Markkinaosapuolet keskustelevat Bitcoinin viimeaikaisesta hintatoiminnasta ja siitä, mitä tulevaisuus voi odottaa salausmarkkinoille – Fireside Chat Recap

OKEx isännöi 31. heinäkuuta tulipesäkeskustelua nimeltä "Umpikuja tai voimansiirto: Kasvuaallon mahdollisuuksien tutkiminen & suurempi lähentyminen perinteisten markkinoiden kanssa."

Kun digitaalisen omaisuuden tila kasvaa, yhä useammat pelaajat hyppäävät markkinoille tarjoamaan esteettömiä ratkaisuja salauksen kulutukseen ja kaupankäyntiin. Toisaalta Bitcoinin viimeaikainen hintatoiminta – yhdistettynä DeFi-puomiin – herättää uusia kysymyksiä markkinoiden tulevaisuuden ja kestävän kasvun kannalta.

Onko uusi pääoman kohdentamisvaihe todennäköisesti tulossa vai tuleeko kaikki tapahtumaan "palautettu tilaukseen"? Kuinka muutostrendit vaikuttavat salauksen kaupankäyttäytymiseen ja laajemman teollisuuden suhteeseen "perinteinen" maailma itse? Keskustelimme tästä kaikesta takka-keskustelussamme, jonka yhteenveto on alla.

Vieraat

Tulipalon keskustelua valvoi Selim Baek, OKExin APAC: n liiketoiminnan kehityspäällikkö. Vieraspaneeleihin kuului Benjamin Roth, Kenetic Tradingsin maailmanlaajuinen kauppapäällikkö; Jae-Hong Kim, WaveBridgen johtava määrällinen kauppias; Danny Yuan, 8 Blocks Capitalin perustaja; ja Justine d’Anethan, Diginexin myyntipäällikkö.

Katso keskustelu tässä.

Lyhyt ote

Selim: Aloitamme siitä, mitä Bitcoin-hinnalla tapahtuu. Koska tänään saavutimme 11 000 dollaria, halusin vain kuulla mielipiteesi tästä äkillisestä noususta ja hintavaihtelusta, jonka näimme tällä viikolla ja viimeisellä.

Näemmekö vihdoin erilainen malli tai palaavatko markkinat takaisin umpikujaan? Jay, tiedän, että olet johtava kvanttikauppias WaveBridgessä, onko sinulla mielipidettä nykyisestä tilanteesta? Mikä on mielipiteesi BTC: n hintatasosta nykyään? 

Jay: Kuten mainitsitte, havaitsimme äskettäin historiallisen matalan volatiliteetin ja volyymitason sen jälkeen, kun koronatörmäys esti markkinat viikossa – sitten aloimme havaita jyrkkiä voittoja.

Analyysimme mukaan viimeisin nousu voi liittyä vaihtoon virtaavan rahan kumulatiiviseen lisääntymiseen sekä DeFi: n eksponentiaaliseen nousuun, mikä puolestaan ​​on lisännyt Ethereum- ja ERC-rahakkeiden kysyntää.

Salausjohdannaisten osalta olemme nähneet, että volyymit ovat melkein kaksinkertaistuneet viime vuodesta lähtien, ja näemme tämän positiivisena merkkinä markkinoiden kypsymisestä edelleen.

Näimme äskettäin myös suotuisat sääntelyilmoitukset, jotka voivat olla vain hyviä uutisia salaukselle. Mitä tämä tarkoittaa lähitulevaisuudessa, volatiliteetin kasvu johtaa volyymin kasvuun – joten tämä merkitsee vain uusia mahdollisuuksia uusille markkinoille tulijoille. Mielestämme yleisesti ottaen volatiliteetin kasvua ei pitäisi pitää ongelmana, vaan mahdollisuutena kypsyä.

Selim: Ben, korkean taajuuden kauppayhtiön globaalina kauppapäällikkönä, mikä on mielipiteesi markkinoiden yleisestä mallista tähän mennessä?


Ben: Olen samaa mieltä Jayn kanssa! On hyvä olla sen alueen ulkopuolella, johon näytimme olevan jumissa – ainakin Bitcoinin suhteen.

Sitä johti luultavasti Ethereum, jota itse johti jonkin verran DeFin nousu, josta luulen puhuvan myöhemmin paneelissa. Se on varsin mielenkiintoista. Minulla on paljon ajatuksia siitä.

Bitcoinin osalta konsolidointi tapahtui merkittävästi tällä alueella, ja ihmiset pitivät suurelta osin sitä 10 000–10 400 dollarin aluetta vastarintana. Kun olemme päässeet läpi, ammuttiin yllättäen vielä 10%.

Kaiken kaikkiaan olen nouseva. Mutta yksi huomautus on, että kaikki ovat nousussa. Tyypillisesti tällaisessa ympäristössä tapahtuu, että vaikka saisit enemmän rahaa avaruuteen, saat melko jyrkkiä käännöksiä – koska monet ihmiset ovat todennäköisesti hieman myöhässä ralliin ja tiedät paljon heikkoja käsiä.

Olemme todellakin jo nähneet sen parin viime päivän aikana, kun markkinat ovat jauhaneet korkeammalle ja sitten yhtäkkiä laskivat 5% yhden viiden minuutin kynttilän sisällä. Odotan enemmän siitä eteenpäin, mikä on meille hienoa korkeataajuisena yrityksenä. Nämä ovat olosuhteet, joista nautimme, ja mielestäni markkinoiden kasvaminen suuremmilla volyymeillä ja suurempi volatiliteetti on eräänlainen täydellinen myrsky kaikille. Useimmat ihmiset ansaitsevat rahaa, näet suurempia määriä ja se tuo enemmän ihmisiä avaruuteen.

Näet myös suotuisan sääntely-ilmapiirin, jonka Jay mainitsi. Luulen, että siellä on paljon takatuulia, mutta olisin varovainen ja varovainen vivun määrän suhteen, koska se todennäköisesti on epävakaa.

Selim: Mikä on yleinen suhtautuminen salausjohdannaisten kauppaan tällä viikolla? Mitä ennakoit?

Danny:  Myös korkean taajuuden kauppayrityksenä olemme jonkinlaista kaikua, mitä Ben sanoo. Noin viimeisen kuukauden aikana olemme nähneet BTC-hinnan melko vakaana noin 9000 dollarin tasolla. Olemme nähneet Twitterissä, että ihmiset ovat sanoneet "oletettu volatiliteetti kaikkien aikojen matalalla, toteutunut volatiliteetti on kaikkien aikojen matalalla tasolla." Mutta viimeisen viikon aikana BTC on noussut 20%, joten volatiliteetti on ollut myös 20–30 pistettä matalalta 30–40-alueelta. Uskon, että seuraavan kuukauden tai kahden aikana volatiliteetti vastaa odotuksiani, enkä usko sen nousevan paljon korkeammalle.  

Jos tarkastelet esimerkiksi OKExin optiomarkkinoita, tiedät, että yhden kuukauden volatiliteetti oli karkeasti lähellä kolmen kuukauden toteutunutta volatiliteettia. Som en usko volatiliteetin nousevan tässä vaiheessa.

Ben: Aion hypätä sisään – olen samaa mieltä, Danny! Luulen, että markkinoiden rakenne johtaa yleensä suurempiin epävakauden puhkeamiseen. Haittapuolena on, että monet johdannaiset ovat kolikkomarginaaleja, joten saat tämän kuperan tilanteen haittapuolelle, jossa ihmisten vakuusarvot laskevat.

Samalla kun markkinat laskevat, se pyrkii korostamaan äärimmäisiä alaspäin suuntautuvia liikkeitä. Joten nousevilla markkinoilla odotan, mitä Danny sanoi, että vaikka olemme saaneet vähän liikkeitä nyt, on epätodennäköistä, että se olisi valtavan epävakaa, ellemme ylitä kaikkien aikojen korkeinta 20 000 dollaria. En pidätä hengitystäni tästä lähikuukausina, mutta toivottavasti – olen optimistinen – voimme testata sitä vuonna 2021.

Tätä yhteenvetoa on muokattu selkeyden vuoksi.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map