[LIVE UPDATES] OKEx vahvistaa, että kaikki käyttäjien varat ovat turvallisia ja nostamattomia

PÄIVITTÄÄ: 19. marraskuuta kello 12.00 UTC

OKEx on ilmoittanut jatkavansa nostojaan 27. marraskuuta 2020 tai ennen sitä.

Ennen kotiuttamisen uudelleen aloittamista tiimimme suorittaa tiukat turvatarkastukset palatakseen kuumalompakon järjestelmän normaaliin toimintaan ja varmistaakseen käyttäjien varojen turvallisuuden. Lue koko ilmoitus täältä.

PÄIVITTÄÄ: 17. marraskuuta kello 14.30 UTC

Viikkoraportti

Tänään julkaisimme viikoittaisen raporttimme OKEx-kaupankäynnistä. OKEx-salausjohdannaisten (futuurit, ikuiset swapit ja optiot) kaupankäyntivolyymi oli 64,63 miljardia USDT – 60% viikoittainen lisäys.

Kerroimme myös, että tällä viikolla tapahtui 211 BTC-virtaa. OKExin BTC-lompakon saldo on tällä hetkellä 219704 BTC. Kuten raportissa todetaan, ketjun salaustuotteita ei ole poistunut OKExiltä tällä viikolla, koska nostot ovat edelleen keskeytettyjä. Käyttäjien varat pysyvät turvallisesti turvattuina.

BCH-haarukan päivitys

Ilmoitimme tänään, että alusta aikoo jatkaa BCHUSD: n ja BCHUSDT: n viikoittaisten ja kahden viikon välein tapahtuvien futuurisopimusten kaupankäyntiä 18. marraskuuta klo 9.00 UTC. Lisätietoja sopimusten mukauttamisesta on ilmoituksessa.

PÄIVITTÄÄ: 16. marraskuuta klo 15.00 UTC

Kova haarukkapäivitys BCH-kauppiaille

Bitcoin Cash (BCH) -verkko valmistui kovan haarukansa eilen 15. marraskuuta. Tällä hetkellä on kaksi haarukkaketjua, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) ja Bitcoin Cash Node (BCHN).

Viitaten kaupankäyntihintoihin suurilla alustoilla voimme nähdä, että BCHN: n nykyinen hinta on merkittävästi korkeampi kuin BCH ABC: n. Aiemmin ilmoitettujen ohjeidemme mukaisesti tämä tarkoittaa, että olemme hyväksyneet BCHN: n uudeksi BCH: ksi. BCH ABC -merkit pudotetaan käyttäjien rahoitustileille suhteessa 1: 1.

Katso lisätietoja täydestä ilmoituksesta.


Nostot

Nostot OKExistä keskeytetään edelleen väliaikaisesti. Kaikki käyttäjien varat pysyvät turvassa ja vaikuttamatta. Pahoittelemme vilpittömästi käyttäjille aiheutunutta haittaa ja teemme kovasti töitä palataksemme täyden alustan toimivuuteen. Jatka tämän artikkelin tai virallisten sosiaalisten kanavien tarkistamista uusien päivitysten saamiseksi.

PÄIVITTÄÄ: 14. marraskuuta klo 15.30 UTC

Hard fork -päivitykset BCH-kauppiaille

Bitcoin Cash (BCH) -haarukka on tarkoitus järjestää huomenna, 15. marraskuuta keskipäivän aikaan, UTC.

Pyydämme kaikkia OKEx: n BCH-kauppiaita älä tee BCH-siirtoja haarukan aikana omaisuuden menetysten välttämiseksi. Täältä löydät lisätietoja haarukan aikana ja sen jälkeen odotettavista.

BCHUSD ja BCHUSDT futuurit ja ikuiset swapit, tänään julkaisimme yksityiskohtia riskienhallinnan mukautuksista, jotka tehdään BCH-haarukan ympärillä. Tarkista tiedot ilmoituksesta.

Nostot

Nostot OKExistä keskeytetään edelleen väliaikaisesti. Kaikki käyttäjien varat pysyvät turvassa ja vaikuttamatta. Pahoittelemme vilpittömästi käyttäjille aiheutunutta haittaa ja teemme kovasti töitä täyden käyttöympäristön toiminnan jatkamiseksi. Jatka tämän artikkelin tai virallisten sosiaalisten kanavien tarkistamista uusien päivitysten saamiseksi.

PÄIVITTÄÄ: 12. marraskuuta kello 8.00 UTC

Nostot

Nostot OKExistä keskeytetään edelleen väliaikaisesti. Kaikki käyttäjien varat pysyvät turvassa ja vaikuttamatta. Pahoittelemme vilpittömästi käyttäjille aiheutunutta haittaa ja teemme kovasti töitä palataksemme täyden alustan toimivuuteen. Jatka tämän artikkelin tai virallisten sosiaalisten kanavien tarkistamista tilanteen päivityksistä.

OKEx Marketin mikrorakenneraportti – lokakuu 2020

OKExin kaupankäyntitiedot lokakuussa ovat käytettävissä. Viime kuun lopussa OKExillä oli korkein BTC-futuureja koskeva avoin avoin korko kaikissa pörsseissä, 1,1 miljardia dollaria. Sillä oli myös korkein ETH-futuurien yhteenlaskettu OI, 240 miljoonaa dollaria.

Huolimatta rahakkeiden hintojen laskusta hajautetun rahoituksen maailmassa, DeFi-rahakkeiden kaupankäyntimäärä pysyi vakaana – laski vain 2% kuukaudesta.

Lisää tietoa lokakuun mikrorakenneraportistamme voit lukea täydellisen yhteenvedon täältä.

PÄIVITTÄÄ: 9. marraskuuta kello 13.00 UTC

Nostot

Digitaalisen omaisuuden nostaminen OKEx: stä on edelleen väliaikaisesti keskeytetty. Kaikki käyttäjien varat pysyvät turvassa ja vaikuttamatta. Jatkamme käyttäjien päivittämistä tilanteesta ajoissa.

Tuotepäivitykset

Tänään julkaisimme kuukausiraporttimme lokakuusta OKExin alustakoodissa OKB. OKB: n keskimääräinen markkina-arvo lokakuussa oli 1,47 miljardia dollaria, ja kuukauden koko kaupankäyntimäärä oli 2,48 miljardia USDT. Lue koko raportti saadaksesi lisätietoja.

PÄIVITTÄÄ: 6. marraskuuta kello 14.00 UTC

Voimme vahvistaa, että OKExiin liittyvä osapuoli toimii lain mukaisesti aktiivisesti yhteistyössä yleisen turvallisuuden toimiston kanssa tutkimuksessa. Väitteet siitä, että asianomainen osapuoli on rikollisessa pidätyksessä, on kumottu.

Olemme hakeneet oikeudellista tukea ja ohjausta, ja olemme tämän prosessin kautta olleet yhteydessä asianomaiseen osapuoleen.

Tällä hetkellä OKEx ei valitettavasti pysty paljastamaan lisätietoja, koska tutkimuksen sisältö on luottamuksellista.

Pahoittelemme tämän aiheuttamia häiriöitä normaalissa toiminnassa ja päivitämme käyttäjämme nopeasti uusilla tiedoilla nostojen tilasta.

Kaikki OKEx-alustan käyttäjien varat pysyvät turvassa ja muuttumattomina. OKExistä ei ole tapahtunut minkäänlaista varojen ulosvirtausta siitä lähtien, kun nostot keskeytettiin 16. lokakuuta. Samalla voimme vakuuttaa käyttäjillemme, että 100% heidän varoistaan ​​voidaan nostaa sen jälkeen, kun nostot ovat jatkuneet OKExillä.

PÄIVITTÄÄ: 4. marraskuuta kello 14.00 UTC

Nostot

OKExin nostot keskeytetään edelleen väliaikaisesti. Käyttäjävarojen turvallisuus on tärkein prioriteettimme, ja kaikki käyttäjävarat pysyvät turvassa ja muuttumattomina. Teemme kovasti töitä täyden alustan toiminnallisuuden palauttamiseksi. Tarkista lisää artikkeleita tästä artikkelista.

Tuotepäivitykset

OKExin kehittämä julkinen estoketjuinfrastruktuuri OKExChain on julkaissut edistymisraporttinsa lokakuussa. OKExChain-testiverkko päivitettiin versioon 0.12.3, joka optimoi ensisijaisesti automatisoidun markkinatakaajavaihtomoduulin tavoitteenaan vaikuttaa ketjun likviditeettiin. Lue lisää kehityksestä täältä.

NEO: n ja Algorandin (ALGO) haltijoille OKExissä aloitimme kuukausittaisen bonusten jakamisen tänään. Täältä löydät lisätietoja bonusten lunastamisesta.

PÄIVITTÄÄ: 30. lokakuuta kello 12.30 UTC

Nostot

Nostot OKExistä keskeytetään edelleen väliaikaisesti. Kaikki muut alustan toiminnot, joihin ei liity vetäytymisiä, ovat käynnissä. Käyttäjävarojen turvallisuus on tärkein prioriteettimme, ja kaikki käyttäjävarat pysyvät turvassa ja muuttumattomina. Teemme kovasti töitä täyden alustan toiminnallisuuden palauttamiseksi. Tarkista lisää artikkeleita tästä artikkelista.

Muut päivitykset

Olemme ottaneet käyttöön järjestelmän, jolla palkitaan uskolliset asiakkaamme alhaisemmilla kaupankäyntimaksuilla. Lue koko ilmoituksesta lisätietoja siitä, kuinka saat alhaisempia maksuja 30 päivän ajan sen jälkeen, kun nostot jatkuvat OKExillä, sekä muita etuja.

PÄIVITTÄÄ: 29. lokakuuta kello 17.30 UTC

Nostot

Nostot OKExistä keskeytetään edelleen väliaikaisesti. Käyttäjävarojen turvallisuus on tärkein prioriteettimme, ja kaikki käyttäjien varat pysyvät turvassa ja vaikuttamatta. Teemme kovasti töitä voidaksemme palauttaa nostot mahdollisimman pian. Tarkista lisää artikkeleita tästä artikkelista.

Muut tuotepäivitykset

C2C Lainan käyttäjille: OKEx päätti siirtyä BCH: n keskeytyspäivää vakuudeksi Klo 3.00 UTC 8. marraskuuta että 9:00 am UTC 29. lokakuuta. Huomaa, että käyttäjien, jotka lainaa USDT: tä BCH: lla vakuudeksi, on maksettava takaisin lainansa ennen 3:00 am UTC 14. marraskuuta, jolloin pakollinen takaisinmaksu käynnistetään.

PÄIVITTÄÄ: 28. lokakuuta kello 13.00 UTC

Nostot

Nostot OKExistä keskeytetään edelleen väliaikaisesti. Käyttäjävarojen turvallisuus on tärkein prioriteettimme, ja kaikki käyttäjien varat pysyvät turvassa ja vaikuttamatta. Teemme kovasti töitä voidaksemme palauttaa nostot mahdollisimman pian. Tarkista lisää artikkeleita tästä artikkelista.

Muut tuotepäivitykset

Tänään OKEx ilmoitti tukevansa Bitcoin Cash (BCH) -verkon suunniteltuja haarukoita 15. marraskuuta. Tällä hetkellä on kaksi kilpailevaa haarukkaehdotusta, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) ja Bitcoin Cash Node (BCHN). Jos kova haarukka onnistuu, käyttäjät, joilla on BCH OKEx: llä ennen haarukkaa, saavat kaksi uutta omaisuutta: BCH ABC ja BCHN.

Saat lisätietoja suunnitellusta kovahaarukasta ja siitä, miten se vaikuttaa OKEx-kaupankäyntiin, napsauttamalla tätä.

PÄIVITTÄÄ: 27. lokakuuta kello 13.00 UTC

OKExin nostot keskeytetään edelleen väliaikaisesti. Käyttäjävarojen turvallisuus on tärkein prioriteettimme, ja kaikki käyttäjien varat pysyvät turvassa ja vaikuttamatta. Pyrimme saamaan alustan takaisin toimintaan. Tarkista lisää artikkeleita tästä artikkelista.

PÄIVITTÄÄ: 26. lokakuuta kello 11.30 UTC

WebSocket-järjestelmän päivitys on ajoitettu huomenna 27. lokakuuta kello 8.30 UTC (vaikuttaa API-kauppiaisiin ja muihin OKEx-sovellusliittymää käyttäviin osapuoliin).

OKExin nostot ovat edelleen keskeytetty. Käyttäjävarojen turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Kaikki käyttäjävarat pysyvät turvassa ja muuttumattomina. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että alusta palaa täysin toimivaksi.

PÄIVITTÄÄ: 23. lokakuuta kello 14.00 UTC

Tällä hetkellä nostot OKExistä ovat edelleen keskeytetty. Kaikki OKEx-tuotteet ovat käynnissä, lukuun ottamatta tuotteita, joihin liittyy suoraan nostoja – esim. Myy Crypto fiat -yhdyskäytävä ja DeFi-merkkituottotuotanto OKEx Earnilla, jotka myös keskeytettiin väliaikaisesti 16. lokakuuta..

Työskentelemme ympäri vuorokauden palataksemme takaisin normaaliin tapaan. Käyttäjien varat pysyvät turvassa ja muuttumattomina. Haluamme kiittää valtavasti OKEx-yhteisöä horjumattomasta kärsivällisyydestäsi. Tarkista päivitykset täällä.

PÄIVITTÄÄ: 22. lokakuuta klo 15.15 UTC

Kaikki OKExin toiminnot ovat käynnissä, paitsi ne, joihin liittyy nostoja. Käyttäjien varat ovat turvallisia. Arvostamme vilpittömästi kärsivällisyyttäsi ja teemme kovasti töitä palautusten jatkamiseksi. Tarkista tulevista päivityksistä tämä artikkeli.

PÄIVITTÄÄ: 21. lokakuuta 2020 klo 2:00 UTC

P2P-kaupankäynnin jatkaminen ja salauksen ostaminen

OKEx P2P -alusta jatkaa kaupankäyntiä 21. lokakuuta klo 12.00 UTC CNY-, INR- ja VND-fiat-parien osalta, ja myös Buy Crypto fiat -yhdyskäytävä aktivoidaan uudelleen samanaikaisesti.

Huomaa, että salauksen nostaminen on edelleen väliaikaisesti keskeytetty. Turvallisuutesi vuoksi vältä escrow-kauppaa, koska se vaatii huijauksia ja / tai riitoja ilman suojaa. Kuten aina, harjoittele kaupankäynnissä asianmukaista riskienhallintaa ja seuraa vain virallisia viestintäkanavia uusimpien päivitysten saamiseksi.

Kiitos jatkuvasta kärsivällisyydestäsi ja tuestasi.

OKEx on keskeyttänyt digitaalisten hyödykkeiden nostot väliaikaisesti klo 3.00 UTC tänään, 16. lokakuuta. * Haluamme vakuuttaa käyttäjille, että OKExin varojen turvallisuuteen ei ole vaikutettu. Lisäksi kaikki muut OKEx-toiminnot, joihin ei liity nostoja, toimivat normaalisti.

Osalta väitteet Twitterissä tänään, että varat oli nostettu OKEx: ltä kilpailijavaihtoon, OKExin lompakkotiimi on vahvistanut, että mainittujen tapahtumien alkuperäiset lompakon osoitteet eivät kuulu OKExiin.

Myös tärkeän blockchain-analytiikkayrityksen Chainalysis pääekonomisti vahvistettu tänään tweetissä, että kyseiset liiketoimet olivat olleet "väärin merkitty" eivätkä itse asiassa olleet OKExiltä.

Pahoittelemme vilpittömästi käyttäjillemme mahdollisesti aiheutunutta haittaa, jonka nostojen keskeyttäminen on saattanut aiheuttaa. Pidämme käyttäjät ajan tasalla heti, kun meillä on lisätietoja – katso OKExin virallinen Twitter uusimmat päivitykset. Tietenkin jatkamme digitaalisten omaisuuserien nostamista heti, kun olemme todenneet, että kaikki turvallisuusvaatimukset on täytetty.

Arvostamme jatkuvaa tukea ja luottamusta ja arvostamme sitä, ja toimitamme jatkossakin ensiluokkaisia ​​tuotteita, palveluja ja teknistä tukea asiakkaillemme.

* 8.1 Palvelun muutoksen ja käyttöehtojen keskeyttämisen mukaisesti OKEx voi muuttaa Palvelua ja / tai myös keskeyttää, keskeyttää tai lopettaa palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Mediakontakti

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map