OKEx Jumpstart: Uudet säännöt selitetty

4 huomioitavaa pistettä varmistaaksesi allokaatiosi OKExin tunnusten myynnissä

Pähkinänkuoressa

  • Enää saapumisjärjestyksessä ei ole enää tilausistuntoa.
  • Jakosummasi määräytyy OKB-tilisi määrän ja ajanjakson tai kaupankäyntimäärän perusteella.
  • Uudet säännöt tulevat voimaan tulevasta yhdeksännestä merkkikaupasta.

Lanseerauksensa jälkeen OKEx Jumpstart on pitänyt jo kahdeksan tunnusten myyntiä kuuden kuukauden aikana. Vaikka meitä imartelee käyttäjien ylivoimainen tuki, etsimme aina tilaa tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.

Tarkasteltuamme yhteisöiltämme saadun palautteen on tullut huolestuttavaa, että monilla käyttäjillä on vaikeuksia jaettaessa varoja, varsinkin kun loppuunmyytyjä tapahtumia on vain muutamassa sekunnissa. Mahdollistamaan laajempi osallistuminen merkkikauppaan, tulevasta 9. OKEx Jumpstart -tunnusmyynnistä ja eteenpäin, panemme täytäntöön parannetut säännöt. Tässä on muutamia huomioitavia kohokohtia:

1. Kaksi upouutta tilausistuntoa alemmalla kynnyksellä

Esittelyssä kaksi OKEx Jumpstart -tilauksen istuntoa: OKBelievers Exclusive Allotment -istunto ja OKTraders-etuoikeuksien jakamisistunto.

Aikaisempaan myyntiin verrattuna kiinnostuneiden käyttäjien on oltava hallussaan, jotta he voivat osallistua merkkikauppaan päivittäin vähintään 100 OKB viimeisten 5 peräkkäisen päivän ajan (vs. 100 OKB 30 päivää aiemmin) ennen kutakin merkkikauppapäivää. Pienempi kynnys uusien sääntöjen mukaan voit varmistaa suuremman jaon pitämällä enemmän OKB: tä viiden päivän aikana.

Lisäksi uusien sääntöjen mukaan vaatimuksen täyttäminen muuttaisi jakokerrointa kahdessa istunnossa. Lisätietoja käsitellään jäljempänä.

2. OKB-tilalaskelma: pidät enemmän pidempään kuin viime hetken irtotavarana ostaminen

Aiemmin on havaittu, että jotkut käyttäjät yrittivät saavuttaa OKB: n päivittäisen keskimääräisen omistuksen ostamalla OKB: tä irtotavarana viime päivinä ennen myyntiä. Uusilla säännöillä kannustamme kiinnostuneita käyttäjiä pitämään vaadittua OKB-määrää jatkuvasti.

Muista uusi OKBelievers Exclusive Allotment -istunto mainittu yllä? Tämän istunnon säännöt ovat samanlaisia ​​kuin aikaisemman myynnin ensimmäisen tilausistunnon säännöt. kuitenkin, pitämällä vaadittua OKB-määrää jatkuvasti voidaan varmistaa korkeampi jakokerroin ja siten suurempi jako.

Seuraavassa taulukossa on kerrointen ero pitämällä OKB: tä jatkuvasti (vasemmalla) ja ostamalla irtotavarana viime hetkellä (oikealla):

Jos vähimmäispitoisuuden ja keskimääräisen pidon kertoimet eroavat toisistaan, sinulle annetaan kerroin sen mukaan, kumpi on suurempi. Voit aina tarkistaa kerroin- ja OKB-tilannekuvatietueesi OKEx Jumpstart -sivustolta.

Kuten aina, jos lopetat pitämisen tai jäävät vaaditusta OKB: n päivittäisestä keskimääräisestä omistuksesta, voit palauttaa kelpoisuuden ostamalla OKB: tä irtotavarana ennen myyntipäivää saavuttaaksesi haluamasi keskimääräisen päivittäisen omistusvaatimuksen.

3. Uusi kaupankäyntimäärään perustuva istunto


Uusi kuin edellinen toinen tilausistunto, uusi OKTraders Allotment Privilege Session on erityinen tilausistunto vain suurempien myyntitarjousten merkki.

Tässä istunnossa jakamisetua myönnetään niille, jotka käyvät kauppaa paljon OKExillä, koska tämän istunnon allokointikertoimet riippuvat OKExin perustamisesta lähtien kumulatiivisesta OKEx-spot-kaupankäyntimäärästä (Bitcoinissa). Voit laskea kertoimet OKEx Jumpstart -sivustolta.

Vastaavat kertoimet ovat seuraavat:

4. Uusi jakokaava: ei enää myyntiin ensin saapumisjärjestyksessä

Tarkasteltuamme yhteisömme palautetta olimme huolestuneita siitä, että monet käyttäjistämme eivät ole tyytyväisiä siihen, että heidät suljettiin pois aikaisemmasta myynnistä. Sellaisena päätimme hylätä ensin tullutta palvellaan -mallin ja sallia mahdollisimman monen osanottajan liittyä merkkimyynteihimme muuttamalla allokaatiokaavaa.

Uusi jakokaava on seuraava:

Tämä kaava koskee sekä OKBelievers Exclusive Allotment Session- että OKTraders Privilege Allotment Session -tapahtumia.

Yksinkertaisesti sanottuna, jako määräytyy kertoimen, tilatun määrän ja istunnon kokonaismäärän mukaan riippumatta siitä, mihin jaksoon osallistut..

5. Parempi suoja huijausta vastaan

Olemme myös tietoisia valituksista, joita jotkut käyttäjät yrittivät turvata jakamisesta manipuloimalla useita tilejä. Yleisten käyttäjien etujen suojaamiseksi OKEx Jumpstartin KYC-tarkastusvaatimus poistetaan KYC2. Tekemällä näin toivomme voivamme luoda oikeudenmukaisuuden sekä institutionaalisten että vähittäiskaupan käyttäjien keskuudessa.

Lisäksi molempien istuntojen tilausaikaa pidennetään 10 minuutista – 30 minuuttia ja ei enää tilausrajaa kaikille käyttäjille laajemman osallistumisen mahdollistamiseksi.

Yksityiskohtaiset säännöt löydät alla olevasta linkistä:OKEx Jumpstart Token -myyntisääntöjen parantaminen

Jatkamme kuuntelua

OKEx Jumpstartista ei tule menestyvää ja luotettavaa alustaa ilman käyttäjien, sekä instituutioiden että vähittäiskaupan, tukea. Uskomme, että reilu ympäristö on ainoa tapa meille ja teollisuudelle kasvaa edelleen.

Kuten aina, haluamme kutsua sinut antamaan arvokkaita ideoitasi uusista säännöistä. Älä epäröi jättää ajatuksiasi sosiaaliseen mediaamme.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map