OKEx Beacon -ohjelman yhteenveto – toinen valmennus Jayn ja Lennixin kanssa

Kuudella rekrytoidulla mentoroitavalla oli 26. kesäkuuta 2020 uusi 30 minuutin mentorointikokemus mentoreidensa kanssa: OKExin toimitusjohtaja Jay Hao ja finanssimarkkinoiden johtaja Lennix Lai.

Katso ensimmäisen istunnon oivallukset täältä.

Alla on yhteenveto mielenkiintoisista ja oivaltavista aiheista, joista keskusteltiin istunnon aikana.

Phillip Taffley: Deflaatio on erillinen mahdollisuus monissa maissa johtuen koronaviruksen vaikutuksista. Jos deflaatio tapahtuu, mitä arvelet vaikuttavan salausmarkkinoihin?

Lennix: Uskon edelleen, että deflaatio on enemmän lyhytaikaista ilmiötä COVID-19: n vuoksi. Se vaikuttaa ehdottomasti joihinkin perustoimialoihin (esim. Lentoyhtiöt ja matkailu), mutta makrotalouden rakenteellisista muutoksista kysynnän puolella ei ole vielä näyttöä. Voit nähdä sen osakemarkkinoilta. Salaus, varsinkin Bitcoin, on arvovarastointiväline, jota voidaan käyttää ylimäärällisen keventämisen sisäisen riskin suojaamiseen – mikä on todennäköisempää COVID-19: n vaikutusten vuoksi, joka kestää odotettua kauemmin.

Guillaume Girard: Oletko seurannut COMP-julkaisua? Mikä on mielipiteesi likviditeetin louhinnasta tapana jakaa merkkejä?

Lennix: COMP (samoin kuin muut tuottoa tuottavat rahakkeet) on toisen tyyppinen tunnusten jakomekanismi, toisin kuin IEO tai ICO. Vaikutus on ilmeinen: Kuten näette, DeFi: n AUM on ennätyskorkealla – samoin kuin riski. Tokenomiikka vääristää luotonantomarkkinoiden korkoa. Siksi on suuri mahdollisuus, että malli ei ole kovin kestävä. Aiemmin oli kaupan kaivosmekanismi, eikä se ollut kaunis.

Phillip Taffley: Vaikuttaa siltä, ​​että Bitcoin on ollut läheisessä korrelaatiossa S: n kanssa&P 500 viime viikkoina. Mikä mielestäsi on syy tähän, kun aikaisemmin korrelaatiota oli ollut vähän?

Lennix: Joo. Suuren salauksen kaatumisen jälkeen 12. maaliskuuta BTC: n ja S: n korrelaatio&P500 on ollut korkeampi. Mielestäni yksi tärkeimmistä syistä on, että kauppiaat pitävät Bitcoinia vaihtoehtoisena riskialttiina omaisuuserinä. Joten, kun yleiset markkinat kaatui tietylle tasolle, Bitcoin altistui myös riskialttiille kaupoille. Tietojen näkökulmasta Bitcoin tarjosi jonkin verran turvallisen taivaan vaikutusta sen perusominaisuuksien vuoksi, mutta ei lopullisesti. Kun kynnysarvo rikkoo, kauppiaat etsivät riskiä.

Guillaume Girard: Tänään oli Bitcoinin suurin vaihtoehtojen voimassaolon päättyminen. Luuletko, että tämä on pitkän aikavälin trendi? Mikä on OKExin strategia saada markkinaosuus optiomarkkinoilla?

Lennix: On kiistaton tosiasia, että Bitcoinin käytön kitka (eli sääntelyriski ja kustannukset) on tulossa triviaaliksi. Kuvittele, että vain 1% amerikkalaisten varallisuudesta osoitettiin Bitcoinille. Uskon, että se on pitkäaikainen trendi – kuten näette, avoin kiinnostus CME: tä vastaan ​​on myös ennätyskorkealla. OKExillä rakennamme edelleen tuotteitamme. Tällä hetkellä ymmärrämme, että tuotteemme on hyvin rakennettu, mutta meidän on työskenneltävä käyttöliittymän / käyttöliittymän ja salkun marginaalin suhteen. Suunnitelmamme ottaa markkinaosuus tulee liittyä rakennetuotteisiin, joten rakennetuotteiden kauppa voisi suojautua optiomarkkinoilla. Toinen instrumentti, joka voidaan listata, olisi VIX-futuurit, jotka perustuvat myös OKEx-optioiden oletettuun volatiliteettiin.

Virginia Mijes Martin: Johdin ensimmäistä pilottiohjelmaa blockchain ja kryptot yksityiskoulujen opiskelijoille Espanjassa. Ensinnäkin koulutin opettajia ja opiskelijoita ja integroin heidät sitten heidän koulutussuunnitelmaansa, joka sisälsi suunnittelua, sosiaalisia ja taloudellisia näkökohtia sekä teoreettisen ja sitten käytännön lohkoketjun toteutuksen. Voin nyt myydä ohjelman kouluille. Toivottavasti. Nuorempi lahjakkuus on avain viiden vuoden ajan. Mitä aloitteita OKExillä on ja mitä neuvoja voin saada opastukseen?

Jay: Luulen, että sinulla on täällä erittäin hyvä lähestymistapa. Sen on aloitettava perusasioista ensin päivittäisen elämän esimerkkeillä, koska kohdeyleisö on opiskelijoita.

Täältä tulee hyvä: Blockchain koulusertifikaatissaan. Kuvittele, että voisit saada sertifikaatin laittaa blockchainiin hajautetusti. Sertifikaatisi olisi digitaalisesti turvallinen – ilman mahdollisuutta kadota fyysisesti – kun taas muut instituutiot voisivat seurata tietuetta julkisella lohkoketjulla. Eikö se olisi fantastista?

Toinen esimerkki olisi kahvipapujen logistiikka. Emme yleensä voi nauttia kahvipapujen lähteen todentamisen oikeutuksesta joissakin maissa. Blockchainin avulla voimme seurata vahvistettuja tuotteita askel askeleelta.

OKEx on tehnyt aloitteita blockchain-koulutuksessa vuosien ajan. Ensinnäkin julkaisimme videoita ja artikkeleita, joissa selitettiin perusteet. Ja nyt olemme koonneet järjestelmällisemmän koulutussuunnitelman ja käynnistäneet OKEx-akatemian.

Dmytro Sokoliuk: Vuonna 2017 meillä oli ICO: ita ja seuraavaksi IEO: ita. Mikä on mielestäsi seuraava kohtaus, joka voi vaikuttaa altkoiinien kasvuun?

Jay: Kyllä, niin nopeasti blockchain-teollisuus kehittyy. Tämä kysymys on aika mielenkiintoinen. Itse asiassa monet ihmiset ovat nyt yhtä mieltä siitä, että olemme altcoin-kaudella, koska monet korkealaatuiset altcoin-projektit ovat tulossa markkinoille.

Minusta näyttää siltä, ​​että altcoinien kasvu on samanlaista kuin varastojen kasvu:

  • Luontainen arvo on tärkeä, kuten hankkeiden liike- tai sosiaalinen arvo, riippumatta siitä, voisiko se tuoda lisäarvoa tiettyihin vaatimuksiin;
  • Sosiaalinen mielipide on myös kriittinen, kuten olemme sosiaalisen median aikakaudella.

Virginia Mijes Martin ja Antoine Wallet: Mikä on mielipiteesi OTC-salauksen, OTC-markkinoiden, osallistujien, sääntelyn, määrän, riskin ja likviditeetin tulevaisuudesta? Ja mikä on vaihdon rooli? OKEx on listannut melkoisen määrän uusia rahakkeita – mikä saa sinut listalle kolikon / rahakkeen OKExiin toisen sijaan?

Jay: OKExissä etsimme jatkuvasti hyviä ja lupaavia projekteja. Listalleottovaatimusten osalta pidämme itseämme puolueettomana vaihtoa, joka tarjoaa yhtäläiset mahdollisuudet hyville hankkeille päästä listalle. Tarkastelemme esimerkiksi projektin valkoista kirjaa – jonka pitäisi olla vankka – sen yhteisön laatua ja sen synergioita vaihtoihin ja muihin blockchain-projekteihin. Meillä on myös selkeät listalleottovaatimukset, ja listasovelluksia käsittelevä erillinen listatiimi.

Antoine Wallet: Olemme nähneet DeFin valtavan kehityksen viime vuosina, mikä on valtava virstanpylväs käyttöönoton ja kehityksen kannalta. Mitä mieltä olet siitä?

Jay: Sitä on sovellettu useisiin skenaarioihin erittäin hienosti:

Lompakot – DeFi on kehittynyt erittäin nopeasti, ja uskomme, että siitä tulee tärkeä osa perinteistä rahoitusjärjestelmää. Olemme lanseeranneet useita tuotteita, jotta käyttäjät voivat ansaita passiivisia tuloja helposti DeFi-lainojen, panostusten ja talletusten avulla.

C2C-lainapalvelut luovat yleensä avoimen markkinapaikan vapaan pääoman kysynnän ja tarjonnan vastaamiseksi. OKEx haluaa pitää sen mahdollisimman avoimena – toisin kuin muut markkinoiden toimijat, OKExin C2C-lainapalvelun korkoa hallitsee puhtaasti markkinakilpailu. Salauslainaus suuntaus avaa uusia mahdollisuuksia yhteisölle sijoituksen koosta riippumatta. Tässä nopeasti kasvavassa DeFi-tilassa olemme iloisia voidessamme tarjota ensimmäisten joukossa lainauspalveluja luvattomalla, avoimella ja yhdisteltävällä tavalla.

Ymmärrämme viime kuukausina, etenkin viimeisten kahden viikon aikana, että DeFi on enemmän "maanviljelijöille" kentällä. Viime viikolla DeFiin lukittu kokonaisarvo (tai lyhyesti TVL) rikkoi miljardin dollarin. Nyt kahden parhaan DeFi-projektin, Compound ja MakerDAO, TVL ylittää miljardi dollaria.

DeFi on lähdössä, ja OKEx on tietysti siinä.

Olemme käynnistäneet oman lohkoketjun, OKChainin, jossa on ensimmäinen hajautettu sovellus: OKEx DEX. Uskomme, että DeFi on avain taloudelliseen osallisuuteen ja taloudelliseen vapauteen kaikille.

Tätä yhteenvetoa on muokattu selkeyden vuoksi.

Seuraa OKExia:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner