OKExin toimitusjohtajan keskustelu: Intian salausmaisema

Intia on kiinnittänyt huomioni sen nopeaan salauksen kehittämiseen. Maailman toiseksi suurin asuttu maa salaus on nousussa keskuspankin aggressiivisen rahapolitiikan ansiosta vastauksena COVID-19-pandemian aiheuttamaan talouden taantumaan. Maat ympäri maailmaa ovat kiireisiä painamassa rahaa markkinoiden likviditeetin ylläpitämiseksi, mutta se vähentää vähitellen paikallisten valuuttojensa ostovoimaa. Yhä useammat ihmiset huomaavat tämän ja ovat alkaneet suojata salkkuaan kohti salausta sijoitusvaihtoehtona, etenkin Intiassa. Nykyään useammat intialaiset omaksuvat salauksen Intian rupian arvon alenemisen kompensoimiseksi.

Luulen, että salauksen kehittämiseen Intiassa on useita tekijöitä. Salakirjoitusta käytetään kahdessa suuressa sovelluksessa maassa – rajat ylittävässä rahalähetysvälineessä ja ajoneuvovaluutassa Rupien muuntamiseksi vakaammiksi fiat-valuuttoiksi, kuten Yhdysvaltain dollari.

Salaus kansainvälistä rahalähetystä varten

Myös maailman suurimmassa väestönpoistomaassa Intiassa oli vuonna 2019 yli 17 miljoonaa maahanmuuttajaa, mikä vaikutti kansainvälisen rahalähetyksen voimakkaaseen kysyntään.

Intian maailmanlaajuiset rahalähetysmaksut ovat silti kohtuuttoman korkeat suuren kysynnän vuoksi (maassa kirjattiin 5,67 miljardin Yhdysvaltain dollarin rahalähetysmaksu vuonna 2019). Intialaiset tarvitsevat tietysti paremman tien ulkomaille maksamiseen. Bitcoinin tai muiden kryptovaluuttojen käyttö rajatylittävänä maksuvälineenä on paras mahdollinen ratkaisu heille.

Intian korkein oikeus on poistanut 4. maaliskuuta 2020 lähtien Intian keskuspankin (RBI) pankkikiellon kryptovaluuttoja vastaan, Intian yleiset kryptovaluuttamarkkinat ovat jälleen menestyneet, mikä näkyy erityisesti salauspörssien kaupankäyntimäärissä. Suuren rahalähetyskysynnän vuoksi uskon, että se ajaa digitaalisen valuutan kasvun vaurautta Intiassa pitkään.

Salaus ajoneuvovaluuttana rupian muuntamiseksi vakaammiksi fiat-valuuttoiksi

Deflaatio heikentää Intian rupian arvoa, varsinkin COVID-19-epidemian aikana, jolloin rupian ja Yhdysvaltain dollarin välinen kurssi on edelleen nousussa.

Intialla on aina ollut suuri kysyntä Yhdysvaltain dollarille verkkokaupoissa, suoratoistotilauksissa jne. Olipa syynä rupian säilyttäminen tai kuluttajien kysyntä, rupian jatkuvan heikkenemisen myötä intiaaneilla on suuri tarve muuntaa rupia vakaampi fiat-valuutta. Tiukat valuuttamääräykset ovat kuitenkin vaikeuttaneet rupian muuntamista suoraan dollariksi, joten suurin osa intiaaneista päättää muuntaa rupian Bitcoiniksi ja sitten dollariksi P2P-kaupankäyntialustojen tai chat-ryhmien, kuten WhatsApp, Telegram ja Facebook, kautta..

Kun salauskauppaa koskeva kahden vuoden kielto maassa on poistettu, Intian talouden odotetaan siirtyvän kohti vapaampia ja oikeudenmukaisempia markkinoita, joilla niiden sallitaan vapaasti vaihtaa Yhdysvaltain dollari Bitcoinin kanssa. Similarwebin tietojen mukaan vuoden 2020 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana Intiasta peräisin olevien suurten salauksenvaihtojen verkkosivustoliikenne on kasvanut. Niistä OKExin vierailut Intiasta kasvoivat eniten, saavuttaen 545,56%. On ennakoitavissa, että markkinakilpailu Intiassa kiristyy.

OKEx Intian suunnitelma

Tällä hetkellä Intian kryptovaluuttaekosysteemi on edelleen kehitteillä ja kehittyy vähitellen vaihdon, median ja infrastruktuurin suhteen. Täällä OKExissä haluamme täydentää Intian salausta kaupankäynnin ekosysteemiä yhdistämällä intialaiset käyttäjät kansainvälisiin kauppamarkkinoihin.

Kasvavan kysynnän käsittelemiseksi otamme käyttöön Intian markkinoille räätälöityjä palveluja ihmisten kaupan helpottamiseksi. Pysy kuulolla Twitterillä tai OKExin virallisella kanavalla ilmoitusta varten!

Samaan aikaan, jos olet kiinnostunut tietämään enemmän Intian nykyisestä salausekosysteemistä, OKEx on tehnyt yhteistyötä Coinpaprikan kanssa ja kirjoittanut raportin jakamaan näkemyksiä globaalista näkökulmasta. OKEx x Coinpaprika -raportti – Intian Blockchain-ekosysteemin kartoitus käsittelee useita uusia markkinoita, jotka kasvavat nopeasti maailmanlaajuisesti kaupankäynnin määrän suhteen. Voit ladata raportin tässä.


Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map