Οι καλύτερες μετοχές Blockchain για το 2020

Η άνοδος του blockchain έχει δει πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να προσφέρουν στους ανθρώπους διάφορες υπηρεσίες. Σε αυτό το κομμάτι, θα ρίξουμε μια ματιά σε δύο από τα πιο καυτά αποθέματα blockchain που πρέπει να προσέξετε φέτος. 

SQ

Το Square (NYSE: SQ) διαθέτει ένα συνεχώς διευρυνόμενο εμπορικό οικοσύστημα που το καθιστά ένα δημοφιλές εμπορικό εργαλείο, καθώς και ένα από τα καλύτερα αποθέματα blockchain στην αγορά. Η εταιρεία προσέλαβε πέντε μηχανικούς ανοιχτού κώδικα για να εργαστούν για τη βελτίωση του οικοσυστήματος, για να μην αναφέρουμε τις υπηρεσίες του Matt Corallo, διάσημου προγραμματιστή του Bitcoin. Αυτό το τμήμα που επικεντρώνεται στο Bitcoin διευθύνεται επίσης από τον Steve Lee, πρώην διευθυντή της Google. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Square Jack Dorsey είναι ένθερμος υποστηρικτής του Bitcoin, ενσωματώνοντας την εφαρμογή Cash για να επιτρέπει την αγορά και πώληση του εν λόγω κρυπτονομίσματος στους χρήστες. Αυτό είναι ένα περιζήτητο χαρακτηριστικό μεταξύ των θαυμαστών κρυπτογράφησης και για να αποδείξει το σημείο του, η υπηρεσία είχε ως αποτέλεσμα έσοδα άνω των 190 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2019 και απέδωσε μικτό κέρδος σχεδόν 3 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Αυτή η κίνηση έχει κάνει την Square έναν παίκτη μετοχών blockchain από την άποψη των δημοφιλών μετοχών τεχνολογίας για αγορά. Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της μετοχής blockchain είπε επίσης ότι μακροπρόθεσμα, τα κρυπτονομίσματα θα επιτρέψουν την κυκλοφορία ενός προϊόντος που οι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση παγκοσμίως, όπως και μια εταιρεία Διαδικτύου. 

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες δεν χρειάζεται να πάνε σε διαφορετικές αγορές, τράπεζες και ρυθμιστικούς φορείς για να το κάνουν.

Με αυτό είπε, το 2020, η Square αντιπροσωπεύει ένα από τα καλύτερα αποθέματα ανάπτυξης blockchain και σίγουρα ένα από τα αποθέματα blockchain για επενδύσεις. 

GBTC

Ένα άλλο κορυφαίο απόθεμα τεχνολογίας και blockchain που πρέπει να προσέξετε το 2020 είναι το Grayscale Bitcoin Trust (Btc) OTCMKTS: GBTC.

Η αποθήκευση ενός από τα καλύτερα αποθέματα blockchain και κρυπτονομίσματα με ασφάλεια μπορεί να είναι δύσκολη και σύμφωνα με το Grayscale, η διαχείριση κεφαλαίων της GBTC αξίζει περισσότερο από την ετήσια χρέωση, τονίζοντας το σύστημα ασφαλείας του που χρησιμοποιεί κορυφαία πρότυπα ασφαλείας στον κλάδο. 

Ωστόσο, ο Andrew Left της Citron Research πιστεύει ότι αυτό δεν μπορεί να είναι σοφό, ειδικά με τα υψηλά ασφάλιστρα, την ετήσια χρέωση και τους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με τη συνολική αστάθεια στην αγορά κρυπτογράφησης. 

Επίσης, δεν βοηθά το επενδυτικό όχημα να μην απαιτείται να εγγραφεί στο SEC. Οι μετοχές της ιδιωτικής τοποθέτησης της Trust περιορίζονται επίσης σε περίοδο διατήρησης ενός έτους προτού οι επενδυτές μπορούν να τις μεταπωλήσουν στη δημόσια αγορά, επομένως θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι κίνδυνοι να μην υπάρχει ρευστότητα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

Απόδοση μετοχών GBTC

Από τον Οκτώβριο του 2018, κάθε μετοχή της τιμής μετοχής GBTC είναι ισοδύναμη με λιγότερο από 0,0001 Bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερες από 1.000 μετοχές GBTC για να αποκτήσετε ένα bitcoin. Το GBTC σημείωσε σταθερή αύξηση το 2017 και κορυφώθηκε στο τέλος του έτους. 

Ωστόσο, η απόδοσή της το 2018 παρουσίασε διακυμάνσεις και, συνολικά, έχει σημειωθεί τάση προς τα κάτω, με σχεδόν 65% ετήσια πτώση από τον Οκτώβριο του 2018. Η απότομη πτώση θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι μετοχές θα μπορούσαν να χάσουν το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο της αξίας τους. Η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε ανοδικά το 2019 και φυσικά το GBTC ακολούθησε.


Το GBTC Blockchain Stock δεν είναι απόθεμα

Το Grayscale Bitcoin Trust δεν είναι πραγματικό κοινό απόθεμα και οι μέτοχοι GBTC κατέχουν μέρος ενός ανοιχτού καταπιστευτικού καταπιστεύματος. Τα Grantor trusts κατέχουν συχνά φυσικά αγαθά και νομίσματα και απαιτείται να κατέχουν ένα σταθερό χαρτοφυλάκιο, και όχι ένα μεταβλητό. 

Το GBTC είναι μια εμπιστοσύνη που κατέχει μόνο ένα από τα καλύτερα αποθέματα blockchain Bitcoin και ο Νόμος περί Επενδυτικών Εταιρειών του 1940 δεν καλύπτει τα καταπιστεύματα των χορηγών, οπότε δεν παρέχουν καμία από αυτές τις προστασίες στους επενδυτές. Επίσης, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για ρύθμιση από την Επιτροπή Συναλλαγών Futures. 

Είναι το GBTC Stock μια καλή επένδυση?

Το GBTC είναι μια εμπιστοσύνη που διατηρεί μόνο το Bitcoin, αλλά σε αντίθεση με τις τιμές της αγοράς κρυπτογράφησης, η τιμή της μετοχής GBTC δεν ταιριάζει ακριβώς με την υποκείμενη τιμή του Bitcoin, η οποία είναι επιρρεπής σε άγριες μεταβολές. Οι μετοχές της μπορούν να ανταλλάσσουν με ασφάλιστρο τα περιουσιακά στοιχεία της, ή ακόμη και με έκπτωση στις συνολικές συμμετοχές του Bitcoin, ανάλογα με το επενδυτικό κλίμα. 

Οι περισσότεροι επενδυτές θα ήταν καλύτερα να μελετήσουν το χρηματιστήριο και να διατηρήσουν μια λίστα παρακολούθησης κερδοφόρων εταιρειών για να αγοράσουν τις καλύτερες μετοχές blockchain.

Για όσους επιθυμούν να δεχτούν τεράστιους κινδύνους, το GBTC προσφέρει μια ευκαιρία για μεγάλα κέρδη. 

Τόσο το Square (NYSE: SQ) όσο και το Grayscale Bitcoin Trust (Btc) OTCMKTS: Το GBTC αντιπροσωπεύει δύο πολλά υποσχόμενα τεχνολογικά αποθέματα για παρακολούθηση το 2020. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι κάνετε τη δική σας δέουσα επιμέλεια για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε τις σωστές αποφάσεις.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map