OKEx ansaitsee UNI: n ja YFI: n, kun taas MixTrust Mining tulee hyppyyn

OKEx Weekly Update tarjoaa yleiskatsauksen joka viikko järjestetyistä kampanjoista, kilpailuista, ilmoituksista ja keskusteluista.

Tällä viikolla OKExissä suosittu OKEx Jumpstart Mining -aloite jatkui kahdella lupaavalla DeFi-protokollalla: MixTrust ja Flamingo. Samaan aikaan OKEx Earn lisäsi käyttäjille Uniswap- ja yearn.finance-palvelujen ansaitsemaan passiivisia tuloja korkeilla tuotoilla ja suuremmalla joustavuudella.

DeFi-ekosysteemimme toivotti myös tervetulleeksi kolme uutta tunnusta tällä viikolla, mukaan lukien AVAX, ANW ja INX, sekä USDT-marginaaliset ikuiset swapit AVAX: lle.

Lisäksi järjestämme useita kampanjoita, jotta voit voittaa ylimääräisiä palkintoja OKB: ssä OKEx Ansaitse sekä DIA-tunnuksia, SRM-tunnuksia ja muuta.

Lopuksi kutsumme sinut virittämään OKExDeFi Roundtable -sarjan ensi-iltamme, jossa toimitusjohtaja Jay Hao keskustelee Universal Market Accessin (UMA) perustajien Hart Lamburin kanssa. YouTube-kanavallamme.

Uudet Jumpstart Mining -hankkeet

Otimme vastaan ​​kaksi lupaavaa DeFi-projektia OKEx Jumpstartissa: MixTrust ja Flamingo.

MixTrust (MTX)

MixTrust on hajautettu synteettinen omaisuuserien liikkeeseenlaskuprotokolla, joka perustuu Ethereumiin ja tarjoaa hajautetun ketjunvälisen kaupankäyntialustan, saumattoman omaisuuden synteesin, hajautetut ketjunväliset liiketapahtumat ja ketjujen välisen asuntolainan.

OKB: n haltijat voivat nyt panostaa OKB: nsä kaivamaan MTX-rahakkeita ja nauttimaan maksuttomasta panoksesta ilman lukitusaikaa tai vähintä panosta. Lue lisää MTX-projektista ja aloita panostaminen nyt.

Flamingo (FLM)

Flamingo on yhteentoimiva, koko pinon hajautettu rahoitusprotokolla, joka on rakennettu Neo-lohkoketjuun. FLM on Flamingon hallintotunnus, ja se jaetaan kokonaan yhteisölle osallistumisen perusteella.

FLM-kaivostoiminta alkoi 25. syyskuuta kello 13.00 UTC. Haltijat voivat panostaa OKB: n louhimaan FLM-tunnuksia vastineeksi. Lue lisää FLM-projektista ja aloita panostus nyt.


UNI & YFI: Uudet lisäykset OKEx Ansaitse

OKEx Ansaitse valmiit integraatiot yearn.finance (YFI) ja Uniswap (UNI) -palveluiden kanssa, jolloin käyttäjät voivat panostaa merkkejä ansaitsemaan korkean tuoton passiivisia tuloja. Käyttäjät voivat panostaa USDT-, DAI- ja USDC-tunnuksia YFI-ketjuprotokollaan tai tilata UNI: n, saatavana olevilla pareilla, mukaan lukien ETH – USDT, ETH – USDC, ETH – DAI ja ETH – WBTC OKEX Earnin kautta.

Ylennykset

Ansaitse kaksinkertainen OKEx Ansaitse

Napsauta ylennyksen aikana yksinkertaisesti "Rekisteröidy" -painiketta tällä sivulla ja tilaa kaikki Ansaitse-tuotteet OKEx-ansainnalla jakamaan 50000 OKB-palkintopotti samalla kun nautit korkeasta viljelytuotosta. Palkinnot jaetaan saapumisjärjestyksessä.

OKEx Crypto Monsoon Season – viikko 1

OKEx Crypto Monsoon -kauden aikana Intian OKEx-käyttäjät voivat jakaa palkintopotin, jonka arvo on 50000 dollaria seerumia (SRM) neljän viikon aikana. Päästäkseen sinun on suoritettava P2P-kauppa ja voit jakaa SRM-tunnuksia palkintopotista kaupankäyntimääränne mukaan. Rekisteröidy tällä sivulla ja oppia lisää kampanjan säännöistä.

OKExDefiScoop-käynnistyskysely # 1

Uusi #OKExDeFiScoop-sarja YouTubessa on kaikkien #DeFi-kohteiden pääkohde. Ensimmäinen jakso alkoi kumppanimme Celon kanssa. Annamme nyt 10 USDT 10 voittajalle.

Pääset katsomalla videon, vastaa kysymyksiin täällä ja noudata sääntöjä voittaaksesi!

Pidä OKB-painiketta painettuna & Kauppa DIA

Uudet käyttäjät voivat nyt pitää vähintään 10 OKB: tä ja käydä vähintään 50 DIA: n spot-kauppaa saadakseen mahdollisuuden jakaa 20000 DIA-palkintopotin. Voit voittaa palkintoja rekisteröimällä ja oppia lisää säännöistä ja yksityiskohdista ennen 30. syyskuuta klo 15.59 UTC.

OKEx TGIF: Kiitos Jumalalle, että se lentää!

Äänestä tunnusta, jonka uskot nousevan eniten tänä viikonloppuna 26. – 27. Syyskuuta, ja jaa jopa 100 dollarin palkintopotti. Liity tähän tapahtumaan meidän.

Uudet ilmoitukset tällä viikolla

OKEx listasi tällä viikolla kolme uutta DeFi-tunnusta, mukaan lukien AVAX, ANW ja INX yhdessä USDT-marginaalisten ikuisten swapien kanssa AVAX: lle.

Lumivyöry (AVAX)

Olemme listanneet AVAX-spot-kaupankäynnin AVAX-marginaalikaupan, säästöjen ja USDT-marginaalisten ikuisten vaihtosopimusten rinnalle OKExissä. Nyt voit aloittaa kaupankäynnin AVAX: lla jopa 75x vipuvaikutuksella.

Ankkuri-neuromaailma (ANW)

Anchor Neural World rakentaa hajautettujen palvelujen ekosysteemiä, joka perustuu ensisijaisesti tekoälyyn ja koneoppimiseen perustuvien palvelujen toteuttamiseen. Voit tarkastella listatietoja ja aloittaa kaupankäynnin ANW / USDT: llä 25. syyskuuta alkaen klo 10.00 UTC.

Insight Protocol (INX)

Insight Protocol antaa INX-tunnuksia aktivoidakseen tietokäyttäjäkeskeisen palkkioekosysteemin. Tunnuksen myöntämisen ensimmäinen tarkoitus on tunnistaa palvelun osallistujien data-arvo ja rakentaa Insight Protocol -ekosysteemi tunnuksen ympärille. Toinen tavoite on parantaa Insight Protocol -palvelun saatavuutta käyttäjille, mainostajille ja sidosryhmille. Tarkastele listan tietoja ja aloita kaupankäynti.

OKEx tapahtumissa

Tuleva tapahtuma: OKExDeFi AMA -sarja – dHedge

25. syyskuuta keskustelemme dHedgen (DHT) perustajien Henrik Anderssonin kanssa virallinen sähke-kanava. Liity meihin klo 13.00 UTC live-keskusteluun synteettisten tuotteiden vapaana jäljittelevästä kaupasta.

OKExDeFi-pyöreän pöydän sarja, jolla on yleinen markkinoille pääsy (UMA)

Tässä pyöreässä pöydässä kutsuimme UMA: n perustajan Hart Lamburin jakamaan näkemyksensä hajautettujen rahoitussopimusten voimasta. Tilaa meidän YouTube-kanava varten ensi-ilta 25. syyskuuta.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map