OKEx: Yhden luukun kauppapaikka, jolla voit ostaa, käydä kauppaa ja ansaita salausta

Etsitkö kattavaa markkinapaikkaa ostamaan, vaihtamaan ja jopa ansaitsemaan enemmän salausta?

Hyvin odotetun OKChainimme käynnistämisen jälkeen helmikuussa olemme vihdoin saaneet valmiiksi alan kattavimman salauspalvelualustan rakentamisen. Laaja-alaisissa palveluissamme on kaikki asennettu jokaiselle salakirjoittajalle, ensimmäisen Bitcoinin ostamisesta muiden kryptaiden kaupankäyntiin, tuottojesi maksimoimiseksi tai markkinoiden saavuttamiseksi, OKEx on saanut sinut kattamaan. Sukelletaan salausmatkalle OKEx: ssä!

Osta salaus: Osta salaus fiat-valuutoilla helposti

Haluatko HODL: n vai vaihtaa Bitcoinia, ensimmäinen askel, joka sinun on tehtävä, on muuntaa fiatsi salaukseksi. Intuitiivinen fiat-to-crypto -yhdyskäytävä on linkitetty luotettuihin maksukanaviin, jotka on virtaviivainen, jotta voit nauttia turvallisesta ja tehokkaasta salaustoiminnasta.

Tässä kuvassa on tyhjä alt-attribuutti; sen tiedostonimi on Screenshot-2020-03-26-at-7.05.36-PM.png? x-oss-process = kuva / laatu, q_85

Out Buy Crypto -palvelu tukee 6 valtavirran tunnusta– Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ja OKB 30 fiat-valuutalla yli 180 maassa ja muilla alueilla, mukaan lukien USD, EUR, GBP, RUB, TRY ja paljon muuta. Olemme tehneet yhteistyötä kuuden luotettavimman maksukanavan, mukaan lukien maailmanlaajuisen johtajan Simplexin, Koinalin, Banxan, Koinalin, Mercuryon ja MoonPayn kanssa. , joka tarjoaa nopeita ja luotettavia palveluja varojen ja tapahtumien suojaamiseksi.

Koko tapahtuman ajan ei tarvita KYC-vahvistusta OKEx: llä. Täten voit ohittaa kaikki varmennusmenettelyt ostaaksesi salauksesi ja aloittaaksesi kaupankäynnin paikan ja joukon johdannaisia ​​heti OKExissä jälkikäteen.

Kaupankäyntimarkkinat: Käy kauppaa ammattilaisen tavoin

Kun blockchain-tekniikka kehittyy ja otetaan käyttöön, markkinoiden saataville tulee enemmän merkkejä kaupankäyntiin. OKExillä olemme sitoutuneet tarjoamaan kekseliään, käyttäjäystävällisen ja yhteensopivan alustan kaupankäynnille ja auttamaan blockchain-hankkeita kasvamaan. Äskettäin vaihdetun salauksesi avulla voit käydä kauppaa tärkeimmillä kryptovaluutoilla kattavalla tuotteellamme paikalla ja johdannaiset markkinoilla, mukaan lukien marginaali, futuurit, ikuinen vaihto, ja viimeisin julkaisu, vaihtoehtoja kaupankäynti.

Tällä hetkellä alan johtavat futuurituotteet tarjoavat käänteinen tai käänteinen sopimukset eri valitsemiesi toimituspäivien kanssa, mukaan lukien viikoittain, joka toinen viikko, neljännesvuosittain, ja kahden neljännesvuosittain sekä laaja valikoima tilaustyyppejä, jotta käyttäjät voivat nauttia suuresta joustavuudesta suunnitellessaan strategioita voittojen maksimoimiseksi ja riskien lieventämiseksi. Lisäksi spot-markkinamme tarjoaa 290+ kaupankäyntiparia ja 10-kertaisen vipuvaikutuksen marginaalikaupalle.


Omaisuudenhallintatyökalut: Kaikki työkalut, joita tarvitset omaisuuden varastointiin, arvon säilyttämiseen tai salauksen salkkuun saamiseen

Tapoja tuottaa ylimääräisiä tuloja blockchainissa kasvavat ja ovat saamassa suosiota joka päivä. Osto- ja HODL-mentaliteetin lisäksi voit itse rakentaa passiivisen tulosuunnitelman ja työskennellä jopa suurempien säästöjen saavuttamiseksi. Tunnettujen kaupankäyntimarkkinoidemme lisäksi tarjoamme käyttäjille joukon lisäarvopalveluja EARN: n ylimääräiselle salaukselle.

EARN on upouusi palvelu, joka kokoaa kaikki taloudelliset tarjouksemme yhteen paikkaan, jotta käyttäjät voivat hyödyntää ylimääräisiä kolikoitaan. Käyttäjät voivat käyttää Säästöt kasvattaa automaattisesti lompakonsa omaisuutta ilman kauppaa; käyttää Panostaminen pitää kolikoita korkeamman tuoton saamiseksi OKEx Poolissa, innovatiivisessa kaivospoolissa, joka tarjoaa vakaa ja läpinäkyvä monivaluuttainen monityyppinen kaivospalvelu; tai käytä Määräaikaistalletus kerätä passiivisia tuloja määräaikaisella panoksella.

OKEx-akatemia: Hyödynnä blockchain-tietämystä ja markkinoiden trendejä

OKEx on muutakin kuin vain kaupankäyntialusta. Ymmärrämme, että käyttäjät saattavat joskus olla turhautuneita navigoimaan salausmaailmassa, siksi haluamme rakentaa avoimen koulutusportaalin, joka tarjoaa laajan valikoiman blockchain-tietoja kaikille. Olitpa salauksen aloittelijoita tai edistyneitä kauppiaita, täällä OKEx Academy -sivustolla voit oppia kaiken blockchainista, kaupankäyntistrategioista, markkina-analyyseistä ja tietysti opetusohjelmista, joiden avulla pääset alkuun OKExissä.

Koe OKExin parhaat puolet tänään!

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map