Uusi ominaisuus: Futuurit ja ikuiset swap-markkinatiedot

Kuinka teet kaupankäyntipäätöksesi? huolellisen tutkimuksen jälkeen? tai vain mennä suolistosi kanssa?

Kun on kyse futuurisopimuksista ja ikuisista vaihtosopimuksista, markkinoilla ei ole oikeastaan ​​paljon tietoa, joka auttaisi kauppapäätöksiäsi.

Siksi olemme julkaisemassa Futuurit & Perpetual Swap Market Data ensimmäinen laatuaan iso teollisuusalusta.

Tämä uusi ominaisuus on tarkoitettu yksinomaan OKExiin kirjautuneille asiakkaille. Sieltä pääset reaaliaika tiedot futuureistamme ja ikuisista swap – markkinoistamme 9 valtavirran tunnusta, kuten pitkien / lyhyiden positioiden suhde, mielipiteiden indeksi ja perusta.

Tavoitteenamme on tarjota tarkkoja, puolueettomia kaupankäyntitietoja auttaaksemme asiakkaitamme kehittämään omia kaupankäyntistrategioitaan. Ja tietysti yhdessä OKExillä jo saatavilla olevien yleisten markkinatietojen kanssa toivomme, että lisätiedot auttavat myös asiakkaitamme ymmärtämään paremmin markkinoita.

Tässä uudessa ominaisuudessa on 6 indikaattoria auttaaksemme asiakkaitamme ymmärtämään markkinoiden kehitystä:

 • Pitkien / lyhyiden käyttäjien suhde
 • Perusta
 • Avoin korko ja kaupankäyntimäärä
 • Ostajan / ostajan määrä
 • Huippukauppiaan mielipideindeksi
 • Huippukauppiaan keskimääräinen marginaali käytetty

1. Pitkien / lyhyiden käyttäjien suhde

Tämä ilmaisin osoittaa pitkien ja lyhyiden positioiden avaavien käyttäjien kokonaismäärän suhde ajan kuluessa. Suhde laaditaan viikoittain, joka toinen viikko, neljännesvuosittain futuurisopimuksilla ja ikuisilla swapeilla. Käyttäjän pitkä / lyhyt sivu määräytyy tunnuksen nettopaikan perusteella.

Mitä se tarkoittaa:

 • Johdannaismarkkinoilla on aina oltava avoinna myös lyhyt positio aina, kun avataan pitkä positio. Pitkien positioiden kokonaismäärän on oltava yhtä suuri kuin lyhyiden positioiden kokonaismäärä.
 • Kun suhde on korkea, se osoittaa, että keskimääräinen avattujen paikkojen määrä käyttäjää kohti pitkältä puolelta on pienempi kuin keskimääräinen avattujen paikkojen määrä käyttäjää kohden lyhyeltä puolelta.

2. Perusta

Tämä indikaattori näyttää sopimuksen / swap-hinnan, spot-indeksin hinnan ja myös perustan. Tietyn ajan perusta = sopimus / vaihtohinta – spot-indeksihinta.

Mitä se tarkoittaa:

 • Sopimus- / vaihtohinta heijastaa kauppiaiden odotuksia kohde-etuuden tulevasta hinnasta. Kun perusta on positiivinen, se osoittaa, että yleiset markkinat ovat nousussa. Kun se on negatiivinen, se tarkoittaa laskevaa näkymää.
 • Perusta mainitaan usein premium-korolla. Premium-korko = perus- / spot-indeksihinta
 • Normaaleissa olosuhteissa viikkosopimusten perusta on pienempi ja neljännesvuosittaisten sopimusten perusta korkeampi. Neljännesvuosittaisten sopimusten perusta voi paremmin osoittaa pitkän aikavälin markkinakehityksen.
 • Kun premium-korko on korkea (joko positiivinen tai negatiivinen), se tarkoittaa, että asiakkailla on enemmän tilaa välimiesmenettelylle.

Rahoituskoron välimiesstrategiaraportti Analyysi välituotemahdollisuuksista spot-marginaalikaupan koron ja ikuisen swap-kaupankäynnin välillä… mediu

3. Avoin korko ja kaupankäyntimäärä


Avoin korko on jäljellä olevien futuurisopimusten / -vaihtosopimusten kokonaismäärä, kun taas kaupankäyntimäärät ovat futuurisopimusten ja pysyvien vaihtosopimusten koko kaupankäyntimäärää tiettynä ajanjaksona.

Mitä se tarkoittaa:

 • Jos avoinna on 2000 pitkää ja 2000 lyhyttä sopimusta, avoin korko on 2000.
 • Jos kaupankäynnin volyymi kasvaa ja avoin korko pienenee lyhyessä ajassa, se voi viitata siihen, että monet positiot ovat suljettuja tai likvideoituja.
 • Jos sekä kaupankäyntimäärä että avoin korko kasvavat, se osoittaa, että paljon positioita on avattu.

4. Ostajan / ostajan määrä

Ostajan määrä: aktiivinen ostomäärä (taker) tietyn ajanjakson ajan, mikä osoittaa sisäänvirtausta.

Myyjän määrä: aktiivinen myyntivolyymi (ottaja) tietyn ajanjakson ajan, mikä osoittaa ulosvirtauksen.

Mitä se tarkoittaa:

 • Kun ostajan määrä on suuri, se osoittaa nousevaa markkinaa. Kun myyjien määrä on suuri, se heijastaa laskusuuntausta.
 • Yleensä vähittäisasiakkaat tekevät enemmän noutotilauksia. Osto- / myyntituottajamäärää voidaan pitää indikaattorina vähittäisasiakkaiden markkinaennusteesta.

5. Suosituimman kauppiaan mielipiteen indeksi

Tämä indikaattori näyttää korkeimpien kauppiaiden pitämien pitkien ja lyhyiden positioiden prosenttiosuuden. Yhdellä aktiivisella tilillä on yksi ääni riippumatta sen sijainnin koosta. (vain tilit, joilla on positioita, lasketaan aktiivisiksi.) Jos tilillä on suojauspositioita, sen ääni riippuu sen nettopositiosta..

Mitä se tarkoittaa:

 • Tämä indikaattori on hyvin samanlainen kuin pitkien ja lyhyiden positioiden suhde. Laskennassa otetaan kuitenkin huomioon vain OKExin 100 parhaan kauppiaan tiedot.
 • Tätä indeksiä tulisi tarkastella yhdessä pitkien / lyhyiden positioiden suhteen parempien kaupankäyntitietojen saamiseksi.

6. Huippukauppiaan keskimääräinen käytetty marginaali

Tämä indikaattori heijastaa sitä, kuinka 100 parasta kauppiasta käyttää talletettua pääomaa. Toisin kuin TTSI, TTAMU ei laske ääniä. Sen sijaan se lasketaan parhaiden kauppiaiden käyttämän keskimääräisen prosenttiosuuden alkuperäisestä marginaalista.

Mitä se tarkoittaa:

 • Se osoittaa, kuinka 100 parhaan kauppiaan käyttävät ja jakavat varoja (keskimäärin).
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map