Täytä aukot: reaalimaailman finanssimarkkinoiden hajauttaminen – #OKExDeFi Roundtable

Odotamme OKExillä jatkuvasti tulevaisuutta – ja uskomme, että se tarkoittaa DeFi: tä. 

Viestin levittämiseksi toimitusjohtaja Jay Hao järjestää uuden virtuaalisen #OKExDeFi-pyöreän pöydän sarjan eri toimialojen johtajien kanssa keskustellakseen heidän etenemisestään, oivalluksistaan ​​ja tulevaisuuden suunnitelmistaan ​​DeFi: ssä.

Tässä pyöreässä pöydässä Jay haastattelee DeFi-rahamarkkinoiden teknologiajohtaja Corey Caplania. Coreyn intohimo DeFi-tilaan ulottuu kaukana DMM: stä, koska hän on myös perustanut ja rakentanut hajautetun Dolomite-pörssin jo vuoden 2018 alussa. Kun hän ei työskentele DMM: n parissa, hän opiskelee usein viimeisimpiä DeFi-trendejä, rakentaa älykkäitä sopimuksia ja leikkii DApps: n kanssa.

Tässä ovat pyöreän pöydän tärkeimmät kohokohdat.

Päätimme listata DMM: Governance (DMG) OKExiin viime viikolla! Luettelon lisäksi mitä odotat keskitettyjen pelaajien salaustilassa, kuten me, tekevämme DeFi-tilan helpottamiseksi?

Tämä on hieno kysymys. Syy, miksi päätimme työskennellä ensinnäkin OKExin kanssa, johtuu siitä, että ajattelimme, että yhteistyö voi mennä hyvin pitkälle – pelkästään DMG: n luetteloimiseen. Joten näemme, että osallistujat, kuten te itse, olette DMG: n sidosryhmiä ja todella osallistuvat äänestykseen, koska näemme teidät erittäin vahvana ekosysteemin osallistujina.

Uskomme myös, että yksityishenkilöillä on mahdollisuus pitää DMG OKEx: llä ja pystyä silti äänestämään erilaisista ehdotuksista. Joten mielestämme on paljon mahdollisuuksia yhteistyöhön.

Kolmas asia – joka on hieman edistyneempi ja jonka uskomme tulevan tielle – on, että ekosysteemissämme on tämä velkakaton käsite, koska aina kun tarjoamme korkoa, sen on tuettava maailman omaisuus. Älykäs sopimusekosysteemimme, jota DMG hallitsee, edellyttää, että pidämme ekosysteemimme liian vakuudellisina. Tämän ansiosta meillä on voimassa velkakatto, joka varmistaa, että emme koskaan tosiasiallisesti lainaa enempää omaisuutta kuin todellisuudessa tukemme ekosysteemiä.

Joten jos mToken-tuotteillemme olisi kysyntää esimerkiksi 100 miljoonan dollarin arvosta, mutta velkakatto on vain 10 miljoonaa dollaria, se tarkoittaisi, että 90 miljoonan dollarin ylijäämä tai ylimääräinen kysyntä on – ja se valuu jälkimarkkinoille kaupankäynti mTokenille. Mielestämme tämä on erittäin tärkeä asia, koska älykkäät sopimuksemme ovat enemmän ensisijaisia ​​markkinoita – mutta ammattimaisille tiloille, kuten OKExille, meneminen olisi jälkimarkkinapaikkaa myydä mTokeneja korkealla, kun meillä on likviditeettikriisi heille.

Mikä rooli Chainlinkin hajautetulla oracle-kehyksellä on auttaessaan DMM: ää säilyttämään täysin vakuudelliset, avoimet ja luottamuksen minimoimat rahamarkkinat?

Chainlinkillä on neljä keskeistä osallistumisaluetta. Aloitan yksinkertaisista ja alaan sukeltaa niihin vielä vähän.

Joten ensimmäinen on, että vakuuksien mittaamista varten tarvitsemme sille yhteiset laskentatavat. Meille käytämme tähän Yhdysvaltain dollaria – mutta muissa maissa olisimme voineet käyttää toista, kuten Kiinan yuania. Tällä hetkellä käytössämme olevalla kryptovaluutalla käytämme heidän hintansyötteitään ketjussa laskeakseen, kuinka paljon salaus todella oli. Voimme mitata, mitä meillä on talletuksissa.

Menemme yhden kerroksen syvemmälle kaikkien nykyisten vakuuksien suhteen, me todella hankimme tietoja mustasta kirjasta. Chainlink työskentelee kanssamme tuodakseen nämä tiedot tosiasiallisesti ketjuun. Pohjimmiltaan he tekevät tietoja mustasta kirjasta ja puhdistavat ne jokaisella noin 1212 ajoneuvolla, jotka istumme altaassa, ja he antavat heille arvon, jotta voimme todella mitata miten Paljon meillä on tosiasiallisissa hyödykkeissä, jotka auttavat ekosysteemiä. Joten, se on toinen iso siellä.

Päivän lopussa meillä on ketjussa oleva protokolla. Pidämme itseämme ydinprotokollana, joka yrittää yhdistää reaalimaailman omaisuutta blockchain-ympäristöön – mikä on mahdollisesti erittäin sotkuinen ja vaikea tehtävä, etenkin niille, jotka ovat teknisesti ajattelevampia ja ymmärtävät oraakkeliongelmia, joista voi tulla että. Meille Chainlink on paras ratkaisu.


Muut asiat, joissa työskentelemme heidän kanssaan, ovat kaksiosaisia. Ensimmäinen on raha, joka virtaa DMM-ekosysteemiin. Se tulee ensin tietysti salauksena, ja pidämme aina hyvää salausta käsillä. Älykkäät sopimuksemme sanelevat, kuinka paljon meidän on pidettävä siellä – joten emme voi huijata järjestelmää – ja aina tulee olemaan osa, joka virtaa reaalimaailman varoihin. Saattaa olla muutaman päivän ajanjakso, jolloin rahaa siirretään salauksesta kyseisiin varoihin ja tuona aikana se voi olla salakirjoitusta tai fiatia. Chainlink voi auttaa meitä seuraamaan rahaa todella, jotta ekosysteemin osallistujat voivat aina olla mukavia nähdä, mihin rahat oikeastaan ​​virtaavat, kun niitä ei ole jaettu tai se ei istu suoraan DMM-älykkäissä sopimuksissa – mikä on melko tärkeää. Se on kolmas asia.

Neljäs asia – joka on mielestäni hienoin, ja tässä teemme paljon tutkimusta ja kehitystä heidän kanssaan – on varsinainen DAO, tai missä DMG tulee esiin. Jos kuvitelet ekosysteemin, jossa kaikki DMG-haltijat kokoontuvat äänestämään jostakin … sanotaan, he äänestävät uuden omaisuuden, joka tässä tapauksessa on PC-12-kone, sisällyttämisestä. Joten artikkelimme siitä ei todellakaan tuo lentokonetta sisään. Teemme juuri sitä, mikä on mielestämme ydinvastuutamme tällä hetkellä, mikä esittää uuden sopimusvirran DAO: lle yhtenä asiana, joka voi auttaa sitä toistaiseksi. Päivän lopussa DAO: n tai DMG: n haltijoiden on äänestettävä siitä olemassaoloksi.

Joten, kun DMG: n haltijat äänestävät sen olemassaolosta ja haluavat toteuttaa sen, on joitain älykkäitä sopimuksia ja joitain teknisiä asioita, joiden on tapahduttava. Sen lisäksi luulemme, että Chainlink-oraakkelit voivat todella lukea ketjussa pidetyn äänestyksen tuloksen ja tosiasiallisesti levittää sitä reaalimaailman toimien toteuttamiseksi. Yksinkertaisesti sanottuna se voi olla jotain äänestystuloksen perusteella lähettämistä API-kutsusta pankkitilillemme, joka voi siirtää varoja päivästä toiseen maksamaan lainapalvelua aloittaakseen prosessin. tosiasiallisesti tuoda PC-12-koneita. Se voi olla hyvin kattavaa.

Kuitenkin ilman vahvaa, riippumatonta oraakkeliratkaisua, kuten Chainlink, tekee itsenäisen toiminnan, kuten juuri kuvailin, se ei ole luonnostaan ​​enää luotettava, ja se kiertää tosiasiallisesti sen, että käytämme tätä DAO: na siirtämällä olennaisesti paljon tätä todellista maailman toiminta sitten Chainlinkiin – tai hajauttamalla prosessia edelleen ja siirtämällä se riippumattomalle puolueelle, joka todella siirtää meidät kädet pois.

Perinteisessä maailmassa tämä näyttää siis siltä: Jos meillä ei olisi jotain Chainlinkiä, DMG: n haltijat äänestävät jostakin ja sitten DMM: n säätiö tekisi toiminnan riippumatta äänestyksestä – mutta kukaan ei todellakaan pakota meitä tekemään niin. Jos ehdotuksesta äänestetään ja tulos ei sanoisi PC-12-koneiden sisälle, mutta jos olisimme vastuussa siitä DMM-säätiössä, voisimme vain sanoa, että emme ole samaa mieltä äänestyksestä. Emme pidä siitä, mistä he äänestivät. Ja voisimme vain mennä eteenpäin ja tehdä sen joka tapauksessa. Mutta DAO ei oikeastaan ​​äänestänyt, mikä ilmeisesti heijastaa sitä, mihin äänestys ja osallistuminen nojaa.

Joten käyttämällä tätä varten Chainlinkia manuaalisesti toisen osapuolen sijaan, se voi olla riippumaton osapuoli. DMM-säätiö ei pystyisi kiertämään sitä millään tavalla. Olisi vain, että heidän tekonsa heijastaisivat ehdotuksen toimia ja DAO: n äänestystä. Meillä ei olisi mitään tapaa huijata järjestelmää tai kiertää sitä. Se on mitä on. Ja meidän on käsiteltävä äänestyksen lopputulosta – ja se on oikeudenmukaisinta.

Joten luulemme, että tämä todella tuo uuden DAO-ajan. Uskomme voivamme olla esimerkki tästä uudesta tekniikasta.

Voitteko ehdottaa yhtä sanaa kuvaamaan DeFin tulevaisuutta ja miksi?

Luulen, että sana olisi "kiihtyy. ” Luulen, että monille ihmisille, jotka alun perin pääsivät tähän ekosysteemiin, tulimme sisään, koska kuulimme tämän tarinan siitä, kuinka tämä tekniikka voi syrjäyttää pankit – jotta voisimme tarjota taloudellisia resursseja niille, joilla ei ollut sitä aiemmin, tai tarjota parempia taloudellisia resursseja niille, joilla ei aiemmin ollut pääsyä siihen. Tai he pitivät ajatuksesta pystyä seuraamaan, missä raha on aina.

Syy, miksi sanon “kiihtyvä”, johtuu siitä, että luulen kasvavan koko teollisuudenalalla paljon. Luulen, että DeFi tulee olemaan yksi alan suurimmista katalysaattoreista, koska se on sille erittäin, erittäin vahva käyttötapa.

Mielestäni lohkoketjun päälle rakennettavat pelit ja muut luonteeltaan tärkeät asiat ovat erittäin tärkeitä – ja mielestäni ne ovat erittäin hienoja. Mutta päivän päätteeksi uskon, että rahan liikkuminen täällä on toistaiseksi suurin näytelmä. Se on yksi tärkeimmistä asioista – koska rahajärjestelmästä on tullut hyvin, hyvin monimutkainen, kuten olemme nähneet. Joissakin tapauksissa se on erittäin korruptoitunut. Joissakin tapauksissa vain tietyt ihmiset pääsevät käsiksi asioihin. DeFi on tähän mennessä ollut tämä valtava taajuuskorjain, koska se on antanut kenenkään osallistua, nähdä mitä tapahtuu ja saada pääsy asioihin, joihin heillä ei aiemmin ollut pääsyä.

Luulen, että niille, jotka ovat olleet alalla pitkään, se tulee olemaan siirtyminen uudempiin, aiemmin näkymättömiin korkeuksiin, joista olemme kaikki innoissaan. Niille henkilöille, jotka etsivät parempaa taloudellista vapautta ja joilla on vaikeuksia löytää sitä, luulen, että heillä on paljon kunnianosoituksia ja siirtyvät DeFi-tilaan. Niille ihmisille – kuten Jay ja minä, jotka autamme luomaan juuri nyt protokollia, jotka alkavat saada paljon käyttöönottoa – luulen, että on hauskaa, että voimme auttaa seuraavan osallistujan aluksella ekosysteemiin.

Toimittajan huomautus: Tätä tekstiä on tiivistetty ja muokattu selkeyden vuoksi.

Liity kanavillemme saadaksesi lisätietoja blockchainista, kryptovaluutasta ja DeFi: stä:

Jay Hao, OKExin toimitusjohtaja 

https://twitter.com/JayHao8

https://www.linkedin.com/in/jayhaookex/

OKEx-virallinen

Kiitos #OKExDeFi Roundtable -vieraille:

Corey Caplan, DeFi-rahamarkkinoiden (DMM) johtaja

https://twitter.com/coreycaplan3

https://www.linkedin.com/in/corey-caplan

DeFi-rahamarkkinat (DMM)

https://twitter.com/DMMDAO

https://www.linkedin.com/company/dmmfoundation/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map