OKEx Beacon Program Grad liittyy OKExiin Venäjän, IVY: n käyttäjien kasvupäällikkönä

OKEx Beacon -ohjelma on aloite, jonka tarkoituksena on tarjota lahjakkaille henkilöille mentori- ja kehitysmahdollisuuksia lohkoketju- ja salausalalla.

Kesäkuussa aloitetun Euroopan ensimmäisen vaiheen Euroopalle kuusi mentoroitavaa sai yksinoikeuden oppia mentoreilta, joihin kuului OKExin huippujohtajia ja muita ammattilaisia, mukaan lukien:

  • Jay Hao, OKExin toimitusjohtaja
  • Lennix Lai, OKExin finanssimarkkinoiden johtaja
  • Matthew Aaron, podcast Crypto 101: n perustaja
  • Lindsay Joo, CNBC: n salauskauppiassuhteiden johtaja

Opiskelijat osallistuvat kolmeen mestarikurssille ohjelman aikana viikoittaisten mentorointisession ohella Telegramilla. Ohjelman päätyttyä valituille mentoroitaville tarjotaan kokopäiväisiä mahdollisuuksia OKEx: ssä.

Keskustelimme äskettäin Nikita Ermakovin kanssa, joka valittiin ensimmäisestä mentee-erästä OKEx-jäseneksi, saadakseen lisätietoja tästä salausmatkasta, ajatuksista Beacon-ohjelmasta, OKExin markkinapotentiaalista Venäjällä ja muusta..

Hei, Nikita. Voitteko jakaa lyhyesti salausmatkanne kanssamme, mukaan lukien osallistumisenne OKEx Beacon -ohjelmaan ja uuden roolinne OKExissä?

Nikita Ermakov: Olen työskennellyt salaustilassa vuodesta 2017. Ennen sitä olin maisterin tutkinto-opiskelija Pekingin yliopistossa ja tein tutkimusprojektin Neo Smart Economy -sovellukselle.

Työskennellessäni Kiinassa, joka on yksi vilkkaimmista salausmarkkinoista, olen tarjonnut neuvontapalveluja monille venäläisille salaushankkeille, mukaan lukien vaihdot, lompakot ja lautasliinat.

Olin ensin tavannut joitain OKEx-tiimin jäseniä Vietnamin tapahtuman aikana, ja kun näin Beacon-ohjelman ilmoituksen Twitterissä, päätin osallistua ja oppia alan ammattilaisilta.

Beacon-ohjelman jälkeen minut kutsuttiin liittymään OKEx-perheeseen käyttäjien kasvupäällikkönä Venäjällä ja IVY-markkinoilla. Tällä hetkellä olen tavoittanut venäläisiä projekteja, salausyhteisöjä, kauppiaita ja vaikuttajia esitelläkseni OKEx-kaupankäyntialustan ja -tuotteet.

Voitko jakaa muutama nouto ja hyöty Beacon-ohjelman kokemuksestasi kanssamme?

Nikita Ermakov: OKEx Beacon on kuukauden opetusohjelma, joka kattaa useita aiheita salaus- ja digitaalivarallisuudessa.

OKExin finanssimarkkinoiden johtaja Lennix Lai oli mentorini, joka johti pientä kansainvälistä ryhmäämme. Hän auttoi meitä ymmärtämään maailmantalouden muutoksia, mukaan lukien hajautettu rahoitus, vakiomallien nousu, tokenomiikka ja varojen digitalisointi.

Itse ekonomistina voin täysin arvostaa salaustoimialan vaikutusta tulevaisuudessa, ja olen iloinen siitä, että Lennixillä ja muilla mentoroitavilla on samat näkemykset.

Mitkä ovat mielestänne OKExin käyttämättömät mahdollisuudet Venäjän markkinoilla?


Nikita Ermakov: Venäjällä ja IVY-maissa on kymmeniä lupaavia blockchain-projekteja, tuhansia lahjakkaita blockchain-kehittäjiä ja miljoonia aktiivisia salauksen käyttäjiä, ja ne ovat yksi salateollisuuden aktiivisimmista ja tärkeimmistä markkinoista..

On olemassa loputon määrä sähke-kanavia, joissa ihmiset keskustelevat viimeisimmistä uutisista ja mahdollisuuksista salausalustoilla, projekteissa ja rahakkeissa. Elinkeinonharjoittajat ja käyttäjät etsivät aktiivisesti tietoa, joka voi antaa heille etua näillä nopeasti kasvavilla ja jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla.

Vaikka OKExillä on hyvä maine Venäjän markkinoilla luotettavana ja ammattimaisena alustana, näen myös kovaa kilpailua muiden globaalien salaustoimijoiden kanssa. Uskon, että kestävillä ponnisteluilla OKEx voi vahvistaa asemaansa Venäjällä ja voittaa salausalueen yhden aktiivisimman ja kokeneimman yhteisön sydämet.

Mihin tärkeimpiin osa-alueisiin vaihdon on keskityttävä, jotta se pysyisi merkityksellisenä ja kasvaisi edelleen?

Nikita Ermakov: Uskon, että salausteollisuus on luonnostaan ​​rajaton. Joten vaihdon on rakennettava paikallisia solmuja, tuettava paikallisia blockchain-hankkeita, kasvatettava paikallisia johtajia ja kauppiasyhteisöjä jokaisessa maassa.

Uskon, että palvelujen markkinoinnin jatkaminen kansainvälisillä markkinoilla, yhteydenpito lupaaviin projekteihin ja maailmanluokan palvelun tarjoaminen asiakkailleen on avain kaikille alustoille.

Tätä haastattelua on muokattu selkeyden vuoksi.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map