Blox: Λογιστική, παρακολούθηση και διαχείριση κρυπτονομισμάτων για όλους

Είχατε ποτέ προβλήματα με τον χειρισμό των κρυπτονομισμάτων σας που είναι αποθηκευμένα σε διαφορετικές πλατφόρμες, ανταλλαγές, πορτοφόλια και συσκευές; Εάν ναι, το Blox είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα και μία από τις καλύτερες παρακολούθηση κρυπτονομισμάτων Υπηρεσίες.

Το Blox είναι μια πλατφόρμα παρακολούθησης και διαχείρισης κρυπτονομισμάτων που θα σας επιτρέψει να μεγιστοποιήσετε τον έλεγχο που έχετε στα περιουσιακά σας στοιχεία.

Με λίγα απλά βήματα, θα έχετε μεγαλύτερο έλεγχο των κρυπτονομισμάτων σας και μια σαφή επισκόπηση του χαρτοφυλακίου σας, ανεξάρτητα από τον αριθμό των πορτοφολιών και των λογαριασμών που έχετε.

Λύσεις διαχείρισης Blox Crypto

Η Blox προσφέρει επί του παρόντος λύσεις όχι μόνο σε μεμονωμένους χρήστες αλλά και σε επιχειρήσεις που χειρίζονται κρυπτονομίσματα.

Με τις υπηρεσίες που παρέχει η Blox, θα μπορείτε να συγχρονίζετε πορτοφόλια, ανταλλαγές, λογαριασμούς και υπόλοιπα λογαριασμών.

Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε και να κατανοήσετε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης σε έναν καθαρό και φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου.

Εκτός από αυτό, με τη δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού, είναι δυνατό να συγχρονίσετε όλα τα κορυφαία blockchain, παρόχους υπηρεσιών ανταλλαγής και πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην ίδια πλατφόρμα. Χρησιμοποιώντας το API της Blox, όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες μπορούν να προβληθούν σε ένα μόνο μέρος.

Οι επαγγελματίες χρήστες θα πρέπει επίσης να έχουν μια επισκόπηση των ημερήσιων υπολοίπων τους. Η Blox παρέχει σε αυτήν τη λύση τα υπόλοιπα λογαριασμών και τη δραστηριότητα συναλλαγών. Αυτό δίνει απλότητα στη χρηματοδότηση ομάδων και άλλων χρηστών ενέργειας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα και το απόρρητο είναι πολύ σημαντικό, το Blox το φροντίζει επίσης. Σύμφωνα με το Google Trends, ο όρος αναζήτησης «απόρρητο δεδομένων» έφτασε στο υψηλότερο σημείο από το 2004 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Blox είναι ενεργοποιημένο, μεταξύ άλλων, με αναγνωριστικό αφής, κατανεμημένα προνόμια διαχειριστή και πρόσβαση έτοιμη μόνο. Επιλεγμένοι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαμβάνουν προσαρμοσμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες ασφαλείας τους.

Μερικοί από τους πελάτες που θα επωφεληθούν από τις υπηρεσίες της Blox περιλαμβάνουν στελέχη κρυπτογράφησης, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, πρωτόκολλα blockchain, λογιστικές εταιρείες, εταιρείες κρυπτογράφησης, δραστηριότητες εξόρυξης, κρυπτονομίσματα, επιχειρηματίες και πολλούς άλλους.

Εργαλεία διαχείρισης κρυπτογράφησης Blox

Το Blox είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε εταιρείες και χρήστες να επισημαίνουν και να ταξινομούν συναλλαγές, ώστε να βελτιώνουν την κατανομή των περιουσιακών τους στοιχείων.

Οι εταιρείες αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα με τον χειρισμό των κρυπτονομισμάτων και των λύσεών τους. Είναι σαφώς ένα περίπλοκο καθήκον να μεταφέρουν χρήματα από έναν λογαριασμό σε άλλο και να έχουν μια σαφή επισκόπηση των χαρτοφυλακίων τους.


Επιπλέον, κάθε πλατφόρμα έχει το δικό της σύστημα επεξεργασίας και ταξινόμησης συναλλαγών, οι οποίες δεν μπορούν εύκολα να συγκεντρωθούν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Blox προσφέρει προσαρμοσμένες ταξινομήσεις συναλλαγών σχεδιασμού που ταιριάζουν με το γράφημα λογαριασμών των χρηστών με έναν πίνακα Tx. Αυτό θα απλοποιούσε τη δουλειά των χρηματοοικονομικών ομάδων που ασχολούνται με κρυπτογραφικά στοιχεία σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν τα οικονομικά δεδομένα που έχουν σε ένα αρχείο CSV που θα τους βοηθούσε να έχουν μια σαφή επισκόπηση όλων των πληροφοριών. Αυτά τα αρχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς αναφοράς καθώς και για τη διατήρηση ενός αντιγράφου ασφαλείας όλων των κινήσεων και των αλλαγών χαρτοφυλακίου.

Ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο που παρέχεται από την Blox είναι το Trail Trail. Αυτό το εργαλείο βοηθά τα μέλη της ομάδας να παρακολουθούν την κίνηση των συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο, οι εταιρείες είναι σε θέση να εντοπίσουν σφάλματα και να τα διορθώσουν, να αποτρέψουν την απάτη, να παρακολουθήσουν την κίνηση περιουσιακών στοιχείων και να βελτιώσουν τις οικονομικές τους εκθέσεις.

Περισσότερα χαρακτηριστικά Blox

Η Blox έχει πολλές άλλες δυνατότητες που κάνουν αυτήν την υπηρεσία διαχείρισης κρυπτονομισμάτων ειδική για άτομα και εταιρείες.

Περιλαμβάνει:

  • Αυτόματη παρακολούθηση και συγχρονισμός: μπορείτε να συγχρονίσετε όσα πορτοφόλια και να ανταλλάξετε λογαριασμούς όπως θέλετε.
  • CPA Financial Tools: οι χρηματοοικονομικές ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις υπηρεσίες για να χειριστούν καλύτερα την οικονομική ημερομηνία
  • Πίνακας ελέγχου σε πραγματικό χρόνο: ο πίνακας ελέγχου παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και σας βοηθά να δείτε και να κατανοήσετε τα υπόλοιπα, τις συναλλαγές και τα ιστορικά σας δεδομένα.
  • Υποστήριξη για κινητά και ιστούς: Οι υπηρεσίες Blox δημιουργήθηκαν τόσο για χρήστες ιστού όσο και για χρήστες κινητών. Προς το παρόν, υπάρχει υποστήριξη για συσκευές iOS, Android και web.
  • Λογιστική τήρηση και έλεγχος συναλλαγών: Η Blox δημιουργεί οικονομικές αναφορές, ταξινομεί τα διάφορα περιουσιακά στοιχεία και βοηθά τους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων να χειρίζονται καλύτερα τα χρήματα κρυπτογράφησης.
  • Βελτιωμένη ασφάλεια και απόρρητο για τους χρήστες να είναι βέβαιοι ότι τα δεδομένα τους προστατεύονται ανά πάσα στιγμή.

Η εταιρεία έχει επίσης προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Blox Cost Basis. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν εύκολα να υπολογίσουν το κέρδος και τη ζημία κρυπτογράφησης. Αυτό θα μείωνε την ανάγκη για υπολογιστικά φύλλα, αριθμομηχανές και άλλα εργαλεία.

Προς το παρόν, η Blox προσφέρει υπηρεσίες σε μεγάλο αριθμό πελατών που περιλαμβάνουν eToro, Nexo, Paxful, crypto.com, Zilliqa, SwissBorg, 0x και πολλούς άλλους.

Βάση κόστους

Η νέα λειτουργία της Blox δίνει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες τον έλεγχο του πρώτου αυτοματοποιημένου και ακριβούς εργαλείου της βιομηχανίας για τον υπολογισμό του κόστους κρυπτογράφησης. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο και γρηγορότερο να υπολογίσετε τα κέρδη και τις απώλειες του crypto σας σε πραγματικό χρόνο.

Ο έξυπνος κινητήρας αυτοματισμού της Blox όχι μόνο παρέχει ακριβή αποτελέσματα σε ταχύτητες που σπάνε τη βιομηχανία, αλλά παρέχει επίσης ολοκληρωμένη διαχείριση διαχείρισης και φιλτραρίσματος για να κάνει ολόκληρη τη διαδικασία υπολογισμού μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Εξαγωγή CSV

Διατηρήστε το crypto σας συνδεδεμένο με παραδοσιακό λογισμικό γενικού καθολικού όπως τα Quickbooks και το Xero. Κάνουμε εξαιρετικά απλή την εισαγωγή ή εξαγωγή συναλλαγών χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Blox για οργάνωση, διαχείριση και μετατροπή σε CSV σε δευτερόλεπτα.

Οι χρήστες του Blox μπορούν να επωφεληθούν από τα εργαλεία εισαγωγής και εξαγωγής μας για να τους βοηθήσουν κατά τη διάρκεια ελέγχων, φορολογικής περιόδου ή γενικής λογιστικής και λογιστικής.

Συνεργασία

Για ομάδες που πρέπει να συνεργαστούν ή από απόσταση, είναι σημαντικό να έχετε ασφαλή εργαλεία συνεργασίας για να παρέχετε προνομιακή πρόσβαση στα χαρτοφυλάκια κρυπτογράφησης και στους λογαριασμούς σας για επιχειρήσεις, επενδυτές λογιστών και χρηματοοικονομικούς.

Το Blox το καθιστά ασφαλές για κοινή χρήση πρόσβασης σε ιδιωτικές και ευαίσθητες πληροφορίες. Τα εξυπνότερα εργαλεία συνεργασίας μας δημιουργούν ένα ασφαλές οικοσύστημα για ομάδες που εργάζονται σε λογαριασμούς και χαρτοφυλάκια.

συμπέρασμα

Το Blox είναι μια πλατφόρμα λογιστικής, παρακολούθησης και διαχείρισης κρυπτονομισμάτων που στοχεύει στην απλοποίηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες χειρίζονται τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η βιομηχανία κρυπτογράφησης έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια, οι εταιρείες στην αγορά απαιτούν νέες λύσεις για το χειρισμό, την οπτικοποίηση και την κατανόηση των χαρτοφυλακίων κρυπτογράφησης.

Ως φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, η Blox προσφέρει ήδη υπηρεσίες σε μεγάλο αριθμό αναγνωρισμένων εταιρειών στο χώρο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map