OKEx-yhdistetty tili: Kuinka salkun marginaali hyödyttää kauppiaita ja likviditeettiä todellisuudessa?

18. tammikuuta isännöimme OKEx-neuvotteluja kolmen kauppiaan kanssa keskustelemaan OKExin yhtenäistetystä tilistä – tässä on kohokohtia!

OKEx lanseeraa upouuden Unified Account -kauppajärjestelmän. Käyttäjät voivat samanaikaisesti käydä kauppaa spot- ja johdannaisilla useissa valuutoissa yhdeltä tililtä tarvitsematta siirtää varoja edestakaisin useiden tilien välillä – mikä tekee kaupankäynnistä helpompaa kuin koskaan.

Kutsumme näissä OKEx-keskusteluissa kolme kauppiasta antamaan näkemyksensä uudesta yhdistetystä tilistä. OKExin finanssimarkkinoiden johtaja Lennix Lai moderoi paneelia kolmen arvostetun vieraan kanssa:

  • Joseph Chang, Liquibitin perustaja
  • Sam Trabucco, kauppias Alemeda Researchissa
  • Danny Yuan, 8 Blocks Capitalin perustaja

Alla on lyhyt ote tämän OKEx Talks -keskustelun kohokohdista. Katso koko video, Klikkaa tästä!

____________________________________________________________________________

Lennix Lai: Luulen, että aivan ensimmäinen kysymys vieraille on: Onko sinun mielestäsi todella pääomavaltaista käydä kauppaa kaikissa pörsseissä juuri nyt? Ei vain OKExissä, vaan myös kaikissa muissa pörsseissä – luuletko pääoman kannalta, että tämä tosiasiallisesti huolestuttaa kauppayrityksiä?

Sam Trabucco: Vastaakseni siihen, uskon itse asiassa ottavan pienen anekdootin 12. maaliskuuta, joka on päivä, jonka olen varma, että kukaan salauskaupassa muistaa.

Blockchainin nopeudesta tuli erittäin hidasta; oli periaatteessa mahdotonta siirtää mitään pistettä – esimerkiksi BTC: tä – kahden pörssin välillä. Se kesti tunteja ja tunteja, ja se on tarkka syy siihen, että tonni erilaisia ​​tuotteita, jotka olivat lähes identtisiä kahden eri pörssin välillä (kuten esimerkiksi OKExin ja Huobin vuosineljännekset), käytiin kauppaa todella erilaisilla palkkioilla tuntikausia. Tätä leviämistä oli mahdotonta sulkea monille ihmisille, koska he eivät vain saaneet pääomaa kahden pörssin välillä. Tällaista tapahtui koko markkinoilla, jokaisessa tuotteessa.

Se on äärimmäinen esimerkki, mutta pienemmän mittakaavan asia tapahtuu koko ajan. Et voi vain siirtää. Et voi päättää, että haluat yhden pörssin pääoman olevan toisessa ja että se olisi siellä heti. Sinun on todella siirrettävä sitä, ja estoketjut eivät yleensä ole välittömiä. Tämä on todella laajamittainen ongelma Alameda-kaltaiselle yritykselle, joka käy kauppaa jokaisella tuotteella, kaikilla pörsseillä ja jolla on paljon erilaisia ​​pääomia. Se on ongelma, johon meillä ei todellakaan ole mahtavaa ratkaisua. Mielestäni hämmästyttävää ei ole olemassa, koska parhaat kaupat kulloinkin muuttuvat melko nopeasti – varsinkin markkinoilla niin hulluina kuin salaus on viime aikoina ollut.

Saatamme päättää muutamassa minuutissa, että haluamme valtavan aseman tässä yhdessä tuotteessa tässä pörssissä, ja sitten se saattaa muuttua paljon vähemmän houkuttelevaksi tunnin sisällä, ja meidän on siirrettävä pääoma lohkoketjun yli johonkin muuhun. Pääoman tehokkuus on meille suuri huolenaihe koko ajan. Vietämme ajattelemiseen todennäköisesti paljon suuremman osan ajastamme kuin ihmiset odottavat, ja yleensä kaikki pääoman hallinnan tehostamiseen tähtäävät toimet – kuten siirtyminen rajat ylittävään järjestelmään, kuten OKExin uusi marginaalijärjestelmä – vain pyrkii tee niin, että kaupankäynti on parempi, koska sinulla on enemmän vaihtoehtoja eikä sinun tarvitse olla erityisen huolissasi siitä, millainen pääoma sinulla on tietyssä paikassa. Sen avulla voit tehdä enemmän kauppoja, mikä on meille aina hyvää.

Lennix: Entä sinä, Danny? Onko sinulla rajoittamatonta pääomaa kauppaa varten, jotta sinulla ei ole pääomaongelmia?

Danny Yuan: No, pääomamme on todennäköisesti paljon rajoitetumpi kuin Alameda, ja on todella erittäin intensiivistä käydä kauppaa kaikilla pörsseillä – etenkin johdannaisilla, mikä on suurin osa kaupankäynnistä.

Monet pörssit – etenkin OKEx, Huobi ja muutama muu – edellyttävät, että sinulla on erilliset varat kolikoilla marginaalisten futuurien ja kolikoiden vaihtosopimusten kauppaa varten. Meillä on USDT-marginaalisia futuureja ja USDT-marginaalisia swappeja, joten meidän on varattava erilliset varat kaikkien näiden kolikoiden kauppaa varten. Se muuttuu intensiiviseksi.

Kaupankäynnin kohteena on yli 40 erilaista kohde-etuutta, joten haluaisimme käyttää kaikki rahastomme kaupankäynnissä täysimääräisesti. Jotta voimme palata, tiedätte, muutama 100%: n sijoitetun pääoman tuottoprosentti vuodessa, käytämme kohtuullista määrää vipuvaikutusta käydessämme kauppaa johdannaisilla. Likvidaatioriskin takia haluamme käyttää erittäin turvallista määrää vipua, jota pidämme tuotteelle sopivana, joten rajoitamme tarkkuuskokojamme kyseisen tuotteen käytettävissä olevan pääoman perusteella.


Lennix: Entä sinä, Joseph? Keskitytkö vain yhteen tuotteeseen vai tarvitsetko myös paljon kauppaa?

Joseph Chang: Kaupankäynnin kohteena on todennäköisesti 20 kohde-etua, kutsumme sitä kahdeksasta kymmeneen pörssiin. Meillä on samat ongelmat, jotka kaikki muut ovat juuri maininneet.

Luulen, että on hyödyllistä verrata perinteisiin omaisuusluokkiin. Jos olet osakkeissa – tiedät, valuuttakurssit ja hyödykkeet -, nämä markkinat ovat yleensä hyvin kehittyneitä. Sinulla on päävälittäjiä. Sinulla on keskitetyt selvityskeskukset. Sinulla on huoltajia, jotka voivat auttaa sinua jättämään kaikki omaisuutesi yhteen paikkaan samalla kun sinulla on mahdollisuus käydä kauppaa eri paikoissa. Salaus, emme ole vielä siellä, eikö?

Joten tarkoitan, että useimmissa tapauksissa on tarpeen rahoittaa kaikki kaupat kaikissa paikoissa. Tarkoitan, että on joitain poikkeuksia, mutta se on yleensä sääntö. Se on hyvin tehotonta, joten sinun on todella otettava huomioon kaikki tekijät, jotka Danny ja Sam ovat juuri maininneet riskien hallitsemiseksi – ja käy niin, että samalla pääomamäärällä voit ottaa paljon enemmän vastuita ja muita omaisuusluokkia kuin sinä voi salauksessa, mahdollisesti.

Tätä yhteenvetoa on muokattu ja tiivistetty selkeyden vuoksi.

Haluatko kokeilla yhdistettyjä tilejä itse? Lean miten testata sitä täällä.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map