Omaisuuden synteesi: upouusi polku tokenoitujen tosielämän omaisuuserien käyttöön

Odotamme OKExillä jatkuvasti tulevaisuutta – ja uskomme, että se tarkoittaa DeFi: tä.

Viestin levittämiseksi toimitusjohtaja Jay Hao järjestää uuden virtuaalisen #OKExDeFi-pyöreän pöydän sarjan eri toimialojen johtajien kanssa keskustellakseen hajautetun rahoituksen edistymisestä, oivalluksista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Tässä pyöreässä pöydässä Jay haastattelee Jordan Momtazia, Synthetixin päätoimittajaa. Jordania on auttanut johtamaan Synthetix-protokollaa valkoisesta kirjastaan ​​kolmanneksi suurimmaksi DeFi-projektiksi salauksessa. Hän johtaa projektin operaatioita ja tarjoaa monia käynnistys- ja yrityskokemuksia, kuten PayPal ja Singtel.

Tässä ovat pyöreän pöydän tärkeimmät kohokohdat.

Jay: Sen lisäksi, että Synthetix tarjoaa ketjun altistuksen hajautetusti mihin tahansa omaisuuteen, etenkin reaalimaailman omaisuuteen, se sallii käyttäjien käydä kauppaa kyseisten varojen johdannaisilla – hyödykkeistä osakkeisiin. Kuinka Synthetix lisää käyttäjien saatavuutta perinteisille rahoitusmarkkinoille?

Jordan: Ensimmäinen ilmeinen asia, jota todella kannatamme, on alustan luvaton luonne. Se on hajautettu ja hajautettu asteittain, mutta se on luvaton. Tilin rekisteröintiprosessia ei ole, eikä rajoituksia ole – se on vain protokolla, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa näiden sisältöjen kanssa.

Itse syntetisaatioiden ja näille omaisuuserille altistumisen ulkopuolelle olemme rakentaneet myös binääriasetusten käyttöliittymän. Binaarivaihtoehto on tapa, jolla käyttäjät voivat käyttää omaisuuttaan ja ennustaa tietysti tiettyjen tapahtumien tai kohteiden lopputulosta. Rakennamme myös futuurialustaa, joka on samanlainen kuin dYdX ja joukko muita tulevia hajautettuja futuurialustoja.

Pyrimme olemaan hajautettu BitMEX, joten yritämme todella tuoda ratkaisun hajautetusti ja luvattomasti käyttäjille. Meillä on useita tuotteita, joita meillä joko on tai joita meillä on, ja teema on kaiken kaikkiaan se, että se on luvatonta ja kaikki on ketjussa.

Jay: Lähes viikko sitten, Synthetix Foundation oli purkautumassa ja nyt kolme DAO: ta ottaa haltuunsa: ProtocolDAO, GrantsDAO ja SynthetixDAO. Kuinka nämä muutokset merkitsevät vaiheen muutosta Synthetix-hallinnossa? Mitä se tarkoittaa Synthetix-yhteisölle?

Jordan: Se oli iso virstanpylväs Synthetixille – joten ilmoitus oli tietysti siinä vaiheessa, kun kaikki oli toteutettu ja siirtynyt toisistaan ​​… mutta tämä oli käynnissä olevaa työtä jonkin aikaa. Nyt meillä on kolme DAO: ta, jotka kattavat kolme eri tukialueita.

Meillä on GrantsDAO, joka on tarkoitettu julkisten hyödykkeiden rahoittamiseen – joten meillä on joukko ihmisiä, lähinnä yhteisö, tosiasiallisesti mukana GrantsDAO: ssa. GrantsDAO äänestää pohjimmiltaan tuettavista hankkeista, jotka rakentavat työkaluja, tai muusta ekosysteemityypistä. GrantsDAO auttaa siellä edistämään ekosysteemin kehitystä ja työkaluja.

Meillä on ProtocolDAO, joka on pohjimmiltaan neljä kahdeksasta multisegmenttiä, joka suorittaa kaikki ydinpäivitykset – joten kaikki tekeminen päivitettävien sopimusten tai tuotteiden kanssa tapahtuu ProtocolDAO: n kautta, joka on erillinen ihmisryhmä.

SynthetixDAO on lähinnä valtiovarainministeriö. Synthetix DAO rahoittaa kaikkia mukana olevia ryhmiä ja vastaa lähinnä ekosysteemin ja itse ydinprotokollan rahoittamisesta..

Syy, miksi tämä on tärkeää, on, että tämä on askel kohti yhteisön osallistumista päätöksentekoon päivitysprosessissa – ja se on askel kohti jonkin tyyppistä merkinhaltijoiden äänestystä tai osallistumista.


Jay: Mitä toivot keskitetyt pelaajat, kuten OKEx, voivat tehdä enemmän helpottaakseen DeFi-tilaa?

Jordan: DeFi: llä menee tällä hetkellä suhteellisen hyvin. On selvää, että siitä tunnetaan yhä enemmän salauksen luokka, mutta tarkoitan OKExin kaltaisten ryhmien lukumäärää ja yleisöä – emme ole tällä hetkellä läheskään sitä.

Kaikkien DeFi-projektien mielestäni läheinen yhteistyö vakiintuneiden pelaajien kanssa on numero yksi – hyödyntämällä tietopohjaa, joka teillä on, mutta yrittää myös käyttää rakentamiane alustoja keinona levittää tietoisuutta keinona lisätä viestejä ja DeFi: n mahdollisuudet.

Luulen, että kahden tyyppiset maailmat – hajautettu ja keskitetty maailma – tulevat lähentymään. Luulen, että joku, kuten OKEx, haluaisi tehdä paljon koulutusta ja lisätä tietoisuutta sellaisista asioista, joita DeFi todella yrittää tehdä.

Jay: Ehdota yksi sana kuvaamaan DeFin tulevaisuutta – ja miksi?

Jordan: Yksi sana… sanoisin, että se olisi "ainutlaatuinen." Mielestäni tämän tyyppisiä koordinointipelejä ja koordinointijärjestelmiä ei ole koskaan aiemmin tehty tässä mittakaavassa. DeFi: n koostuvuus, tapa, jolla tuotteet on rakennettu tuotteiden päälle, on hyvin, hyvin ainutlaatuinen. On melko jännittävää olla sen keskellä.

Tätä yhteenvetoa on muokattu selkeyden vuoksi.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map