Maailman muuttaminen: Uusi sukupolvi DeFi-konsensuksessa – OKExDeFi-pyöreän pöydän pöytä

Odotamme OKExillä jatkuvasti tulevaisuutta – ja uskomme, että se tarkoittaa hajautettua rahoitusta. 

Viestin levittämiseksi toimitusjohtaja Jay Hao järjestää uuden virtuaalisen #OKExDeFi-pyöreän pöydän sarjan eri toimialojen johtajien kanssa keskustellakseen DeFin edistymisestä, oivalluksista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Tässä pyöreässä pöydässä Jay haastattelee WaykiChainin perustajia ja toimitusjohtajaa Gordon Gaoa. Gao vastaa WaykiChainin liiketoimintamallin suunnittelusta ja strategisista päätöksistä.

Tässä ovat pyöreän pöydän tärkeimmät kohokohdat.

Jay Hao: WGRT, yksi viimeaikaisista OKEx Jumpstartin IEO-hankkeista, on WaykiChainin hajautetun vakuuksien lainausjärjestelmän hallinto- ja pääomatunnus. Kaikki pitävät sitä tärkeänä osana hajautettua talousjärjestelmää, joten olisi hienoa oppia siitä tarkemmin. Voitko lyhyesti esitellä sen roolin koko WaykiChain-ekosysteemissä?

Gordon Gao: WGRT: ssä on neljä kirjainta. He edustavat WaykiChainin hallintoon liittyviä oikeuksia ja aarteita. 

Kuten nimestä käy ilmi, WGRT: n haltijoiden on valvottava koko vakuudellista luotonantojärjestelmää ja heillä on velvollisuus hallita järjestelmää. Heillä on oikeus tehdä ehdotus tai äänestää muutamasta järjestelmän parametreja – kuten korko, selvityskorko jne. – ja he jakavat koko järjestelmän edut. He ovat kuin osakkeenomistajia. Joten kaikki järjestelmän saamat korot ja osa sakkorahastoista käytetään WGRT: n kierrätykseen jälkimarkkinoilla. Toisin sanoen WGRT: n haltijat jakavat ekosysteemin vaurauden tuottaman voiton. Tätä roolia WGRT pelaa.

Jay Hao: Yhtenä ensimmäisistä DeFi-projekteista Kiinassa, oletteko huomanneet eroja DeFi-tukijoiden välillä Kiinassa ja muilla alueilla?

Gordon Gao: Kyllä, on joitain eroja. 

Joillakin muilla alueilla, etenkin Euroopassa ja Yhdysvalloissa, he ovat kiinnostuneempia tuottoa tuottavista tuotteista, koska omissa maissa säästötilin korko on lähes nolla tai jopa negatiivinen. Kiinassa ihmiset ovat kiinnostuneita DeFi: n tuomista sijoitusmahdollisuuksista, koska Kiinalla on erittäin tiukka valuutta- ja ulkomaisten varojen politiikka – ihmisillä on siis rajalliset mahdollisuudet sijoittaa globaaleihin varoihin. Siksi uskon sen "synteettinen omaisuus" tulee muotisana seuraavina kuukausina Kiinan DeFi-maailmassa.

Jay Hao: Mitä toivot keskitettyjen pelaajien, kuten OKExin, tekevän helpottamaan DeFi-tilaa?

Gordon Gao: Luulen, että vaihdot, kuten OKEx, voivat auttaa DeFin kanssa, oikea? 

Ensinnäkin uskon, että OKEx voi rikkoa keskitetyn sillan yhdistääksesi erilaisia ​​julkisia lohkoketjuja toimimalla ketjun poikkisillana. Koska OKExillä on erittäin hyvä uskottavuus. Joten luotamme OKExiin, koska se ei tee mitään pahaa. Se on ollut tuotemerkki vuosia, eikö? Ja se hallinnoi paljon käyttäjien resursseja. Ihmiset voivat luottaa siihen, että tämä silta toimii ketjun ylittävänä siltana eri julkisten lohkoketjujen välillä. Mielestäni OKEx voi tehdä tämän.

Lisäksi OKEx voi tuoda lisää käyttäjiä hajautettuun maailmaan. Mielestäni OKExin tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, erityisesti joillekin uusille salauksen käyttäjille. Ehkä heidän ensimmäinen askel salakirjoitukseen on keskitetyn pörssin OKExin kanssa. Sitten OKEx voi olla eri DeFi-tuotteiden käyttöliittymä ja auttaa hajautettua maailmaa saamaan enemmän käyttäjiä.


Nämä ovat joitain ajatuksiani.

Jay Hao: Ehdota yksi sana kuvaamaan DeFin tulevaisuutta – ja miksi?

Gordon Gao: Defille mielestäni sillä on valoisa tulevaisuus. Käytän sanaa "kirkas" koska DeFi on uusi liiketoimintamalli, eikö? Jos arvioimme liiketoimintamallia, voimme itse asiassa tarkastella kolmea asiaa. Meillä on kolme kysymystä. Ensimmäinen on, voiko tämä olla liiketoimintamalli, joka voi tuottaa arvoa yhteiskunnalle. Toinen kysymys on, voiko tämä liiketoimintamalli parantaa tehokkuutta. Kolmas kysymys on, voiko tämä liiketoimintamalli vähentää kustannuksia. Kysy ihmisiltä nämä kolme kysymystä, kun tarkastelet alaa. 

DeFi: lle se on rahoitus. Rahoitus itsessään ei tuota arvoa yhteiskunnalle, joten vastaus ensimmäisiin kysymyksiin on ei.

Katsotaanpa toista kysymystä – voiko se parantaa tehokkuutta. Kyllä täsmälleen. Perinteisessä rahoituksessa kärsimme siitä. Selvitykset ja selvitystilat menevät hyvin hitaasti, jos teet rajat ylittäviä siirtoja. Tarvitsemme kaksi tai kolme päivää! DeFi-maailmassa, kun teet kauppaa tai liiketoimia, se on erittäin nopeaa. Sinulla on tapahtuma ja toimitus suoritettu sekunneissa. Joten se voi parantaa taloudellisen toiminnan tehokkuutta.

Kolmas on, että voit vähentää kustannuksia DeFi: n avulla. Unohda Ethereumin kaasumaksu ja tule WaykiChainiin. Transaktiokustannukset ovat hyvin alhaiset, eivätkä ihmiset tarvitse paljon välittäjiä tapahtuman toteuttamiseksi. He haluavat vain maksaa transaktiomaksun ja kaasumaksun, ja kaikki tehdään. Se on DeFin velvollisuus. DeFiä tarkasteltaessa se voi alentaa kustannuksia ja parantaa tehokkuutta.

Joten jos käytän yhtä sanaa kuvaamaan DeFin tulevaisuutta, luulen, että se olisi “kirkas”.

Tätä haastattelua on muokattu ja tiivistetty selkeyden vuoksi.

Liity kanaviemme saadaksesi lisätietoja blockchainista, kryptovaluutasta & DeFi:

Jay Hao, OKExin toimitusjohtaja 

OKEx-virallinen

Kiitos #OKExDeFi Roundtable -vieraille:

Gordon Gao, perustaja ja toimitusjohtaja @WaykiChain

https://twitter.com/gordongao11

https://www.linkedin.com/in/gordonhanggao/

WaykiKetju

https://twitter.com/wayki_chain

https://www.linkedin.com/company/waykichain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map