Αποκλειστικός οδηγός για το BlockchainWeekend NYC Event Lineup

Πώς αυξάνεται ο χώρος blockchain; Ποια είναι τα επόμενα μεγάλα blockchain έργα εκεί έξω; Ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την τεχνολογία και τι έρχεται. Το BlockchainWeekend NYC είναι η τέλεια ευκαιρία να εξερευνήσετε το blockchain.

BlockchainWeekend NYC, από την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου – Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, θα προσφέρει μια ποικιλία εκδηλώσεων που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Με 50+ εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη σε 4 ημέρες, θα είναι ένα γεμάτο μαρμελάδα δραστηριότητα blockchain. Από συνέδρια έως εργαστήρια έως εκπαιδευτικές συνεδρίες έως hackathons, υπάρχει κάτι για όλα τα επίπεδα γνώσης και όλα τα επίπεδα ενδιαφέροντος. Και αν είστε ελεύθεροι μόνο για happy hour, μην ανησυχείτε ότι υπάρχει κάτι και για εσάς!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε συνεργατικές πρωτοβουλίες που βασίζονται στην κοινότητα, όπως το BlockchainWeekend NYC που βοηθούν στην ανάπτυξη της κοινότητας blockchain της Νέας Υόρκης. Το BlockchainWeekend είναι μια πρώτη εκδήλωση που στοχεύει στην παροχή ζωτικών πόρων και συνδέσεων σε κατοίκους των 5 δήμων, από το blockchain περίεργο έως τους επαγγελματίες blockchain, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη και ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας. “- Ana Ariño, Διευθύντρια στρατηγικής NYCEDC

Ακολουθούν μερικά επιλεγμένα συμβάντα:

Εκδήλωση προβολής:

Σύνοδος κορυφής BlockchainWeekend 2019

Διαθέτοντας εκπαιδευτικά πάνελ και ευκαιρίες δικτύωσης με ηγέτες στη βιομηχανία blockchain και την κοινότητα blockchain της NYC, αυτή η εκδήλωση που επικεντρώνεται στη διακυβέρνηση και την αποκέντρωση, θα είναι το επίκεντρο του Σαββατοκύριακου.

Οι πάνελ των εκδηλώσεων περιλαμβάνουν ένα πραγματικό «Who’s Who» από το τεχνολογικό οικοσύστημα της Νέας Υόρκης. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ηγέτες της Εταιρείας Οικονομικής Ανάπτυξης της Νέας Υόρκης (NYCEDC), της Ideanomics, μιας εταιρείας με ευρεία συμμετοχή στον χώρο του blockchain, καθώς και πολλές άλλες σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας που εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων στη Νέα Υόρκη.

Οι ομιλητές περιλαμβάνουν: Άλφ Πουρ (Διευθύνων Σύμβουλος της Ideanomics),Sunayna Tuteja (Επικεφαλής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και Blockchain, TD Ameritrade), Mark Jaffe (Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νέας Υόρκης), Clyde Vanel (Πρόεδρος της Νέας Υόρκης και πρόεδρος του NYS Internet and Technology),Κάρεν Μπατιά (Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Tech at Economic Development Corporation),Ντέιβιντ Γουίλντ (Πρώην πρόεδρος, NASDAQ) · μεταξύ πολλών άλλων.

Εάν ενδιαφέρεστε για τη βιομηχανία blockchain, είτε είστε ειδικός είτε αρχάριος, αυτή η εκδήλωση θα βρει αυτό που θα έρθει για το μέλλον του blockchain. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης: BCW40 για να λάβετε 40% έκπτωση στο εισιτήριό σας.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος του BlockchainWeekend. Φέτος και τα επόμενα χρόνια θα είναι γνωστός ως ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάζουμε έργα blockchain στην τεχνολογική κοινότητα της NYC και στον κόσμο. Το BlockchainWeekend συγκεντρώνει την κοινότητα blockchain της Νέας Υόρκης και επισημαίνει έργα που είναι κρίσιμα για το μέλλον. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας. “

Σεργκ Μίλμαν


Διευθύνων Σύμβουλος, Starta Ventures

Διοργανωτής εκδηλώσεων BCW

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι η κοινότητα του blockchain συνεχίζει να μεγαλώνει και να έρχεται μαζί για το BlockchainWeekend. Ανυπομονούμε να ακούσω ενημερώσεις από τις ομάδες που συμμετείχαν στο NYC BigApps Blockchain Challenge, καθώς και τα άλλα συναρπαστικά έργα blockchain από όλο τον κόσμο. ”

Κάσι Κόππελσον

Διαχειριστής προγράμματος, NYC BigApps Blockchain

Επιλεγμένες εκδηλώσεις:

Blockchain ζωντανά

Γίνετε μέλος των επιχειρηματιών, των ηγετών και των εταιρειών blockchain σε μια συζήτηση για τη συγκέντρωση του οικοσυστήματος blockchain της Νέας Υόρκης μέσω της εκπαίδευσης, μάθετε για τις εφαρμογές στο blockchain και το μέλλον της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης.

Κορυφή Blockchain Crypto

Με τους βασικούς ομιλητές Yossi Hansson του Techstars Blockchain και Jamiel Sheikh of Chainhaus, ηγέτες και καινοτόμοι στο χώρο του blockchain θα συναντηθούν για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της τεχνολογίας blockchain και της κρυπτογράφησης.

Σκέψη έξω από το μπλοκ

Θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε ή να αναπτυχθείτε στην κοινότητα blockchain?

Civic Hall + ConsenSys

Ψάχνετε έναν τρόπο να γνωρίσετε και να μάθετε από τεχνολόγους, διαχειριστές προϊόντων, σχεδιαστές και μηχανικούς; Μάθετε περισσότερα.

Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις / συνέδρια:

Σύνοδος κορυφής Fintech με το CKGSB Americas

Το Fintech Summit δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου τόσο η ακαδημαϊκή όσο και η επιχειρηματική εμπειρία του κόσμου μπορούν να ανταλλάξουν ελεύθερα ιδέες. Ο στόχος είναι η επίλυση προβλημάτων στον πραγματικό κόσμο, η εξεύρεση λύσεων χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη, Τεχνολογία Nano, και Blockchain και Cryptocurrencies. ένα περιβάλλον δικτύωσης.

Αστική ανάπτυξη: Οικοδόμηση ισχυρότερων κοινοτήτων

Γίνετε μέρος του κέντρου δημιουργικής ανακύκλωσης γης. Αστική ανάπλαση. «Οικοδόμηση ισχυρότερων κοινοτήτων». Δείτε πώς το blockchain μπορεί να μετατρέψει χώρο ανακύκλωσης.

Παγκόσμιο Hackathon: Blockchain για κοινωνικές επιπτώσεις

Το Brooklyn Hackathon, δημιουργεί τα θεμέλια για την κοινωνική κινητικότητα και την ισότητα για όλους. Οι συμμετέχοντες θα συνεργαστούν με διάφορα ενδιαφερόμενα μέρη, από τον ακαδημαϊκό χώρο έως τις επιχειρήσεις και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, με όλα να επικεντρώνονται στον κοινό στόχο του κοινωνικού αντίκτυπου, δηλαδή, να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για περισσότερα άτομα.

Εκδηλώσεις εργαστηρίου / Happy Hour:

Διαγωνισμός Pitch & Happy Hour Start Ventures – Ακούστε βήματα από διεθνείς νεοσύστατες εταιρείες που εισέρχονται στην αμερικανική αγορά και, στη συνέχεια, έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε άνετα σε ποτά και ελαφριά σνακ. Μάθετε πώς ξεκίνησαν το ταμείο επιχειρηματικών συμμετοχών με ICO το 2017

Shake Rattle Roll and Duel

Όταν όλα λέγονται και γίνονται – κάτι που δεν είναι ποτέ – και ψάχνετε λίγη διασκέδαση, γίνετε μέλος του Shake Rattle Roll and Duel για μια βραδιά μουσικής, κωμωδίας, χορού και ποτού!

Αυτή είναι μόνο μια ματιά σε εκδηλώσεις που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του BlockchainWeekend. Από την εκπαίδευση έως τη δικτύωση ή απλώς έχοντας ένα βράδυ γεμάτο διασκέδαση, θα έχετε πολλές εκδηλώσεις για να ξεδιψάσετε για την τεχνολογία! Για την πλήρη λίστα των εκδηλώσεων, μεταβείτε στο BlockchainWeekend.org και εξερευνήστε τα τέλεια γεγονότα για εσάς.

Βιογραφικό συγγραφέα:

Πολ Λένι

Ο Paul είναι σκωτσέζος εμπειρογνώμονας χρηματοοικονομικών που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2002 για να πραγματοποιήσει συναλλαγές στη Wall Street, και είναι υπερασπιστής blockchain και cryptocurrency από το 2013. Είναι ένα πολύ σεβαστό μέλος της παγκόσμιας κοινότητας blockchain και έχει συνεργαστεί με τράπεζες και μεγάλες εταιρείες για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας blockchain στις επιχειρήσεις τους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map