Tee se tapahtuu: CeFin ja DeFin tulevaisuus – OKExDeFi-pyöreän pöydän pöytä

Odotamme OKExillä jatkuvasti tulevaisuutta – ja uskomme, että se tarkoittaa hajautettua rahoitusta.

Viestin levittämiseksi toimitusjohtaja Jay Hao järjestää uuden virtuaalisen #OKExDeFi-pyöreän pöydän sarjan eri toimialojen johtajien kanssa keskustellakseen heidän etenemisestään, oivalluksistaan ​​ja tulevaisuuden suunnitelmistaan ​​DeFi: ssä.

Tässä pyöreässä pöydässä Jay haastattelee Maker-säätiön liiketoiminnan johtajaa Gregory Di Priscoa. MakerDAO hallinnoi Maker-protokollaa ja Daiä, maailman ensimmäistä hajautettua, vakuuksien takaamaa vakiomallia Ethereumin lohkoketjussa.

Tässä ovat pyöreän pöydän tärkeimmät kohokohdat.

MakerDAO-yhteisö antoi vihreän valon PaperChain- ja ConsolFreight-tunnusten hyväksymiselle salaustakuudeksi viime kuussa. Voiko MakerDAO: n ekosysteemiin lisätä tulevaisuudessa yhä enemmän todellisia resursseja?

Joten, anna minun ensin vain palata hetkeksi taaksepäin ja puhua hieman vakuuksien aloitusprosessistamme, koska tänään ei voi vielä luoda Daiä näihin kahteen omaisuuteen. Tapahtui, että heidät läpäistiin vihreän valon kyselyssä.

Varallisuuden lisääminen toimii nyt täysin yhteisölähtöisesti. Maker Foundationilla ei ole syötteitä siitä, mitkä resurssit tulevat protokollaan ja mitkä eivät. Tapa, jolla yhteisömme on vuorovaikutuksessa protokollan kanssa, on tämän sosiaalisen kehyksen kautta, jota kutsutaan Maker Improvement Ehdotuksiksi. 

Nyt Makerin parannusehdotukset esittävät paljon asioita. Yksi niistä on prosessi, jolla vakuus todella tulee protokollaan ja tuottaa Dai: n. Joten, ensimmäinen vaihe tässä prosessissa on se, mitä kutsumme vihreän valon kyselyksi – täällä Makerin haltijat äänestävät ja he asettavat etusijalle, mitkä sisällöt haluavat nähdä pääsevän protokollaan. Tämä käynnistää sitten sisäiset ja ulkoiset prosessit, joilla kyseiset varat todella otetaan käyttöön. 

Näit, että ConsolFreight ja PaperChain asetettiin erittäin korkealle vihreän valon listalle, joten Makerin haltijat haluavat kovasti näitä resursseja – mutta nyt on vielä paljon tehtävää, jotta ne saataisiin protokollaan. 

Uskon, että tästä tulee merkittävä trendi. Ainoa tapa, jolla DeFi tulee hyödylliseksi kenellekään blockchain-tilan ulkopuolella, on, jos voimme tehdä siitä hyödyllisen vanhoille osallistujille. Jos emme pysty palvelemaan maailman ConsolFreights- ja PaperChains-ketjuja, emme voi palvella edes pieniä pankkeja – jos he haluavat luoton alkamista MakerDAO: n kautta ja emme voi palvella sitä, emme ole oikeastaan ​​saavuttaneet mitään, koska Dai blockchain-ekosysteemi tukee aina toimitusta. 

Joten mielestäni tosielämän varat ovat seuraava merkittävä trendi DeFi: lle seuraavien 12 kuukauden aikana.

Reaalimaailman omaisuuden lisääminen saa meidät ajattelemaan, että MakerDAO mieluummin kohtelee perinteisiä rahoitusjärjestelmiä enemmän kumppaneina kuin kilpailijoina. Voitteko kertoa meille, kuinka MakerDAO pitää keskitetyn rahoituksen eli CeFIn roolia DeFin kehittämisessä. Täydentävätkö vai karkottavatko he toisiaan??

He tekevät molemmat, koska joissakin tapauksissa meillä on kilpailijoita. Mutta useimmissa tapauksissa meillä on täydennyksiä ja komponentteja. Mielestäni loistava tapa korostaa tätä – jopa tällä hetkellä olevalla mikrotasolla – on se, että USDC ja todellinen USD ovat molemmat Maker-protokollan vakuusvaroja. Joten vaikka joillakin rintamilla kilpailemme näiden kahden yksikön kanssa, koska ne tuottavat kynttilöitä, jotka kilpailevat kysynnästä Dai: n kanssa, ne ovat myös meille erittäin hyödyllisiä, koska muut dollarit, erityisesti korkealaatuiset, joita säännellään Yhdysvalloissa, voivat olla todella hyvät vakuuslähteet Dai: n tuottamiseksi. 

Joten, maalata DeFi ja CeFi kahdeksi eri maailmaksi on melkein virhe, koska päivän päätteeksi puhumme samasta arvopaperista, ja se palaa käsitteeseen siitä, miten raha on peräisin . Raha syntyy luottona varoja vastaan. Joten varat ovat epäsuorasti todellisia, ja vasta äskettäin meillä on omaisuutta, joka on kotoisin blockchainsista. Joten, jos haluamme tuoda arvoa maailmalle ollenkaan, meidän on voitava käyttää mahdollisimman monta omaisuutta. 


OKEx ja MakerDAO ovat työskennelleet erittäin hyvin yhdessä tänä vuonna – Dai Savings Rate integroitiin OKEx Pooliin muutama kuukausi sitten. Joten odotatko keskitettyjen pelaajien, kuten me, tekevän enemmän DeFi-tilan helpottamiseksi?

Mielestäni se, mitä te olette tehneet tähän mennessä, on hämmästyttävää. Tiedät, että tarjoat meille tämän erittäin tärkeän sillan kauppiaille, jotka tarvitsevat tuotteitamme. Joten koska Dai: lla on korkeampi säästöaste, se on hieno – mutta jos sillä ei ole OKExin kaltaisia ​​jakelukanavia, jotta se pääsee loppukäyttäjiin, se on tyhjiössä. 

Joten voidaksesi todella muuttaa maailmaa, sinun ei tarvitse vain upeaa tuotetta – tarvitset suuren jakelukumppanin, ja mielestäni OKEx on ollut loistava kumppani. 

Voisitko ehdottaa yhtä sanaa kuvaamaan DeFin tulevaisuutta ja miksi?

Yksi sanani on näkymätön, koska luulen, että DeFi on laaja ja sitä tulee kaikkialle. Et tiedä, että käytät DeFi: tä, mutta se alkaa hitaasti ottaa maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän haltuunsa pisteeseen, jossa kaikki käyttävät DeFi: tä. Se on melkein näkymätön kulissien takana. 

Liity kanavillemme saadaksesi lisätietoja blockchainista, kryptovaluutasta ja DeFi: stä:

Jay Hao – OKExin toimitusjohtaja 

https://twitter.com/JayHao8

https://www.linkedin.com/in/jayhaookex/

OKEx-virallinen

Kiitos #OKExDeFi Roundtable -vieraille:

Gregory Di Prisco – Liiketoiminnan kehitysjohtaja @MakerDAO

https://twitter.com/g_dip

https://www.linkedin.com/in/gregory-di-prisco-0672a9125/

MakerDAO

https://twitter.com/MakerDAO

https://www.linkedin.com/company/makerdao/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map