άλλους, ώστε να βρουν τη δική τους θέση. Η Phemex προσεγγίζει αυτό το ζήτημα με έναν προφανή, αλλά άνευ προηγουμένου τρόπο: προσφέρουν spot spot μηδενικής χρέωσης σε ένα premium μοντέλο συμμετοχής, τόσο στην πλατφόρμα ιστού της όσο και στην εγγενή εφαρμογή της. Ενώ μερικά από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης προσφέρουν ανταγωνιστικές χρεώσεις και πολλά από αυτά χρεώνουν μόνο συμβολική χρέωση, η Phemex το πήρε σε νέο επίπεδο.

Τέλη Phemex

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ένας χρήστης μπορεί να αποκτήσει premium συνδρομή για να αποκτήσει πρόσβαση σε καμία αμοιβή και άλλα προνόμια, όπως υπό όρους παραγγελίες, ιδιαίτερα χρήσιμο για βετεράνους εμπόρους που έχουν σχέδιο σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των συναλλαγών τους, καθώς και χωρίς όρια στις αποσύρσεις που μπορεί να γίνει σε ωριαία βάση. Για αρχάριους, μπορείτε να δείτε εάν Ασφάλιστρο είναι για πρώτη φορά έχοντας έναν φίλο, ο οποίος είναι ήδη χρήστης Premium, να σας δώσει μια δοκιμή της δυνατότητας μέσω της επιλογής “Δώρο”. Η εναλλακτική είναι να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να λάβετε μια δοκιμή 30 ημερών:

  • Πρόσκληση φίλου στην ανταλλαγή μέσω του δικού σας κωδικού παραπομπής
  • Κάντε κατάθεση 0,02 BTC ή περισσότερο και
  • Ολοκληρώστε μια συναλλαγή BTC / USD αξίας 1.000 USD ή περισσότερο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δοκιμή δεν προσφέρει όλες τις επιλογές που κάνει μια πλήρης συνδρομή Premium, όπως ωριαίες αναλήψεις και έλλειψη ορίων ανάληψης, καθώς και παραγγελίες υπό όρους. Αυτό είναι ακόμη ένα σημαντικό βήμα από ένα τυπικό προφίλ συναλλαγών, ωστόσο, το οποίο δεν προσφέρει καθόλου συναλλαγές spot – μόνο συμβόλαιο συναλλαγών, το οποίο χρεώνει κάποια τέλη (0,075% Taker και 0,025% χρέωση Maker).

Για όσους δεν έχουν φίλους να τους δώσουν μια δοκιμή ή / και δεν θέλουν να ακολουθήσουν τα παραπάνω βήματα, υπάρχει ακόμα η επιλογή αγοράς συνδρομής Premium. Πληρωμένος σε USDT, μια συνδρομή διάρκειας ενός μήνα θα σας κοστίσει 9,99 USD, 90 ημέρες είναι διαθέσιμες για 19,99 USD, και η πρόσβαση για όλο το χρόνο θα είναι δική σας για 69,99 USD. Αυτό απαντά επίσης στις ερωτήσεις σχετικά με το πώς η Phemex είναι σε θέση να προσφέρει spot spot μηδενικής χρέωσης: σε αντίθεση με πολλές άλλες ανταλλαγές, τα τέλη απλά δεν αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του επιχειρηματικού τους μοντέλου. Ενώ όλοι οι έμποροι είναι ευπρόσδεκτοι στο χρηματιστήριο, απευθύνεται περισσότερο σε έμπειρους εμπόρους που ξέρουν τι χρειάζονται και συνειδητοποιούν το όφελος από την καταβολή σχετικά χαμηλής τιμής για να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις επιλογές που προσφέρει το Phemex.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Phemex

Οπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Phemex χρεώνει κάποια τέλη – τέλη κατασκευαστή και λήψης (0,025% και 0,075%, αντίστοιχα), τα οποία βρίσκονται σε κάθε ανταλλαγή. Ο λόγος για την υψηλότερη αμοιβή λήψης είναι ότι η Phemex προσπαθεί να ενθαρρύνει τους χρήστες να συμπληρώσουν τα βιβλία παραγγελιών, διασφαλίζοντας υψηλότερη ρευστότητα για την ανταλλαγή.

Ένα άλλο σημαντικό τέλος είναι το λεγόμενο «δυναμικό τέλος χρηματοδότησης» – ένα σχετικά κοινό τέλος σε μια σειρά ανταλλαγών κρυπτογραφικών παραγώγων, αλλά δεν είναι απαραίτητα κατανοητό από όλους τους συμμετέχοντες. Οι κάτοχοι θετικών ή αρνητικών θέσεων (εκείνοι που ελπίζουν ότι το περιουσιακό στοιχείο θα αυξηθεί σε αξία ή εκείνοι που ελπίζουν για το αντίθετο, αντίστοιχα) πληρώνονται άμεσα το «επιτόκιο χρηματοδότησης», το οποίο μπορεί να είναι είτε θετικό είτε αρνητικό σε αξία, που σημαίνει είτε μπορούν να κερδίσουν ή να χάσετε χρήματα. Η ανταλλαγή χρεώνει αυτό το τέλος κάθε οκτώ ώρες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε οκτώ ώρες, στο παράδειγμα αρνητικού επιτοκίου χρηματοδότησης, οι κάτοχοι βραχυπρόθεσμων συμβάσεων θα πληρώνουν στους κατόχους μακροχρόνιων συμβάσεων ένα ορισμένο ποσοστό της θέσης τους.

Οι δευτερεύοντες λογαριασμοί αποτελούν επίσης μέρος της πλατφόρμας, επιτρέποντας την απομόνωση διαφορετικών στρατηγικών συναλλαγών από τον ίδιο έμπορο. Μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας ελεύθερα μεταξύ δευτερευόντων λογαριασμών και μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ρομπότ συναλλαγών εντός ορισμένων ορίων, επιτρέποντας μια λιγότερο επενδυμένη προσέγγιση.

Τέλος, το Phemex προσφέρει επίσης ένα μπόνους καλωσορίσματος έως και 72 USD σε μπόνους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες δραστηριότητες. Το μπόνους χωρίζεται σε τρία μέρη: 2 USD που λαμβάνετε κατά την εγγραφή, 10 USD μετά την ολοκλήρωση των απαιτήσεών τους για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όπως η παρακολούθηση στο Twitter και το retweeting) και ένα επιπλέον μπόνους χρηματοδότησης 60 USD, διαθέσιμο αφού στείλετε είτε 0,2 BTC είτε 1.500 USD σε μία κατάθεση στο νέο σας λογαριασμό.

Συνεπής ανάπτυξη που εμφανίζει σταθερή ποιότητα


Αλλά από πού προέρχεται αυτή η ανταλλαγή; Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει ειδήσεις που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση κατά το τελευταίο εξάμηνο, μπορεί να έχετε χάσει εντελώς την ύπαρξή τους. Το Phemex κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου 2019 στη Σιγκαπούρη και προσφέρει υποστήριξη για έξι διαφορετικές γλώσσες: Αγγλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα και Κινέζικα. Το ίδιο το όνομα είναι ένα portmanteau του Pheme, η ελληνική θεά της φήμης και της φήμης, και MEX, ή ανταλλαγή εμπορευμάτων.

Διευθύνεται από οκτώ πρώην στελέχη της Morgan Stanley, με πάνω από 40 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στην παροχή τεχνολογίας υψηλής συχνότητας. Ο Διευθύνων Σύμβουλός τους, Τζακ Τάο, ήταν επικεφαλής της ομάδας Benchmark Execution Strategies (BXS) της Morgan Stanley, υπεύθυνη για τη δημιουργία και την ανάπτυξη στρατηγικών ηλεκτρονικών συναλλαγών για πολλές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως. Ο αρχιτέκτονας του συστήματος συναλλαγών Yang Du ήταν αρχιτέκτονας συστήματος των Χονγκ Κονγκ Exchanges and Clearing, ενώ η επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Cecilia Wang, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της J.C.Moritz, μιας εταιρείας συμβούλων επενδύσεων, για επτά χρόνια.

Λαμβάνοντας υπόψη το εντυπωσιακό υπόβαθρο της ομάδας, ίσως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Phemex έχει ανέβει από σχετικά άγνωστο σε ένα από τα 10 κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων για ανταλλαγές παραγώγων στο CoinMarketCap, καθώς επίσης και γίνεται γρήγορα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανταλλαγή του 2020. Η ομάδα γνωρίζει τα στοχεύει το κοινό, έχοντας εργαστεί σε μια πιο παραδοσιακή χρηματοοικονομική αγορά για χρόνια, και ξέρει πώς αυτός ο τρόπος να τους προσελκύσουμε είναι να φροντίζουμε όλες τις ανάγκες τους – ειδικά αυτές που μπορεί να μην γνωρίζουν οι ίδιοι.

Πώς το Phemex προβλέπει τις ανάγκες των χρηστών τους

Προς το παρόν, η Phemex προσφέρει έξι ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, με το BTC / USD να αποτελεί τη συντριπτική πλειοψηφία του όγκου τους – αν και άλλοι δημιουργούν επίσης ενδιαφέρον μεταξύ της βάσης χρηστών τους. Ωστόσο, κατά τη σύγκριση των όγκων συναλλαγών μεταξύ διαφορετικών ζευγαριών, η νεολαία του χρηματιστηρίου θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη: από την έναρξή της στα τέλη του 2019, όταν ξεκίνησε με τρία ζεύγη συναλλαγών που έχουν ήδη υποστηριχθεί, έχει προσθέσει νέα με αξιοζήλευτη ταχύτητα. Επιπλέον, προσφέρει επίσης κάτι που δεν φαίνεται συχνά στον κόσμο της κρυπτογράφησης: ένα στοιχείο εκτός κρυπτογράφησης, το ζεύγος συναλλαγών GOLD / USD.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το GOLD / USD συνδέεται σε χρυσό και διαιρείται σε ονομαστικό USD, με την τιμή να καθορίζεται από ένα συνδυασμό πολλών διαφορετικών δεικτών. Αυτό έρχεται ως ένας ακόμη τρόπος – εκτός από την έλλειψη χρεώσεων – που η Phemex φροντίζει τους χρήστες τους, καθώς ξεκίνησαν αυτό το ζεύγος συναλλαγών ως αντιστάθμιση έναντι της αστάθειας που υπάρχει στον χώρο κρυπτογράφησης. Το χρηματιστήριο υπόσχεται επίσης να έρθουν περισσότερα ζεύγη συναλλαγών χωρίς κρυπτονομίσματα, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον μείγμα περιουσιακών στοιχείων που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τους δύο παραδοσιακούς επενδυτές απλά να δοκιμάσουν το χέρι τους στις συναλλαγές κρυπτογράφησης και στους ξεπερασμένους εμπόρους κρυπτογράφησης.

Κριτική σύγκρισης: Phemex έναντι άλλων ανταλλαγών

Στην ιστοσελίδα της, η Phemex ισχυρίζεται ότι οι δύο μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της είναι οι BitMEX και Bitfinex. Ενώ τα τέλη κατασκευαστή και λήψης τους είναι τα ίδια με αυτά του BitMEX, το Bitfinex είναι σημαντικά πιο ακριβό από και τα δύο. Ωστόσο, το BitMEX δεν διαθέτει εγγενή εφαρμογή για κινητές συσκευές, όπως και οι Phemex και Bitfinex. Υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα τόσο στο Phemex όσο και στο BitMEX σε σύγκριση με το Bitfinex: υποστηρίζουν μόνο καταθέσεις Bitcoin, ενώ το Bitfinex υποστηρίζει Bitcoin, διάφορα altcoins, καθώς και καταθέσεις fiat. Το Phemex, ωστόσο, προσφέρει διακανονισμό τόσο σε BTC όσο και σε USD, το οποίο το BitMEX κάνει μόνο σε BTC και το Bitfinex μόνο σε USDT. Εκτός από αυτό, οι τρεις ανταλλαγές είναι εξαιρετικά παρόμοιες μεταξύ τους – οι διαφορές μεταξύ τους είναι, αναμφισβήτητα, θέμα προσωπικής προτίμησης.

Συνολικά, εάν ψάχνετε για σοβαρές συναλλαγές στο φάσμα του επαγγελματισμού που προσφέρουν οι παραδοσιακές αγορές, μαζί με υψηλή ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, το Phemex είναι το ανταλλακτικό για εσάς.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map