OKEx listaa 7 DeFi-tunnusta ja lisää 4 uutta vakuutta C2C-lainapalveluun

OKEx Weekly Update tarjoaa yleiskatsauksen joka viikko järjestetyistä kampanjoista, kilpailuista, ilmoituksista ja keskusteluista.

Tällä viikolla OKExillä otimme vastaan ​​seitsemän jännittävää DeFi-tunnusta ja lisäsimme tuen neljälle uudelle vakuusvaihtoehdolle OKEx C2C -lainassa, mukaan lukien XRP, LINK, TRX ja FIL. Jatkamme myös ensimmäistä Happy Friday -kampanjaamme 14. joulukuuta asti, johon käyttäjät voivat osallistua jakamaan kaksoispalkintoja ja saamaan mahdollisuuden voittaa iPhone 12 Pro Max. 

Tuodaksemme enemmän etuja arvostetuille OKB-käyttäjillemme, olemme yhdessä NOWPaymentsin kanssa, jotta OKB: n haltijat voivat suorittaa nopeita ja käteviä verkkomaksuja kaikilla NOWPaymentsin kanssa yhteistyössä toimivilla verkkokauppiailla.

Lopuksi kutsumme sinut virittämään OKEx Community AMA: n, jossa keskustelemme Lähesäätiön toimitusjohtajan Erik Trautmanin kanssa keskustelemaan kaikesta projektin kehityksestä.

Hyvää perjantai -ohjelmaa jatkettiin

Käyttäjät voivat silti nauttia ensimmäisestä Happy Friday -kampanjastamme 14. joulukuuta asti ja jakaa 20% OKExin futuurien ja ikuisten swapien transaktiopalkkioiden kokonaistuloista, ja heillä on mahdollisuus voittaa iPhone 12 Pro Max tai jakaa alennuskortteja yhteensä 20000 USDT. 

Uudet vakuudet OKEx C2C -lainassa: XRP, LINK, TRX ja FIL

Olemme lisänneet OKEx C2C Lainapalveluun vakuudeksi neljä uutta tunnusta, mukaan lukien XRP, Chainlink (LINK), TRON (TRX) ja Filecoin (FIL).

Kumppanuus NOWPaymentsin kanssa

Olemme tehneet yhteistyötä salaamattomien salausmaksupalvelujen tarjoajan kanssa NYTMaksut. 15. joulukuuta alkaen käyttäjät voivat vaihtaa OKB: nsä tavaroihin ja palveluihin millä tahansa NOWPaymentsin kanssa yhteistyössä toimivalla verkkokaupalla. Lue lisää tästä kumppanuudesta täältä.

Ylennykset

Käydä kauppaa & Talletushaaste: COVER, HEGIC, KP3R, API3 ja PICKLE

Tämän kampanjan aikana OKEx-osallistujat voivat jakaa 20000 USDT: n palkintopotin kaupankäynnillä ja tallettamalla minkä tahansa näistä uusista listoista: COVER, HEGIC, KP3R, API3 tai PICKLE. Rekisteröidy, lue yksityiskohdat ja liity haasteeseen ennen klo 8.00 UTC 18. joulukuuta.


#OKExDeFiScoop: 100 USDT lahja

Katso DeFiScoop-video kumppanimme Frontierin kanssa, kun sen perustaja ja toimitusjohtaja Ravindra Kumar opastaa meitä alustan ja tehtävän läpi.

Annamme 10 USDT: tä 10 voittajalle. Voit jakaa 100 USDT, Katso video että vastaa kysymyksiin ja noudata sääntöjä voittaaksesi

Demo yhtenäistetty kilpailu

Kun lanseeramme uuden yhtenäistetyn tilin toiminnallisuuden, järjestämme demokauppakilpailun, jossa käyttäjät kokevat tämän uuden ominaisuuden ja jakavat 260 000 USDT palkinnoissa. Pysy kuulolla ja liity rekrytointiin 14.-17.12.

XYM-ilmapisara XEM-haltijoille

OKEx tukee Symbol (XYM) -lentopalloa NEM (XEM) -haltijoille. XEM-talletukset ja nostot keskeytetään klo 8.00 UTC 14. tammikuuta 2021. Tilannekuva kaikista XEM-tunnuksista otetaan samana päivänä.

Uudet ilmoitukset tällä viikolla

OKEx listasi seitsemän DeFi-tunnusta tällä viikolla, mukaan lukien COVER, HEGIC, KP3R, API3, PICKLE, LOON ja NU sekä marginaalikaupan, säästöjen ja ikuisten swapien lisäksi AAVE, CVC ja FIL.

COVER, HEGIC, KP3R, API3 ja PICKLE

Kansiprotokolla (COVER)

COVER Protocol on hajautettu riskien kattavuusmarkkinapaikka Ethereum-älykkäille sopimuksille. COVER on COVER-protokollan natiivi ERC-20-hallintakoodi. Lisätietoja listasta ja aloita kaupankäynti. 

Hegic (HEGIC)

Hegic on automatisoitu markkinatakaaja ja pörssi ketjun salausvaihtoehdoilla Ethereumilla. Hegic sallii tällä hetkellä WBTC- ja ETH-optioiden kaupankäynnin. Tuettujen omaisuuserien haltijat voivat tallettaa ja vakuuttaa omaisuutensa tarjotakseen likviditeettiä optiokaupalle ja ansaita palkkioita. Lisätietoja listasta ja aloita kaupankäynti. 

Keep3rV1 (KP3R)

Keep3rV1 on hajautettu työnhakualusta, jolla ulkoiset DevOps voidaan yhdistää projektiin, jotka tarvitsevat apua eri tehtävien suorittamiseen. KP3R lyödään tarjoamalla likviditeettiä Uniswapissa hyväksytyille pareille (tällä hetkellä KP3R-ETH). Tunnusten haltijat voivat äänestää sisällyttääkseen parit, kuten KP3R-SNX, KP3R-AAVE, KP3R-YFI jne. Lue lisää listasta ja aloita kaupankäynti. 

API3 (API3)

API3 ajaa yhteistyössä uuden sukupolven blockchain-natiivien, hajautettujen sovellusliittymien tai dAPI: iden luomiseksi. API3 antaa älykkäille sopimusalustoille mahdollisuuden hyödyntää sovellusliittymiä merkityksellisten sovellusten rakentamiseen todella hajautetusti ja luottamuksen minimoimalla. Käyttäjät voivat luoda tehokkaita hajautettuja sovelluksia API3: n hajautetusti hallinnoitavilla ja määrällisesti turvallisilla tietosyötteillä. Lisätietoja listasta ja aloita kaupankäynti. 

Pickle Finance (PICKLE)

Pickle Finance on protokolla, joka on suunniteltu auttamaan säilyttämään stableksiinien (DAI, USDC, USDT, sUSD) tappi maatalouden kannustimien avulla. PICKLE on hallintotunnus, joka jaetaan kannustimena likviditeetin tarjoajille Uniswap V2: lla. Lisätietoja listasta ja aloita kaupankäynti. 

Loon Network (LOON)

Loon-verkko on pitkän aikavälin konsepti, jonka tavoitteena on rakentaa lohkoketjujen välinen hajautettu lainaverkosto. Tämän verkon tarkoituksena on tarjota tiedonsiirtoa, luotonsiirtoa ja omaisuuden yhteenliittämistä verkon perustuen lisäksi. Tarkastele listaustietoja ja aloita kaupankäynti.

NuCypher (NU)

NuCypher on hajautettu avainhallintajärjestelmä, salaus- ja kulunvalvontapalvelu. Se mahdollistaa yksityisen tiedon jakamisen mielivaltaisten lukumäärien joukossa julkisissa yksimielisyysverkoissa käyttämällä välityspalvelimen uudelleen salausta salauksen purkuoikeuksien delegoimiseen tavalla, jota ei voida saavuttaa perinteisillä symmetrisillä tai julkisen avaimen salausjärjestelmillä.

Alkuperäisiä tunnuksia käytetään kannustamaan verkon osallistujia suorittamaan avainten hallinta ja pääsyn siirron / peruuttamistoiminnot. Tarkastele listaustietoja ja aloita kaupankäynti.

Marginaalikauppa, säästöt ja ikuiset swapit: AAVE, CVC ja FIL

AAVE-, CVC- ja FIL-marginaali- ja säästöominaisuudet ovat käytettävissä 10. joulukuuta kello 6.00 UTC: stä, ja käyttäjät voivat aloittaa niiden kaupankäynnin jopa 75-kertaisella vipuvaikutuksella. Katso yritystiedot.

OKEx tapahtumissa

Tuleva tapahtuma: OKEx Community AMA – Near Foundation

11. joulukuuta keskustelemme Lähesäätiön toimitusjohtajan Erik Trautmanin kanssa keskustelemaan kaikesta projektin nykytilasta. Viritä AMA, joka alkaa kello 13:00 UTC, meidän virallinen sähke-kanava.  

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map