Seuraavan tason yhteisöt: hajautetun autonomisen hallinnon uusi aikakausi

Odotamme OKExillä jatkuvasti tulevaisuutta – ja uskomme, että se tarkoittaa hajautettua rahoitusta.

Viestin levittämiseksi toimitusjohtaja Jay Hao järjestää uuden virtuaalisen OKExDeFi-pyöreän pöydän sarjan eri toimialojen johtajien kanssa keskustellakseen heidän DeFi-edistymisestään, oivalluksistaan ​​ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Tässä pyöreässä pöydässä Jay haastattelee Aragonian perustajaa ja toimitusjohtajaa Luis Cuendea. 

Tässä ovat pyöreän pöydän tärkeimmät kohokohdat.

Jay: Kuulin mielenkiintoisesta hajautetusta autonomisen organisaation tuotteesta suorana Ethereumin mainnet – Aragon Courtissa. Näyttää siltä, ​​että Aragonian tuomioistuin toimii helpomman koordinoinnin ja riitojen ratkaisun välineenä DAO: n sisällä. Voitteko kertoa meille lisää Aragonian tuomioistuimesta ja sen merkityksestä?

Luis Cuende: Joten, DAO: t ovat älykkäitä sopimuksia. Ne ovat hienoja, mutta erittäin staattisia. Päivän lopussa he ovat tietokonekoodeja – eivätkä tietokoneet tiedä kaikkea, mitä ihmiskehossa tapahtuu. Älykkäät sopimukset voivat selvittää, onko saldosi tietyn luvun ylä- tai alapuolella, mutta eivät voi kertoa, noudatatko ihmisoikeuksia – kuten vapautta, yksityisyyttä tai mitä tahansa muuta. 

Joten DAO: t puuttuvat tänään, mikä on subjektiivinen elementti, joka on olemassa maailman oikeusjärjestelmissä ja jota tuomioistuimet valvovat – ja niin, me loimme tämän hajautetun tuomioistuimen. Tämän hajautetun tuomioistuimen avulla DAO: t voivat luoda “perustuslain”, ja jos joku ei noudata sitä, joku voi aloittaa riidan ja mennä oikeuteen tai rangaista osapuolta, joka ei noudata tätä. Tämä sallii joukon asioita, koska tuhannet voivat päästä uuteen subjektiivisuuden maailmaan. 

Se on hyvin samanlainen kuin reaalimaailman tuomioistuin. Erona on, että Aragonin tuomioistuimessa tuomarit ovat nimettömiä ja heitä kannustetaan taloudellisesti käyttämällä jotain samanlaista kuin panosnäyttö. Joten se on erilainen siinä mielessä, mutta prosessi on todella samanlainen. 

Toinen ero on se, että nyt Aragonian tuomioistuimessa olevat tapaukset ovat hyvin erilaisia ​​kuin ne, joita käsittelet perinteisessä maailmassa. Tarkastelemme esimerkiksi helppoja asioita, kuten sisällön maltillisuutta. Tarkastelemme seuraavia asioita: Onko tämä ehdotus rahoitukseksi tämän pienen asiakirjan mukainen, mitkä apurahat voisivat saada rahaa tältä DAO: lta? Ei ole niin, että voit nostaa kanteen lääkeyhtiöstä tai vastaavasta. 

Toinen tärkeä asia on, että Aragonian tuomioistuimessa se on täysin rajoitettu vastuu.

Jay Hao: Mitä toivot keskitetyt pelaajat, kuten OKEx, voivat tehdä enemmän DeFi-tilan helpottamiseksi?

Luis Cuende: Minulla on ehdotus – ja se on käynnistää DAO ja antaa OKB: n haltijoille hallita jotain, jonka uskot olevan arvokasta. Uskon, että DeFi: n voima on yhteisöä, joten odotan innolla ensimmäistä keskitettyä vaihtoa, joka käynnistää DAO: n ja jonkinlaisen tuotonviljelyohjelman joidenkin merkkien kanssa. Mielestäni se on uskomatonta. 

Jay Hao: Jotkut salaustilan varhaisista pelaajista, kuten me, muistavat edelleen hyvin selkeästi vuoden 2016 DAO-hyökkäyksen. Hakkerointi sai meidät pohtimaan hajautettujen autonomisten organisaatioiden kehitystä. Mitä tästä tapahtumasta voidaan oppia, mikä voi auttaa luomaan DAO: n tulevaisuuden?

Luis Cuende: Ilmeisesti, kun teimme päätöksiä vuonna 2016, se oli muutama kuukausi DAO: n hakkeroinnin jälkeen. Joten yksi asia, jonka halusimme ottaa vakavasti, oli turvallisuus. 


Joten tänään DeFi: ssä näet, että protokollilla on sata miljoonaa dollaria varainhoitoa tunnissa ilman tarkastuksia. Teemme paljon kooditarkastuksia, tietoturvatarkastuksia, turvallisuuden taustatarkastuksia ja kasvaisimme varainhoitoamme hyvin hitaasti. Jos näet Aragonin tänään, kahden vuoden kuluttua mainnetissä, hallinnoidut varat ovat kasvaneet paljon viime aikoina. Se on kuin ehkä 4 miljoonaa dollaria vuosi sitten 150 miljoonaan dollariin tänään. 

Jos tarkastelet Aragonissa suojattuja rahakkeita, joita hallitsee Aragonia tai DAO, tarkastelemme miljardeja dollareita. DAO: t ovat kokeneet parabolisen kasvun näinä kuukausina, mutta kesti vuosia päästä tänne. Joten luulen, että monet tarkastukset ja keskittyminen turvallisuuteen todella kannattivat.

Jay Hao: Viimeinen kysymys, erittäin helppo – ehdottaa yhtä sanaa DeFin tulevaisuuden kuvaamiseksi. Ja miksi?

Luis Cuende: Stressi, koska sinun on oltava vuorokauden ympäri. Jos menet lomalle viikon ajaksi ja palaat takaisin, kaikki on muuttunut.

Liity kanaviemme saadaksesi lisätietoja blockchainista, kryptovaluutasta & DeFi:

Jay Hao, OKExin toimitusjohtaja 

OKEx-virallinen

Kiitos OKExDeFi-pyöreän pöydän vierailijalle:

Luis Cuende, perustaja & Toimitusjohtaja @Aragon

https://twitter.com/licuende

https://www.linkedin.com/in/luisivancuende/

Aragon

https://twitter.com/AragonProject

https://www.linkedin.com/company/aragonproject/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map