Inside Chainfuel: Ο πίνακας ελέγχου διαχείρισης τηλεγραφημάτων που παίρνει τη βιομηχανία κρυπτογράφησης από την καταιγίδα

Δεν είναι μυστικό ότι το Telegram παραμένει κυρίαρχη πλατφόρμα για τις κοινότητες κρυπτογράφησης σήμερα.

Το πανταχού παρόν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό χάρη στην εστίασή του στην ασφάλεια, το απόρρητο δεδομένων και την κρυπτογράφηση (αντίο, Facebook!).

Όμως, όπως μπορεί να βεβαιώσει οποιοσδήποτε έχει συμμετάσχει σε μεγάλες κοινότητες Telegram με χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, η εφαρμογή συνομιλίας για κινητά δεν κλιμακώνεται πάντα κομψά με τόσο μεγάλους αριθμούς.

Οι διαχειριστές κοινότητας και οι διαχειριστές τέτοιων μεγάλων κοινοτήτων Telegram θα έχουν αισθανθεί αυτόν τον πόνο ακόμη πιο έντονα: ενώ το Telegram είναι απαραίτητο για τις κοινότητες crypto σήμερα, η διαχείριση τέτοιων κοινοτήτων σε κλίμακα παρουσιάζει μεγάλες προκλήσεις.

Οι διαχειριστές της κοινότητας Crypto σήμερα είναι υπεύθυνοι για, μεταξύ άλλων:

 • Διατηρώντας τα μέλη της κοινότητάς τους ασφαλή από spammers, scammers και trolls.
 • Καθοδήγηση παραγωγικών και υγιών συνομιλιών στην ομάδα.
 • Δημιουργώντας ένα ζεστό, φιλόξενο περιβάλλον για νέα μέλη.
 • Διατηρώντας την κοινότητα ενημερωμένη και ενημερωμένη με τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και πόρους από το έργο / επιχείρηση.
 • Απαντώντας σε ερωτήσεις και απαντώντας σε ερωτήσεις από τα μέλη της κοινότητας
 • Ρύθμιση της κουλτούρας και του τόνου της ομάδας τιμωρώντας την κακή συμπεριφορά και επιβραβεύοντας την καλή συμπεριφορά.

(Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον εξελισσόμενο ρόλο της διαχείρισης κοινότητας κρυπτογράφησης στο δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο, “Οι 7 Πυλώνες της Crypto Community Management“)

Ενώ το Telegram παρέχει μια σταθερή εμπειρία συνομιλίας μέσω κινητού και τεράστια εφέ στο δίκτυο, δεν έχει να προσφέρει στους Διαχειριστές και Διαχειριστές της Telegram τα εργαλεία που χρειάζονται για την αποτελεσματική διαχείριση αυτών των ομάδων σε κλίμακα.

Και εκεί είναι Αλυσίδα καυσίμων, έρχεται ένα νέο εργαλείο διαχείρισης Telegram που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κοινότητες crytpo μεγάλης κλίμακας.

Το Chainfuel εξερράγη στη βιομηχανία κρυπτογράφησης τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, όταν ξεκίνησαν ξανά το δικό τους Δωρεάν ανάλυση τηλεγραφημάτων & Anti-Spam Bot στην πρώτη σελίδα του Κυνήγι προϊόντων.

Χτίζοντας την επιτυχία των εμπειριών τους στη διαχείριση των Υπηρεσιών Διαχείρισης Κοινοτήτων Telegram για πολλές κοινότητες κρυπτογράφησης μεγάλης κλίμακας, η ομάδα Chainfuel ξεκίνησε να κατασκευάζει ένα προϊόν που θα αυτοματοποιήσει και θα εξορθολογίσει όλες τις κοινές ροές εργασίας των Διαχειριστών Κοινοτήτων Telegram, κάνοντας τις κοινότητές τους πιο ασφαλείς, ελκυστικές και ενημερωμένος.

Και με βάση την αυξανόμενη λίστα κορυφαίων έργων κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούν το Chainfuel σήμερα – συμπεριλαμβανομένων των NEO, Ontology, Quoine, mybit και πολλά άλλα – φαίνεται ότι το προϊόν αντηχεί ανάμεσα σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας.

Σήμερα, το Chainfuel προσφέρει δύο επίπεδα εξυπηρέτησης: Chainfuel Free και Chainfuel PRO

Το Chainfuel Free έχει σχεδιαστεί για μικρές ομάδες, χόμπι και νεοσύστατες επιχειρήσεις που ξεκινούν στο Telegram και προσφέρει στους χρήστες δωρεάν Telegram Analytics, Spam Blocking και ένα ελαφρύ εργαλείο CRM.

Ανάλυση


Για κάθε επιχείρηση που διαχειρίζεται την κοινότητά της στο Telegram, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα KPI και τις μετρήσεις της κοινότητας, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε την απόδοση των προσπαθειών μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης κοινότητας.

Παρόλο που το Telegram δεν προσφέρει εγγενή τέτοια αναλυτικά στοιχεία, οι Διαχειριστές Telegram μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες στον πίνακα ελέγχου Chainfuel Analytics.

Με την προσφορά του Chainfuel Analytics, οι διαχειριστές κοινότητας μπορούν να δουν:

 • Σύνολο μελών
 • Νέα μέλη (για οποιαδήποτε χρονική περίοδο)
 • Αναπληρωμένα μέλη (για οποιαδήποτε χρονική περίοδο)
 • # Μήνυμα (για οποιαδήποτε χρονική περίοδο)
 • Καθημερινά ενεργοί χρήστες
 • Μέσος όρος καθημερινών μηνυμάτων

Καθώς και διαγράμματα που δείχνουν:

 • Μέγεθος ομάδας με την πάροδο του χρόνου
 • Μηνύματα & δραστηριότητα με την πάροδο του χρόνου

Με αυτά τα δεδομένα στα χέρια τους, οι πελάτες του Chainfuel μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων σχετικά με την κοινότητα και τις στρατηγικές μάρκετινγκ.

Ένας σημαντικός περιορισμός που βρήκαμε στην προσφορά αναλυτικών στοιχείων της Chainfuel είναι ότι δεν μπορούσε να μας δείξει ιστορικά δεδομένα από την ομάδα μας – μπορεί να εμφανίσει μόνο στατιστικά στοιχεία από την στιγμή που εγκαθιστούμε το Chainfuel.

Ενώ ήταν απογοητευτικό, ο Matt Nguyen, ένας από τους συνιδρυτές του Chainfuel, εξήγησε ότι αυτό οφείλεται στους περιορισμούς του Telegram Bot API που χρησιμοποιούν για την πρόσβαση σε ομαδικά δεδομένα, οπότε είναι υποτιμητικό.

Ωστόσο, ευχόμαστε να υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να δείτε προηγούμενα δεδομένα, οπότε με αυτόν τον περιορισμό δίνουμε στο Chainfuel 4/5 αστέρια στο Analytics.

Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Όπως μπορεί να βεβαιώσει ο καθένας που ανήκει σε μια ομάδα υψηλού προφίλ Crypto Telegram Group, το spam είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που επηρεάζουν τις κοινότητες Telegram σήμερα, ως τέτοιος, η καταπολέμηση του spam είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες των διαχειριστών κρυπτογράφησης σήμερα.

Για να βοηθήσει τους Διαχειριστές Telegram να καταπολεμήσουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα, το Chainfuel προσφέρει μια μεγάλη λίστα ρυθμίσεων διαμόρφωσης που οι Διαχειριστές μπορούν να προσαρμόσουν ανάλογα με τις μοναδικές ανάγκες του έργου τους.

Τα χαρακτηριστικά Anti-Spam της Chainfuel περιλαμβάνουν:

 • Γενικές Ρυθμίσεις = Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση Συμμετοχή και αποχώρηση μηνυμάτων
 • Περιορισμοί νέων μελών = ορίστε μια χρονική περίοδο κατά την οποία τα νέα μέλη της ομάδας απαγορεύονται να δημοσιεύουν διαφορετικά είδη μηνυμάτων.
 • Καθολικοί περιορισμοί μηνυμάτων = απαγορεύουν εντελώς διαφορετικά είδη μηνυμάτων.
 • Μαύρες λίστες / Λευκές λίστες = Απαγόρευση διαφορετικών προσβλητικών γλωσσών άλλων λέξεων μαύρης λίστας και bots στη λίστα επιτρεπόμενων.

Εκτός από αυτές τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης, η Chainfuel χρησιμοποιεί έναν ιδιόκτητο αλγόριθμο anti-spam machine-learning που ενημερώνεται συνεχώς με βάση τις τελευταίες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι spammers στο Telegram.

Κάθε ανάρτηση που δημιουργείται σε μια κοινότητα Chainfuel αναλύεται για ομοιότητα με γνωστές τεχνικές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και εάν καθοριστεί μια σημαντική αντιστοίχιση, η ανάρτηση επισημαίνεται ως ανεπιθύμητη και διαγράφεται.

Ενώ δεν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πραγματικά τις δυνατότητες anti-spam του Chainfuel σε κλίμακα (δεδομένου ότι η δοκιμαστική ομάδα Telegram δεν επιτέθηκε πραγματικά από spammers), μιλήσαμε με αρκετούς χρήστες του Chainfuel Anti-Spam που έχουν πει ότι το Chainfuel ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Οι ρυθμίσεις διαμόρφωσης φαίνεται να είναι επιτυχία – δίνοντας στους διαχειριστές την ευελιξία να διαμορφώσουν τα επίπεδα εποπτείας τους ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες τους, αλλά έχουμε ακούσει ότι το Chainfuel έχει περιθώρια βελτίωσης στον αλγόριθμο μηχανικής μάθησης κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων – κάποιος πιο δύσκολο να εντοπιστεί Οι τεχνικές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας συνεχίζουν να μπαίνουν σε ομάδες κατά καιρούς, οπότε οι Διαχειριστές του Telegram θα πρέπει να επαγρυπνούν, ακόμη και όταν το Chainfuel φαίνεται να χειρίζεται αποτελεσματικά τις περισσότερες από τις χαμηλότερης στάθμης τεχνικές spam.

Για αυτό, δίνουμε στο Chainfuel 4,5 / 5 στο Anti-Spam.

CRM / People Insights

Τέλος, το Chainfuel προσφέρει στους Διαχειριστές Telegram ένα νέο νέο χαρακτηριστικό στο χώρο: ένα ελαφρύ CRM για την Κοινότητα Τηλεγράφου.

Οι διαχειριστές του Telegram συχνά πρέπει να βρίσκουν και να αναζητούν μέλη της κοινότητας και να εκτελούν συγκεκριμένες ενέργειες σε αυτά.

Ενώ η εγγενής εφαρμογή iOS του Telegram προσφέρει μια απλή λειτουργία αναζήτησης για μέλη της κοινότητας, δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο για να βλέπει τη δραστηριότητα κάθε ατόμου, τα επίπεδα αφοσίωσης ή οτιδήποτε πέρα ​​από απλές ενέργειες διαχειριστή.

Παίζοντας με αυτό στην ομάδα δοκιμών μας και μιλώντας με άλλους χρήστες του Chainfuel – υπάρχει ένας κατανοητός ενθουσιασμός για τις νέες δυνατότητες εδώ.

Με το CRM της Chainfuel, για πρώτη φορά, οι Διαχειριστές Telegram έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν στατιστικά στοιχεία και αριθμούς αφοσίωσης σε μεμονωμένα μέλη της κοινότητας Telegram.

Καταφέραμε να δούμε προηγούμενα μηνύματα, ημερομηνίες συμμετοχής / αποχώρησης και # μηνύματα.

Επιπλέον, ήμασταν ενθουσιασμένοι που βρήκαμε ένα χαρακτηριστικό που μας επέτρεπε να επισημάνουμε ορισμένα μέλη, οπότε θα μπορούσαμε να ειδοποιηθούμε όταν ασχολούνται με την ομάδα – ένα πραγματικά βολικό χαρακτηριστικό για να παρακολουθούμε συγκεκριμένα άτομα που έχουν σημασία στην κοινότητά μας (οτιδήποτε από φάλαινες, στους επηρεαστές, σε μόνο BFF που θέλουμε να παρακολουθούμε).

Επιπλέον, ο Matt Nguyen, συνιδρυτής της Chainfuel, εξήγησε: «Υπάρχουν πολλά ακόμη να έρθουμε στη λειτουργία CRM. Θα παρουσιάσουμε ετικέτες και σύνθετη αναζήτηση, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε τμήματα της βάσης χρηστών στα οποία μπορείτε να εκτελέσετε διαφορετικές ενέργειες και δημοσκοπήσεις & έρευνες που θα καταγράφουν απαντήσεις σε μεμονωμένα προφίλ χρηστών, ώστε να μπορείτε να φιλτράρετε και με ορισμένες απαντήσεις.

Λόγω των ισχυρών ευκαιριών με το Telegram CRM και του γεγονότος ότι δεν έχουμε δει παρόμοιες προσφορές στην αγορά μέχρι σήμερα, δίνουμε στο Chainfuel 5/5 στο CRM (και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πού πηγαίνει.).

Chainfuel PRO

Η δωρεάν προσφορά του Chainfuel απευθύνεται σε μικρότερα έργα, χομπίστες και νεοσύστατες επιχειρήσεις που ξεκινούν το Telegram και είναι 100% δωρεάν για τη ζωή, χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος ή τη χρήση της ομάδας.

Για καθιερωμένα έργα που εκτελούν ομάδες Telegram σε κλίμακα, το Chainfuel’s Προσφορά PRO προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες ισχύος που απαιτούν ομάδες μεγάλης κλίμακας, συμπεριλαμβανομένων πιο προηγμένων εργαλείων anti-spam, analytics και CRM, καθώς και ορισμένα πράγματα που δεν προσφέρονται δωρεάν:

 • Εργαλεία αφοσίωσης
 • Μηνύματα καλωσορίσματος
 • Προγραμματισμένα μηνύματα
 • Ενσωμάτωση RSS
 • Δημοσκοπήσεις
 • Ερευνες
 • Bots προσαρμοσμένης επωνυμίας
 • DM 1: 1

Η ομάδα Chainfuel προσφέρει επί του παρόντος 50% ετήσια σχέδια Chainfuel PRO σε περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Σημείωση – Chainfuel πρόσφατα ενσωματωμένο το Kyber Payments Widget για αποδοχή πληρωμών κρυπτογράφησης μέσω οποιουδήποτε διακριτικού ERC20 στο δίκτυο Kyber.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προπώληση στο https://app.chainfuel.com/presale, ή επικοινωνήστε με την ομάδα στο Κοινότητα τηλεγράφων Chainfuel.

συμπέρασμα

Με την πρόσφατη πώληση διακριτικών 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Telegram και το εκκρεμές έργο Telegram Blockchain, το μέλλον είναι λαμπρό για το οικοσύστημα Telegram.

Και καθώς το Telegram μεγαλώνει, η ανάγκη για διαχείριση ομάδων, αναλυτικά, anti-spam και εργαλεία insight θα αυξηθεί μόνο μαζί του.

Για προγράμματα κρυπτογράφησης που διαχειρίζονται μεγάλες κοινότητες στο Telegram, η δουλειά είναι δύσκολη, αλλά τα bots και τα εργαλεία αυτοματισμού του Telegram μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ.

Γι ‘αυτό, ήμασταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έδωσε η Chainfuel στις δοκιμές μας και ανυπομονούμε να δούμε τι έχει αποθηκεύσει η εταιρεία για το μέλλον.

Μάθετε περισσότερα και ξεκινήστε δωρεάν με το Chainfuel στο https://www.chainfuel.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map